YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 14 / 2020

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tamko palvelee etänä

2. Haku kansainvälisyystuutoriksi päättyy 5.4.2020!

3. Vertaiskoutsauksen hakuaika 30.3.- 12.4.

4. Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin

5. Ehdota vuoden TAMKilaista!

6. Kuntavaalit ovat kulman takana – nyt on aika vaikuttaa!

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

7. Ilmoittautumiset kesäopintoihin ovat käynnissä!

8. Campusonline - ammattikorkeakouluopintoja verkossa

9. Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen vaihe päättyy 1.4. - vinkkaa TAMKista kaverille!

10. Opiskeluterveydenhuolto korona-aikana

11. Ilmoittaudu läsnäolevaksi lukuvuodelle 2020 - 2021

12. Kevään palautetilaisuudet

13. Ajankohtaista koronaviruksesta

14. Nyytin chat: Miten opiskella itsenäisesti - opiskelutekniikat kuntoon 9.4.

15. Sustainability Open Space

16. Työelämä- ja ongelmanratkaisutaitojesi kehittämistä luvassa Demolassa – kotoa käsin

English Summary

17. Tamko's remote services

18. Enroll for international tutoring by 5 April

19. Propose the staff person of the year in TAMK 2019 – 2020

20. Municipal elections are just around the corner – now is your time to speak up!

21. Summer studies 2020

22. Latest updates on the coronavirus

23. Sustainability Open Space

24. Develop your working life skills & problem solving skills with Demola – online******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Tamko palvelee etänä

Tamkon toimisto ja tilat ovat suljettuina 13.4.2020 saakka. Mutta ei hätää! Tamko palvelee etäyhteyksin.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, saat meihin nopeiten yhteyden nettisivujemme chat-ominaisuuden kautta, sosiaalisen median kanavissamme, WhatsAppissa tai perinteiseen tapaan sähköpostitse (toimisto(at)tamko.fi) ja puhelimitse (+358 44 382 6561) arkisin kello 9 - 16 välisenä aikana.

Opiskelijakorttien tilaukset onnistuvat edelleen. Kortti lähetetään opiskelijalle kotiin postitse. Mikäli tarvitset uuden tarran opiskelijakorttiisi, otathan meihin yhteyttä.

Tamkon edunvalvontatiimi työskentelee myös edelleen normaalisti, eli jos koet haasteita etäopiskelussa tai opintojesi etenemisessä, ota rohkeasti yhteyttä ja autamme sinua! Lähetä viesti: edunvalvonta(at)tamko.fi.2. Haku kansainvälisyystuutoriksi päättyy 5.4.2020!

Tamko suuntaa katseensa jo tulevaan lukukauteen! Ensi syksynä TAMKiin saapuu taas iso joukko vaihto-opiskelijoita. Miltä tuntuisi olla mukana vastaanottamassa heitä? Hae mukaan kansainvälisyystuutoriksi Tamkon iloiseen ja isoon tuutoriperheeseen! Kansainvälisyystuutorit ovat vaihto-opiskelijoiden tuki ja turva vaihdon ajan. He pitävät huolta, että vaihto-opiskelijat sopeutuvat TAMKissa opiskeluun ja suomalaiseen opiskelijaelämään. KV-tuutorointi antaa elämyksiä ja kartuttaa kielitaitoa. Älä huoli, mikäli jännität englannin puhumista, se parantuu automaattisesti tuutoroidessa!

Monen kivan kokemuksen ja uuden tuttavuuden lisäksi kv-tuutoroinnista saa myös opintopisteitä ja opintojakson suoritettuasi saat lisäpisteen, mikäli olet hakemassa vaihtoon. Lisäksi saat Tursaspassiisi leiman, kun haet tuutoriksi!

Opiskelijakunta kouluttaa TAMKin kansainvälisyystuutorit. Koulutukset järjestetään poikkeustilanteesta johtuen etämateriaalien avulla. Kaikkiin ilmoittautuneisiin otetaan haun päättymisen jälkeen yhteyttä.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

 

3. Vertaiskoutsauksen hakuaika 30.3. - 12.4.

Oletko kiinnostunut tuutoroinnista Tamkossa? Haluaisitko kehittää TAMKin henkeä vielä yhteisöllisemmäksi? Haluatko lisää opintopisteitä? Lanseeramme TAMKiin uuden tuutorointimuodon; vertaiskoutsauksen!

