Tamko Topics 49 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.
Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta
1. Tamkon uudet toimijat valittu
2. Lähde tekemään avointa perhekerhoa
3. Ota haltuun nopea kysely!
4. Tamkon pikkujoulut 19.12.
5. Portti työelämään 21. – 23.1.2020

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä
6. Ammattikorkeakouluopiskelijat siirtyvät YTHS:n piiriin vuonna 2021
7. Tolun vakiovuoro 3.12.
8. TAMKin joulunajan tapahtumia
9. Tolun keilailta 9.12.
10. Kirjaston toimipisteet suljettuna 14.12. – 6.1.2020
11. SOPU <3 Kone – Pikkujoulusitsit 12.12.
12. Teatteri Ääriraja – Mielen pimeä puoli 4.12.
13. Bubiklubin Bubivisa 12.12.
14. Campusravitan itsenäisyyspäivän aukioloajat
15. Pikkujouluja ja muita joulutapahtumia
16. Joulupuu-keräys TAMKissa
17. Hyödynnä opiskelijaetuja joululahjaostoksilla!
18. Haalaribileet – Jingle Beats 12.12.

English Summary
19. New actors for Tamko have been elected
20. Tamko’s Christmas Party 19 December
21. Answer to this quick survey about new events and lectures!
22. Portti työelämään – Gateway to Work-life 21 – 23 January 2020
23. Tolu’s weekly sports shift 3 December
24. All library units closed 14 December – 6 January
25. Tolu’s bowling night 9 December
26. Campusravita restaurant’s opening hours during Independence Day
27. December Overall party – Jingle Beats 12 December
28. SPIME2019

******************************************************************************************
OPISKELIJAKUNTA
******************************************************************************************

1. Tamkon uudet toimijat valittu

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajisto järjestäytyi 25.11.2019. Kokouksessa edustajisto valitsi keskuudestaan edustajiston puheenjohtajaksi Kia Kauppisen ja varapuheenjohtajaksi Ronja Mikkolan. Tamkon hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Emmi Lainpelto. Hallitukseen valittiin:

 • Jenni Tammenmaa, varapuheenjohtaja
 • Suvi Hänninen, koulutuspolitiikka
 • Arttu Santamäki, sosiaalipolitiikka ja liikunta
 • Aino Partanen, tuutorointi
 • Anton Kallio, kansainvälisyys
 • Emilia Surakka, kerhot ja alayhdistykset
 • Suvi Välilehto, tapahtumat
 • Petra Vuorinen, hyvinvointi ja kulttuuri

Paljon onnea valituille!

2. Lähde tekemään avointa perhekerhoa

Tamko, Tampereen sosionomiopiskelijat SOPU ry ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto etsivät käytännön tekijöitä keväällä 2020 toteutettavaan opiskelijaperheille suunnattuun avoimeen perhekerhoon. Toivomme mukaan useampaa opiskelijaa, joiden vastuulla on toiminnan suunnittelu ja käytännön toteutus. Perhekerhon kokoontumispaikka on Laivapuiston perhetalo, muut yksityiskohdat on sovittavissa. Toiminnan hyväksilukemisesta tai opinnollistamisesta kannattaa kysyä lisää omalta koulutuspäälliköltä! Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset osoitteeseen sopo(at)tamko.fi.

Ilmoittaudu mukaan yksin tai yhdessä 12.12.2019 mennessä!

3. Ota haltuun nopea kysely!

Millasia juttuja sun feedistä uupuu ja mitä mahtuisi kalenteriin? Kokkauskurssi, tapahtumasuunnittelua, stressinhallintaa vai olutmaistelua? Kerro vinkkisi meille ja lähdetään hakemaan lisää osaamista ja laatua sun arkeen! Vastaa kyselyyn tästä.

4. Tamkon pikkujoulut 19.12.

Glögit kattiloihin ja kynttilät ikkunoihin – Tamkon Pikkujoulut 2019 juhlitaan aivan joulun kynnyksellä torstaina 19.12. ravintola Bricksissä! Livemusiikista vastaamassa sekä pikkujoulufiilistä mukana nostattamassa ihana Costee!