Vertaiskoutsauksen avulla pyrimme tavoittamaan (akateemisesti) vanhempia opiskelijoita, jotka hyötyisivät vertaisohjauksesta. Vertaiskoutsin tarkoituksena on ohjata ja tukea siirto-opiskelijoita, opintoihin palaavia, opintojen taitekohdassa olevia ja sparrausta kaipaavia opiskelijoita. Vertaiskoutsaus sopii erityisen hyvin sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuutoritoiminnasta Tamkossa tai opiskelet sosiaalialalla. Aiempi kokemus tuutoroinnista ei kuitenkaan ole edellytys vaan innostunut ja positiivinen asenne riittää!

Tamko kouluttaa kaikki vertaiskoutsit ja koulutuksessa on mahdollisuus myös kehittää tulevaa toimintaa. Koulutuksen yhteinen aloitus on etänä ja toinen koulutuskerta alkusyksystä. Ilmoitamme tarkemmista ajankohdista myöhemmin. Itse koutsaaminen tapahtuu syyslukukaudella. Tämän lisäksi koutseilta vaaditaan loppuraporttia kahden opintopisteiden saamiseksi.

Ilmoittaudu mukaan tästä.4. Tamko hakee opiskelijaedustajia koulutusten neuvottelukuntiin

Jokaisella TAMKin koulutuksella on neuvottelukunta, jossa koulutus ja työelämä kohtaavat. Neuvottelukunnissa keskustellaan mm. mahdollisuuksista projekteihin sekä opetuksen suhteesta työelämän tarpeeseen. Tapaamisia järjestetään vuodessa 2-4, joten ajallisesti neuvottelukunta ei työllistä kovin paljon.

Toivomme innokkaita ja positiivisia kehittäjiä! Parhaimmillaan työryhmäsuhteilla on jopa työllistytty! Neuvottelukuntien toimikaudet ovat kaksivuotisia (2019-2020), joten nyt haussa oleviin neuvottelukuntiin osallistuvilta toivotaan sitoutumista vähintään vuoden 2020 ajaksi. Tamko järjestää toimikauden alussa perehdytyksen opiskelijaedustajille.

Tällä hetkellä hetaan opiskelijaedustajia seuraaviin neuvottelukuntiin:

  • Ammatillisen opettajankoulutuksen neuvottelukunta
  • Talotekniikka-alan neuvottelukunta (LVI ja STATE)

Mikäli kiinnostuit, ilmaise kiinnostuksesi opiskelijaedustajalomakkeen kautta pikimmiten tai kysy lisää sähköpostilla: opiskelijaedustajat(at)tamko.fi.5. Ehdota vuoden TAMKilaista!

Vuoden TAMKilainen-tunnustus jaetaan syksyllä lukuvuoden 2020 – 2021 alkuviikkoina. Tunnustus myönnetään henkilölle, joka on merkittävästi ja pitkäjänteisesti kehittänyt opetusta, opiskeluympäristöä tai ammattikorkeakouluyhteisöä kuluneen lukuvuoden aikana. Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko on jakanut Vuoden TAMKilainen-tunnustusta lukuvuodesta 2004 – 2005 lähtien.

 

Tunnustuksella opiskelijakunta haluaa kannustaa ammattikorkeakouluyhteisön kehitystä tukevia toimintapoja ja käytänteitä sekä rohkaista ja kannustaa TAMKilaisia jatkamaan hyvää työtä. Opiskelijakunnan hallitus päättää tunnustuksen saajan henkilökunnan joukosta kirjallisten esitysten perusteella. Perustellut esitykset toimitetaan 20. toukokuuta 2020 kello 12.00 mennessä tällä lomakkeella.

 

Lomakkeen voi täyttää kuka tahansa TAMKissa opiskeleva tai työskentelevä henkilö. Kuka on mielestäsi Vuoden TAMKkilainen?6. Kuntavaalit ovat kulman takana – nyt on aika vaikuttaa!

Tamkon ja TREYn yhteistä kuntavaikuttamista varten perustettu Ryhmä 35 000 on jälleen aloittanut toimintansa ja ryhtynyt suunnittelemaan kuntavaaliohjelmaa vuodelle 2021.

Jotta ohjelma on aidosti tamperelaisten opiskelijoiden näköinen, on kaikilla Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoilla mahdollisuus vaikuttaa heti alusta asti siihen, millaisia teemoja tuleva kuntavaaliohjelma pitää sisällään.

Kuntavaaliohjelmaan vaikuttaminen on helppoa! Löydät tämän linkin kautta tiesi verkkoaivoriiheen, jossa voit kertoa, mitä juuri sinä pidät tärkeänä:

Ohje: Tykkää mielestäsi keskeisimmistä tavoitteista, joita Tamkon ja TREYn tulisi tulevaisuudessa ajaa tai kirjaa täysin uusia mieleisiäsi tavoitteita. Ryhmä 35 000 työstää ehdotuksia hyödyntäen ohjelmaluonnoksen ja lopullinen ohjelma tulee TREYn ja Tamkon edustajistojen hyväksyttäväksi syksyllä. Pidetään yhdessä huolta siitä, että Tampere on jatkossakin Suomen paras opiskelijakaupunki!

 

******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

7. Ilmoittautumiset kesäopintoihin ovat käynnissä!

Kesä 2020 tarjoaa niin englanninkielisiä kuin suomenkielisiä kehittämisprojekteja monialaisissa tiimeissä. Kurssien yhteisenä työskentelykielenä tulee olemaan englanti.

Kesän voi suorittaa harjoitteluna, projektityönä tai vapaavalintaisina opintoina. Jokaisen opiskelijan on kuitenkin hyvä varmistaa toteutusten sopivuus omaan opinto-ohjelmaan. Toteutukset vaativat aktiivista sitoutumista työskentelyyn maanantaista perjantaihin klo 9-16. Tarvittaessa on mahdollista neuvotella osallistumisesta projekteihin kolmena-viitenä päivänä viikossa. Oletamme kuitenkin, että kaikki olisivat mukana viitenä päivänä viikossa, koska tällöin tiimityö onnistuu parhaiten. Jokainen osallistuja pitää työaikakirjanpitoa ja osallistuu aktiivisesti reflektointeihin sekä tiimin muuhun työskentelyyn. Näiden perusteella määrittyy jokaisen opintopistemäärä.

Mitä kesän 2020 projekteissa ja haasteissa tapahtuu? Niin Y-kampuksen Innovaatiohaasteissa kuin Learning Labissa työskennellään monialaisissa tiimeissä. Jokainen tiimi saa oman haasteen tai tehtävän, jonka parissa työskennellään.Kesä 2020 koostuu kolmesta eri mahdollisuudesta, joihin jokaiseen ilmoittaudutaan erikseen:

[1] Y-kampus Innovaatiohaasteet, 11.5.-19.6.

[2] Learning Lab projektit, 22.6.-31.7.

[3] Tampere Summer school, 3.8.-14.8.

Ilmoittautumiset ovat käynnissä!

Lisätietoa:

eija.syrjamaki(at)tuni.fi / Learning Lab

minttu.ripatti(at)tuni.fi / Innovaatiohaasteet, Y-kampus

Lue lisää intran tiedotteesta.8. Campusonline - ammattikorkeakouluopintoja verkossa

Campusonline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot. Voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi.

CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii. Kesän opintojaksoilmoittautumiset ovat alkaneet 16.3., joten pidä kiirettä ja varaa sinulle sopivat kurssit nyt!

Lisätietoja CampusOnlinen nettisivuilla.9. Korkeakoulujen kevään yhteishaun toinen vaihe päättyy 1.4. - vinkkaa TAMKista kaverille!