Liput tulevat myyntiin 4.12. Kideapp.fi (3 €/jäsen, 5€/ei-jäsen). Bricksissä on paikkoja rajallisesti joten lunasta lippusi ajoissa! Haalarimerkit nopeimmille ennakkolippua vastaan tapahtuman ovelta! Saavuitpa sitten pikkumustassa, tonttupuvussa tai haalareissa paikalle, kaikki ovat sallittuja!

5. Portti työelämään 21. – 23.1.2020

Portti työelämään -rekrytointimessut tulevat jälleen! Tapahtuma järjestetään TAMKin pääkampuksella 21. – 23.1.2020 kello 10 – 14. Paikalla on lähes 80 organisaatiota: Tule nappaamaan itsellesi työ-, harjoittelu- tai opparipaikka!

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen, ja sen tarkoituksena on luoda matalankynnyksen kohtaamispaikka TAMKin opiskelijoille ja eri organisaatioiden edustajille. Tapahtumapäiviä on jaoteltu eri alojen mukaisesti, mutta kannattaa vilkuilla esillelaittajien tarjontaa kokonaisuudessaan, ja saapua paikalle sinua kiinnostavien yritysten ständipäivinä.

Tarjolla on laaja kattaus eri alojen organisaatioita, ja löydät listauksen niistä Facebook-tapahtumasta, Portti työelämään -nettisivuilta sekä joulukuussa julkaistavasta messukatalogista. Tsekkaa sinua kiinnostavat yritykset ja nappaa CV:si messiin!

Eikö CV ole vielä reilassa? Ei hätää, voit tulla hiomaan sen kuntoon työnhakua varten TAMKin työelämäpalveluiden CV-pisteelle Campusravitaa vastapäätä olevaan lämpiöön. Paikalla on lisäksi ammattivalokuvaaja, jonka luona voit käydä otattamassa edustavan valokuvan itsestäsi CV:hen. Tule samalla myös tutustumaan TAMKin alumnitoimintaan.

 

******************************************************************************************
AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
******************************************************************************************

6. Ammattikorkeakouluopiskelijat siirtyvät YTHS:n piiriin vuonna 2021

Olethan huomannut, että ammattikorkeakouluopiskelijat siirtyvät YTHS:n (Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön) palvelujen piiriin vasta vuonna 2021. Sitä ennen ammattikorkeakouluopiskelijoiden terveydenhuollosta vastaa normaaliin tapaan opiskelupaikkakunnan opiskelijaterveydenhuolto. Löydät opiskelijaterveydenhuollon yhteystiedot ja ajanvarauksen täältä. Huomioithan, että ajanvaraus tapahtuu oppilaitoksen ja oman alan mukaan.

Ammattikorkeakouluopiskelijoiden suun terveydenhuollosta vastaa Tampereen kaupungin suun terveydenhuollon palvelut. Lue lisätietoja suun terveydenhuollosta täältä.

7. Tolun vakiovuoro 3.12.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 26.11. klo 17 – 19 pelaamaan Futsalia TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.

8. TAMKin joulunajan tapahtumia

Virittäydy joulun tunnelmaan TAMKin opiskelijoiden ja henkilöstön yhteisissä tapahtumissa!

11.12. klo 8 – 9.30 Joulupuuroaamiainen opiskelijoille, henkilökunnalle ja senioreille Kuntokatu 3:n ja 4:n ravintoloissa.
11.12. klo 10.30 Tule laulamaan kauneimpia joululauluja Y-kampuksen Backstagelle (C1-22).
14.12. klo 15 alkaen TAMKvoice ja Sauriat-kuoron joulukonsertti Puolikuussa. Tapahtuma on ilmainen. Tilaisuudessa glögitarjoilu.