Pohtiiko perheenjäsenesi, kaverisi, sukulaisesti tai joku muu tuttusi korkeakouluun hakemista? Muista vinkata heille TAMKin koulutusmahdollisuuksista! Yhteishaun toinen vaihe päättyy keskiviikkona 1.4. TAMKilla on mukana yhteishaun toisessa vaiheessa yhteensä 39 hakukohdetta, joista valita. Voit myös jakaa TAMKin yhteishakuun liittyvän postauksen omalla somekanavallasi.10. Opiskeluterveydenhuolto korona-aikana

Koronapandemiatilanteessa on tärkeä seurata myös opiskeluterveydenhuollon ajankohtaisia tiedotteita. Opiskeluterveydenhuollon nettisivuilta löydät mm. erityisohjeet flunssaisille sote-alan opiskelijoille, ohjeet flunssaoireisille opiskelijoille sekä tietoa opiskeluterveydenhuollon toiminnasta virusepidemian aikana.

Lue lisää Opiskeluterveydenhuollon nettisivuilta.

 

11. Ilmoittaudu läsnäolevaksi lukuvuodelle 2020 - 2021

Säilyttääksesi opiskeluoikeutesi, sinun on lukuvuosittain ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi. Voit tehdä ilmoittautumisen seuraavalle lukuvuodelle PAKKI-työpöydällä 1.3. - 31.5. välisenä aikana. Mikäli läsnäoloilmoittautumista ei ole tehty 31.5. mennessä, menetät opiskeluoikeutesi 31.7.2020. Opiskeluoikeuden palautusta on anottava erikseen. Opiskeluoikeuden palautushakemuksen käsittelymaksu on 50€. Jos sinulle on myönnetty opiskeluoikeusajan jatko, läsnäolotietosi viedään järjestelmään automaattisesti.

Jos olet poissaoleva opiskelija, sinulla on käytössäsi verkkotunnukset ja opiskelijasähköposti, mutta ei opintojen suoritusoikeutta. Poissaolevana sinulla ei myöskään ole oikeutta opinto- tai ateriatukeen, matka-alennuksiin eikä Tamkon jäsenyyteen liittyviin etuihin.

Voit hakea läsnäoloilmoitukseesi muutosta kesken lukukauden perustellusta syystä. Läsnäolon muuttaminen poissaolevaksi vaatii koulutuksesta vastaavan johtajan päätöksen (Tutkintosääntö 11§). Hakemus toimitetaan oman koulutuksen opintoasiainkoordinaattorille.

Pakissa läsnäoloilmoittautuminen löytyy kohdasta Opinnot > Läsnäoloilmoittautuminen > Ilmoittaudu. Löydät läsnäoloilmoittautumisohjeen myös Intrasta.

Ilmoittautumisongelmissa ota yhteyttä osoitteeseen it-helpdesk(at)tuni.fi.12. Kevään palautetilaisuudet

Opiskelijapalautetta kerättiin viime vuonna huhti- ja marraskuun palauteviikoilla uuden opiskelijan ja vuosikyselyn muodossa. Opiskelijapalautteet sekä yhteenveto palautteista ovat nyt nähtävillä Valvomossa. Kevään aikana tutkinto-ohjelmissa järjestetään opiskelijoiden ja henkilöstön palautetilaisuudet, joissa keskustellaan vuoden 2019 palautteista ja sovitaan mahdollisista kehittämistoimenpiteistä. Seuraa oman tutkinto-ohjelmasi tiedotusta palautetilaisuuden järjestelyistä ja etäosallistumisesta.

Lisätietoja ja linkit opiskelijapalautteisiin löytyvät Intrasta ja opiskelijapalautteiden yhteenvedon löydät täältä.13. Ajankohtaista koronaviruksesta

Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto seuraavat koronavirustilannetta aktiivisesti yhdessä ja tiedottavat tilanteesta säännöllisesti. Löydät TUNI-intrasta TAMKia sekä koko korkeakouluyhteisöä koskevat ajankohtaiset tiedot, ohjeet ja suositukset. Pidäthän silmällä intraa ja tämän tiedotteen päivityksiä.14. Nyytin chat: Miten opiskella itsenäisesti - opiskelutekniikat kuntoon 9.4.

Miten osaan opiskella itsenäisesti, niin että saan jotain aikaan? Miten suunnittelen opiskelupäiväni, miten asetan tavoitteita ja miten tauotan?

Nyytin chatissa jutellaan 9.4. kello 18 alkaen etäopiskelun haasteista ja mietitään yhdessä keinoja itsenäisen opiskelun suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Tervetuloa mukaan!

Chatin löydät sivujemme chat-osiosta, kuten myös kevätkauden muiden chattien ajankohdat ja aiheet. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille opiskelijoille eikä mukaan tarvitse erikseen ilmoittautua tai rekisteröityä. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Tervetuloa chattailemaan!15. Sustainability Open Space

Sustainability Open Space tarjoaa koko yhteisölle mahdollisuuden keskustella moninaisista asioista, erityisesti kestävyyteen liittyen. SOSissa korostuvat kestävyyden ja kiertotalouden lisäksi mm. sosiaalisuus,yhteisöllisyys ja hyvinvointi, mitkä kaikki toki ovat kestävyyteen linkittyviä teemoja. Minkä asian tai teeman sinä haluaisit tilaisuuteen tuoda? Mikä sinua mietityttää? Mihin asiaan haluaisit vastauksen?

Sustainability Open Space tarjoaa koko yhteisölle, niin opiskelijoille kuin henkilökunnalle, mahdollisuuden keskustella moninaisista kestävyyden eri teemoista. Samalla voimme yhdessä, avoimen keskustelun avulla, oppia dialogia. Tapaamisissa esiin tuotujen ideoiden pohjalta voimme yhdessä lähteä kehittämään asioita käytännössä.

Tervetuloa Sustainability Open Spacen (SOS) tapaamisiin, jotka kevään 2020 osalta järjestetään virtuaalisesti 30.3., 27.4. ja 18.8. klo 15-17. Tapaamisten  kieli on englanti. Seuraava tapaaminen Zoom-palvelussa 30.3. kello 15 - 17.

Tervetuloa mukaan dialogin, yhteisöllisyyden ja kestävyyden maailmaan!16. Työelämä- ja ongelmanratkaisutaitojesi kehittämistä luvassa Demolassa – kotoa käsin

Nykyiset etätyöskentelyolot mahdollistavat sen, että voit ottaa osaa Demolan tulevaisuustyöprojekteihin omalta kotisohvaltasi. Demola-projektiin osallistuminen tarjoaa sinulle:

  • konkreettisen tavan osoittaa osaamisesi opintojen aikana
  • interaktiivista online-työskentelyä monialaisessa tiimissä
  • kontakteja yrityksiin

Jos sinua kiinnostaa uusien palvelu- ja bisnesmallien luominen vakuutusalalla tai olet kiinnostunut visuaalisilla taidoillasi auttamaan ihmisiä viestimään paremmin, Howden Finlandin projekti on aikalailla luotu sinulle. Lue lisää projektin sisällöstä ja aikataulusta täältä. Hakuaika projektiin on auki 8.4. asti.

Lisätietoja Demolasta ja projektista antaa myös: Heini-Marja Rintaniemi, heikku@demola.net******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

17. Tamko's remote services

Tamko office and other premises are closed until 13th April 2020. But no worries! Tamko is serving students remotely.

If you have any questions please don't hesitate to contact us via our website chat, social media channels, email (office(at)tamko.fi) or phone / WhatsApp (+358 44 382 6561) during weekdays from 9am to 4pm.

We're ordering student cards in normal fashion and will send the card to the student through mail. Our educational and social affairs team is working also remotely, so if you face any challenges with remote working or advancing your studies, please contact us and we'll help you! Send a message: edunvalvonta(at)tamko.fi  18. Enroll for international tutoring by 5 April

Next autumn there will be a lot of new exchange students coming to TAMK. Would you like to be here welcoming them? Now it's time to register for the international tutor trainings and be a part of Tamko's big happy tutoring family.

International tutors are helping our incoming exchange students. They take care that exchange students adapt to TAMK and Finnish student life. International tutoring will give you a bunch of nice experiences and improve your language skills.

Student's Union Tamko will train new international tutors remotely. All who have enrolled will be contacted personally after the enrollment period has ended.