9. Tolun keilailta 9.12.

Taas on perinteisten Tolun keilailtojen aika! Paikkana toimii tuttu Space Bowling & Billiards ja ajankohtana maanantai 9.12. klo 18-19. Tulethan paikalle kuitenkin viimeistään 17.50, jotta saadaan pelit käyntiin jo tasalta. Tunnin keilaukselle hintaa kertyy vaivaiset 5 euroa (sis. kenkävuokran). Keilaamaan on tervetulleita kaikki TAMKin opiskelijat! Voit lunastaa paikkasi Tolun Holvi-verkkokaupasta. Lisätietoja Facebook-tapahtumastamme.

10. Kirjaston toimipisteet suljettuna 14.12. – 6.1.2020

Kirjastojärjestelmän vaihdos aiheuttaa erilaisia muutoksia sekä kirjaston asiakkaiden palveluissa että kirjaston sisäisissä prosesseissa. Varaudu muutoksiin – käy lainaamassa tarvitsemasi aineisto jo nyt!

Kirjaston tietokantoja yhdistetään (ex-TAY, ex-TTY ja TAMK). Kirjaston kaikki toimipisteet ovat suljettuina ja painettuihin aineistoihin liittyvät asiakastoiminnot verkossa ovat poissa käytöstä järjestelmävaihdoksen aikana 14.12.2019 – 6.1.2020. Loppuvuodesta lainatun aineiston eräpäivä on vasta 13.1.2020. 4 viikon laina-ajat siirtyvät nyt jo eräpäivään 13.1.2020. 2 viikon laina-ajat siirtyvät erääntymään 13.1.2020 torstaista 28.11. alkaen. Huom! Muutos ei koske lyhytlainoja.

Muutoksista tiedotetaan yksityiskohtaisemmin järjestelmävaihdoksen edetessä kirjaston verkkosivuilla, Tuni-intranetissä sekä kirjaston somekanavilla. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, otathan yhteyttä kirjasto(at)tuni.fi.     

11. SOPU <3 Kone – Pikkujoulusitsit 12.12.

Ho ho ho! Tiedättekö mitä tapahtuu kun SOPU ry ja Tampereen Konekerho ry yhdistävät voimansa? No sitsit tietenkin! Joulukuussa 2019 vietetään ensimmäisiä SOPU ry:n ja Tampereen Konekerho ry:n yhteisiä sitsejä pikkujouluteemalla.

Sitsit järjestetään 12.12.2019 Heidi’s Bier Barissa ja ne kustantavat jäsenille 15€ (ei-jäsenille 18€). Ilmoittautuminen tapahtuu kide.appissa. Teemana sitseillä on luonnollisesti pikkujoulut, joten kaivappa tonttulakki esiin haalareiden lisäksi! Jatkoina sitseille toimii Heidi’s Bier Barin järjestämä Bier Pong torstai.

12. Teatteri Ääriraja – Mielen pimeä puoli 4.12.

Tampereen korkeakouluyhteisön teatteriryhmä Teatteri Ääriraja tuo joulukuussa lavalle monitaiteellisen kokonaisuuden, jossa sukelletaan mielen pimeälle puolelle, tietenkään unohtamatta toivon pilkahduksia. Tervetuloa esitykseen 4.12. kello 19.30 alkaen TAMKin pääkampuksen juhlasaliin (D1-04).  

Mielen pimeä puoli -esityksessä avataan mielen syövereitä musiikin, sanataiteen, liikeilmaisun, improvisaation sekä muiden taiteen muotojen kautta. SISÄLTÖVAROITUS! Esityksessä käsitellään aiheita, jotka voivat olla ahdistavia. Liput ovelta hintaan 5€. Esityksen kesto 1 tunti. Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

13. Bubiklubin Bubivisa 12.12.

Kaijakassa visaillaan tämän vuoden viimeistä kertaa! Kerää siis kasaan 2 -5 hengen joukkue ja tule visaamaan kello 19.30 alkaen.