International tutoring also adds up your ECTS credits. When the course is done, you'll also get an extra point when applying to exchange studies. You'll also get a mark to your Tursaspassi Passport when enrolling for the trainings.

You can register here.19. Propose the staff person of the year in TAMK 2019 – 2020

The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences (Tamko) has been nominating the staff member of the year in TAMK since academic year 2004 – 2005. The recognition will be given to a person who has remarkably developed education, study environment and TAMK community during the last academic year or by doing persistent work. The recognition will be granted in first weeks of academic year 2020 – 2021.

With the recognition Tamko wants to encourage good policies and motivate the staff to keep up their good work. Executive board of Tamko will decide the staff member of the year in TAMK based on written well-grounded proposals made by students and staff. Written proposals should be sent by 15th of April 2020 at noon at the latest via this form.20. Municipal elections are just around the corner – now is your time to speak up!

Tamko and TREY's joint group for urban advocacy, Group 35 000, has kicked off again and started to plan the municipal election platform for 2021.

For the platform to genuinely represent students in Tampere, all students of Tampere University and Tampere University of Applied Sciences have a chance from the get-go to influence the themes that the platform contains.

It’s easy to influence the municipal election platform!  Instructions: Like the objectives that you find central or propose new ones. Group 35 000 will prepare a platform draft with the help of the proposals, and the final platform will be moved to the Tamko and TREY's councils in the autumn.

Let’s make sure that Tampere remains Finland’s most student-friendly city!21. Summer studies 2020

Summer projects and challenges will improve the working life, teamworking and communication skills. Interdisciplinary teams will work with authentic challenges and develop different services or products of our own community and businesses.

The summer can be part of practical training, a project work course, or part of free choice studies. However, it is good to verify from one’s own study programme that the implementations can be included in the studies. Credit units will be earned according to the hours worked. All the meetings will be held online, or if the corona situation allows, face to face.

Summer 2020 includes three different options. It is possible to join some of them, or all of them!

[1] Y-kampus Innovation Challenges, 11.5.-19.6.

[2] Learning Lab projects, 22.6.-31.7.

[3] Tampere Summer school, 3.8.-14.8.More information:

eija.syrjamaki(at)tuni.fi / Learning Lab

minttu.ripatti(at)tuni.fi / Innovation Challenges

summerschool(at)tuni.fi / Tampere Summer School

 

22. Latest updates on the coronavirus

Tampere Universities are actively monitoring the coronavirus situation and will provide updates on a regular basis. You'll find all the current information, instructions and recommendations from TUNI intranet. Please keep an eye on intranet and updates on this bulletin.

 

23. Sustainability Open Space

Sustainability Open Space will develop our own community and make it more sustainable. Let's discuss and do!

We will explore sustainability topics together. After each topic, it will be time for a reflection and discussion regarding the important sustainability challenges. These meetings are very thought provoking sessions.

Bring questions and development ideas with you. Join us during the spring 2020, March 30th, April 27th and May 18th, 15:00-17:00 PM. All the meetings will be arranged online.

Join Zoom Meeting.

 

24. Develop your working life skills & problem solving skills with Demola – online

Current working conditions enable you to participate in Demola's future work projects from your own couch. In a Demola project, you’ll have the possibility to:

  • demonstrate your skills in a concrete way during your studies
  • work interactively and online with an interdisciplinary team, and
  • get contacts to companies

If you are interested in creating new service and business models in the insurance industry or you are interested in using your visual skills to help people communicate better, Howden Finland’s project is pretty much created for you. Read more about the project description and schedule here. Application for the project is open until 8.4.

For more information about Demola and the project, please contact: Heini-Marja Rintaniemi, heikku@demola.net

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics

Viestin osoitelähde: Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenrekisterissä olevat Tamkon jäsenet. Sähköpostiosoite noudetaan TAMKin järjestelmästä (eli jos olet tehnyt TAMKin sähköpostijärjestelmästä siirron toiseen sähköpostiisi, myös Tamko Topics siirtyy).

Viestin tarkoitus: Yhdistyslain mukainen jäsenyyssuhteen ylläpito ja hoito.

Lisätietoja: tiedottaja(ät)tamko.fi.