Torstai on opiskelijan lauantai, joten visoista on oiva mahdollisuus jatkaa sitten eteenpäin opiskelijakarkeloihin, ja tästä syystä myös haalareissa Bubivisoihin tuleminen on edelleenkin sallittua! Jatkoina toimivat tällä kertaa Haalaribileet.

14. Campusravitan itsenäisyyspäivän aukioloajat

Campusravita on avoinna normaalisti 5.12. klo 7.45 – 17.00. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ravintolamme on suljettu. Lauantaina 7.12. palvelemme klo 8.30 – 14.00.

 

15. Pikkujouluja ja muita joulutapahtumia

TAMKin ainejärjestöt, ainekerhot ja kerhot haluavat kiittää jäseniään, sidosryhmiään ja yhteistyökumppaneita pikkujoulujen ja muiden joulutapahtumien merkeissä. Olethan laittanut päivämäärät jo kalenteriin? Mikäli et ole vielä ehtinyt, niin ei hätää. Vilkaise listalta sinua koskevat joulukuun tapahtumat.

TTOn pikkujoulut 7.12. klo 18.30 Laulumajalla
Piraten Glögitilaisuus 9.12. klo 10 – 14 Solun alakerrassa
SOPUn pikkujoulut 10.12. klo 17 – 24 Solun saunalla
TaRen pikkujoulusitsit 11.12. klo 18 alkaen Hatanpään Soutupaviljongilla

Anturan vuosikokous ja pikkujoulut 12.12. klo 18 Majurisaunalla
SOPU <3 Kone pikkujoulusitsit 12.12. klo 17.30 Heidi’s Bier Bar
SYNTAKSIn saunailta (/Pikkujoulut) 12.12. klo 17 – 23.30 Solun saunalla 
Tarkka – Pikkujoulut 5.12. klo 19 – 01 Bar Bertelissä

16. Joulupuu-keräys TAMKissa

Perinteinen hyvänmielen joulukeräys, jolla kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, on taas käynnissä TAMKissa. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja esimerkiksi lastenkodeissa ja sijaisperheissä sekä lastensuojelun avohoidon ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahja. Lahjat jaetaan perille saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä ja kuluja.

Tule sinäkin jakamaan joulumieltä!

Toimi näin:

1. Hanki lahjakortti tai lahja, joka on uusi tai käyttämätön ja soveltuu 0 – 17 vuotiaille lapsille tai nuorille.

2. Tuo lahja keräyspisteeseen, Kuntokatu 3 infoon ti 10.12. mennessä. Lahjaa ei tarvitse paketoida, mutta halutessasi voit laittaa mukaan lahjapaperin tai lahjakassin.

Lisätietoa keräyksestä.

17. Hyödynnä opiskelijaetuja joululahjaostoksilla!

Jälleen on se aika vuodesta, kun lompakossa majailee setelien sijaan vain kärpänen ja joululahjaostoksia pitäisi tehdä. Ei hätää, opiskelijan joulustressiä helpottaa opiskelija-alennukset!
Alla on valikoitu mainioita joululahjaideoita, Opiskelijan Tampereen neuvottelemilla opiskelijaystävällisillä alennuksilla varustettuina, tietenkin.

– Palvelu lahjaksi

Anna lahjaksi valinnanvapaus. Paikalliset palveluntarjoajat yhdistävä Palvelu Lahjaksi on oiva vaihtoehto sukulaisille, kavereille ja tottakai myös itselle. Aineeton, monipuolinen ja taatusti paikallinen. Mukana mm. hierontaa, elämyksiä, kylpylää ja autonhoitoa. Kaikki palvelut arvoltaan yli ostohinnan – ja näitä ei riitä kaikille.

Palvelu Lahjaksi on kehitetty opiskelijoiden toimesta. Tämän vuoksi toimitamme vihkot ilmaiseksi Tampereen seudun opiskelijoille koodilla ”OPISKELIJANTAMPERE”. Ilmaisen toimituksen saadaksesi sinun tulee käyttää opintopaikkasi sähköpostiosoitetta tilaussivulla.

Paikallisilta paikallisille. Lue lisää.

– Koskilinnan Kahvikauppa

Mitäpä sitä ostaisi mummulle ja vaarille korppujen kylkeen kahvipöytään? No ehdottomasti jotain vähän spessumpaa kahvia, teetä tai makeisia Koskilinnan Kahvikaupasta. Saat opiskelijakortilla tuotteista -10 %.

– Take T – Take away tea shop

Onko sisaruksesi teenarkkis? Take T -teekaupasta löytyy teetä kaikkien teefanien makuun: on mustaa, harvinaista keltaista, valkoista, tummaa, oolongia, maustettuja versioita sekä ihan itsenään.  Tule tutustumaan! Mikäli jotain ei jostain syystä löydy, niin tilataan. Irtoteestä saat Pivon mobiiliopiskelijakortilla -10%. Nappaa samalla mukaan itsellesi lämmikkeeksi take away -teekuppi (-10% alennuksella).

– Aikuisten tavaratalo Red Lights

Ainainen ongelma: mitä sitä ostaisi paremmalle puoliskolle? Osta jotain kivaa teille molemmille! Aikuisten tavaratalo Red Lightsista saat -10% alennuksen kaikista paitsi tarjoustuotteista opiskelijakorttia vilauttamalla.

– Partioaitta Koskikeskus

Ovatko vanhempasi retkeilyn ystäviä? Retkeilyvarusteita pukinkottiin saat nyt -15% alennuksella Partioaitasta! (Alennus ei koske Canada Goosen, Garminin tai Suunnon tuotteita. Tarjous on voimassa Ideaparkin, Koskikeskuksen ja Tampereen Hämeenkadun myymälöissä).

– Nordic Shaving Company

Löytyykö lähipiiristäsi karvaturrikka, joka kaipaisi joululahjaksi hius- tai parranajotuotteita? Nyt löydät karvurituotteita joka lähtöön -15% alennuksella. Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla tuni2019.

 

18. Haalaribileet – Jingle Beats 12.12.

Pikkujoulukausi käy kuumimmillaan ja vuoden loppuhuipennus lähestyy: Joulukuun Poikkitieteellisiä Haalaribileitä juhlitaan 12. joulukuuta kello 21 alkaen Viihdemaailma Ilonassa. Vedä siis tonttulakki päähäsi, kiedo jouluvalot kaulaasi ja saavu fiilistelemään joulun taikaa!

Näissä bileissä pääset nauttimaan poikkitieteellisestä menosta sekä tanssimaan aamun koittoon saakka huippu DJ:n musiikin tahtiin. Pääset myös todistamaan, kun Ilonaan sataa talven ensilumi!
Liput ennakkoon Kide.appista 3,30€, ovelta 5€. Toivoisimme, että narikkaan ei jätettäisi laukkuja ja reppuja, kyseessä on vaatesäilytys.  

******************************************************************************************
ENGLISH SUMMARY
******************************************************************************************

19. New actors for Tamko have been elected

The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences’ Council for 2020 was organized on 25th of November 2019. The Council elected among its members Kia Kauppinen as the chairperson and Ronja Mikkola as the vice-chairperson. Emmi Lainpelto was elected as the chairperson of the Board.

Other Board members are:

 • Jenni Tammenmaa, vice-chairperson
 • Suvi Hänninen, educational affairs
 • Arttu Santamäki, social affairs and sports
 • Aino Partanen, tutoring
 • Anton Kallio, international affairs
 • Emilia Surakka, clubs and affiliates
 • Suvi Välilehto, events
 • Petra Vuorinen, well-being and culture

Congratulations for all and good luck for the upcoming year!

20. Tamko’s Christmas Party 19 December

Tamko’s Christmas party 2019 will be held on Thursday, 19th of December in Bricks. Pikkujoulut (little Christmas in Finnish) is an annual non-formal pre-Christmas party.

Get your ticket from Kideapp.fi (3€/member, 5€/non-member). Sale begins 4.12. With pre-sale ticket you will also get a Tamkos little christmas overall patch. Tamko’s little elves will give a Christmas present to one lucky participant who arrives before midnight with a pre-sale ticket! You can trade your pre-ticket for overall patch at Bricks (NB! limited amount of overall patches). There is no dress code so overalls are acceptable!

21. Answer to this quick survey about new events and lectures!

What kind of stuff would you like to see in your social media feed and what would fit on your calendar? Cooking class, event planning, stress management or beer tasting? Tell your tips to us and let’s start looking for more knowledge and quality for your daily life! Answer to the survey here.

22. Portti työelämään – Gateway to Work-life 21 – 23 January 2020

Portti työelämään recruiting event comes again! The event is held at TAMK main campus lobby area on 21 – 23 January 2020 at 10am – 2pm. Welcome to fetch a work, trainee or thesis place!

The event is free for TAMK students and aims to create a low-threshold meeting place for students and representatives of different organizations. Event days are themed according to different fields of study but you should keep an eye on all event days and find the organizations which are the most interesting to you.

There’s a wide range of organizations attending to Portti työelämään and you can find the full listing of them from Portti työelämään website, Facebook event and later from the event catalogue.
Check out the most interesting organizations from the listing and bring your CV with you.

In need of a CV prepping? No worries, you can get your CV checked at TAMK working life services’ CV stand in the event. There’s also an opportunity to have your photo taken by a professional photographer in a CV photo booth.

23. Tolu’s weekly sports shift 3 December

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM – 7PM at TAMK’s sports hall. We’ll play a different sport each week and on next time it’s going to be Futsal!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don’t need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you’re coming to Tolu’s sport shift.

24. All library units closed 14 December – 6 January

The launching of a new library system causes various changes both in the library customer services and in the library’s internal processes. Get ready for changes in library services – Borrow the materials you need now! All of the library’s units are closed, and print-related customer functions online are disabled during the system change 14 December – 6 January 2020.

At the end of the year, the due date for borrowed material is 13.1.2020.​​​​​​​ 4 week loans have already now a due date 13.1.2020, 2 week loans will have the 13.1.2020 due date from Thu 28.11. onwards. NB! the change does not apply to short loans. If you have any questions, please contact the library: kirjasto(at)tuni.fi

25. Tolu’s bowling night 9 December

Tolu’s monthly bowling night is here again! The TAMK students sporting association Tolu is organizing their next bowling night on the 9th of December from 18:00 to 19:00 at Space Bowling and billiards. For 5€ (including shoe rental), you can come bowl for one hour, so get your friends together join us for some leisurely fun. Tickets can be purchased at Tolu’s web-store Holvi. Please arrive by 17:50 so that we can start right at 18:00.

26. Campusravita restaurant’s opening hours during Independence Day

Campusravita restaurant is open normally on 5 December at 7.45am – 5pm. On Thursday (Independence Day), 6 December, the restaurant is closed. We’re open again on Saturday, 7 December at 8.30am – 2pm.

27. December Overall Party – Jingle Beats 12 December

In December Overall Party (Poikkitieteelliset Haalaribileet in Finnish) are feeling Christmassy and Viihdemaailma Ilona will be full of joy and happiness! Now it is time to celebrate, drink some delicious glogg and dance around the Christmas tree like never before!  

Doors open in Ilona at 9pm. Tickets are 3,30€ in advance from Kide.app or 5 € from the door. Advance tickets include passage past the regular queue until 11pm. We wish that cloakroom would only be used for coats, not for backpacks or bags.   

28. SPIME2019

Are you interested in the future of business and IoT ? This 11th and 12th of December, BaseN is hosting their 5th annual IoT conference SPIME2019 at The Finnish Labor Museum Werstas in Tampere. The event will consist of different workshops in the morning and expert presentations in the afternoon. If you want to learn more on how BaseN has become the IoT platform of choice, be sure to secure your place. All students, teachers or professionals, interested are welcome.

More info about the event.

Link to register attendance.

 

******************************************************************************************
How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics