YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Tamko Topics 4 / 2020

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Portti työelämään alkaa tiistaina!

2. Tamkon hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston someviikot Instassa

3. Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee ensi viikon perjantaina!

4. Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

5. Tolun vakiovuoro 21.1.

6. Hae vaihtoon!

7. Kevään urapajat

8. Tolun hallituksen täydennyskokous 20.1.

9. PISTOT Kotibileet 23.1.

10. OP Tampereen kesätyörekry auki!

11. Snapskvällen med AÅ-Klubben 24.1.

12. TA TA TA -sitsit 29.1.

13. Aamulehti TAMKissa – pisteellä kävijöille Kismet! (rajoitettu erä)

14. MM-kyykän karsinnat

15. Laulattaako? Tule kuoroon!

16. Tampereen Pyrintö - Opiskelijalipulla kaksi yhden hinnalla!

17. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

English Summary

18. Portti työelämään - Gateway to Work Life 21 - 23 January 2020

19. Tamko's Board and Council social media weeks 14 - 28 January

20. We are seeking new Harassment Contact Persons for the Student Union!

21. Student card's autumn sticker will be valid 'till 31 January

22. Tolu's weekly sports shift 21 January

23. Application time for exchanges: more information in non-stop infos!

24. PISTOT Kotibileet 23 January

25. Join AIESEC Tampere!

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Portti työelämään alkaa tiistaina!

Portti työelämään -rekrytointimessut tulevat jälleen! Tapahtuma järjestetään TAMKin pääkampuksella 21. - 23.1.2020 kello 10 - 14. Paikalla on 86 organisaatiota: Tule nappaamaan itsellesi työ-, harjoittelu- tai opparipaikka!

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen, ja sen tarkoituksena on luoda matalankynnyksen kohtaamispaikka TAMKin opiskelijoille ja eri organisaatioiden edustajille. Tapahtumapäiviä on jaoteltu eri alojen mukaisesti, mutta kannattaa vilkuilla esillelaittajien tarjontaa kokonaisuudessaan, ja saapua paikalle sinua kiinnostavien yritysten ständipäivinä!

Löydät listauksen esittelijöistä Facebook-tapahtumasta, Portti työelämään -nettisivuilta sekä messukatalogista. Tsekkaa sinua kiinnostavat yritykset ja nappaa CV:si messiin!

Eikö CV ole vielä reilassa? Ei hätää, voit tulla hiomaan sen kuntoon työnhakua varten TAMKin työelämäpalveluiden CV-pisteelle Campusravitaa vastapäätä olevaan lämpiöön. Paikalla on lisäksi ammattivalokuvaaja, jonka luona voit käydä otattamassa edustavan valokuvan itsestäsi CV:hen. Tule samalla tutustumaan TAMKin alumnitoimintaan.2. Tamkon hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston someviikot Instassa

Tamkon hallitus ja edari näkyvät ja kuuluvat aktiivisesti 14. - 28.1. välisenä aikana Tamkon Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan kunkin toimijan arkipäivää Tamkon pestissä ja esittämään kysymyksiä!

Tulevat somepäivät:

Tamkon hallitus

20.1. Arttu, sosiaalipolitiikka ja liikunta

21.1. Jenni, varapuheenjohtaja

22.1. Petra, hyvinvointi ja kulttuuri

23.1. Emilia, alayhdistykset

24.1. Suvi H., koulutuspolitiikka

Edustajiston puheenjohtajisto

27.1. Kia, puheenjohtaja

28.1. Ronja, varapuheenjohtaja3. Opiskelijakortin syksyn tarra vanhenee ensi viikon perjantaina!

Onko opiskelijakortissasi syyskauden keltainen tarra (1/2020)? Se vanhene 31.1.2020 mennessä, joten muistathan tulla vaihtamaan sen ajoissa! Opiskelijakortin violetti (lukuvuosi, 9/2020) tarra vanhenee vasta 30.9.2020. Voit suorittaa jäsenmaksun ja päivittää jäsentietojasi joko nettisivujemme "Jäsenyyden jatkaminen" -lomakkeen kautta tai toimistollamme toimiston aukioloaikoina. Tamkon toimisto Solu palvelee maanantaista perjantaihin kello 9 - 16. Tervetuloa!4. Haemme uusia häirintäyhdyshenkilöitä opiskelijakunnalle!

 

Tamkolla on useamman vuoden ollut nimettynä mies- ja naisoletetut häirintäyhdyshenkilöt, jotka ovat TAMKin opiskelijoita. Nämä häirintäyhdyshenkilöt tukevat ja neuvovat häirintää kohdanneita luottamuksellisesti ja vaitiolovelvollisuussopimuksen alaisuudessa. Kiusaamiseen, syrjivään tai loukkaavaan sekä epätasa-arvoiseen käytökseen suhtaudutaan Tampereen ammattikorkeakoulussa vakavasti ja häirintäyhdyshenkilöt ovat tukena tällaisissa tilanteissa.

Valitut opiskelijat koulutetaan tehtävään, joten haemme empaattisia, kuuntelevaisia ja luotettavia opiskelijoita eri koulutuksista. Toivomme hakijoilta myös välttävää englannin kielen taitoa, sillä opiskelijayhteydenottoja saattaa tulla myös englanniksi. Valittuja häirintäyhdyshenkilöitä työssään tukee Tamkon sosiaalipoliittinen vastaava ja Tamkon työntekijä.  

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus tehtävään osoitteeseen edunvalvonta(at)tamko.fi tiistaihin 4.2.2020 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille. Lue lisää tai tutustu häirintäyhdyshenkilötoimintaan Tamkon nettisivuilla.******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

5. Tolun vakiovuoro 21.1.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 21.1. klo 17 - 19 pelaamaan käsipalloa TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.6. Hae vaihtoon!

Hakuaika vaihtoon syksylle 2020 ja vuodelle 2020/2021 on alkanut! Mikäli olet yhtään kiinnostunut vaihtoon lähtemisestä, tule rohkeasti kuuntelemaan lisäinfoa aiheesta non-stop infotilaisuuteen kampuksellasi.

Infotilaisuudet:

- Pääkampus 21.1. klo 11 - 13, huone B6-26.

- Mediapolis 20.1. klo 15 - 16, huone ADA 10016

Haettavana on yli 300 hakukohdetta ympäri Eurooppaa ja joitakin kohteita löytyy myös Euroopan ulkopuolelta. Hakuaika päättyy 31.1.2020. Lähetä hakemuksesi hakuaikaan mennessä SoleMoven kautta. Tarkasta opintosuoritusotteesi, ja pidä huolta, ettei sieltä löydy yhtään nolla-arvosanaa. Mikäli olet juuri uusimassa saamaasi nollaa, kirjoita siitä selvitys hakemuksen "lisätietoja" -kohtaan.

Lisätietoja: International services: Tarja Kononov, Marika Kyllönen, Johannes Paavola and Eeva Heikkilä (outgoing.tamk(at)tuni.fi) and the International Coordinator of your own Study Programme.7. Kevään urapajat

Tervetuloa urasuunnittelutaitojen valmennukseen! Urapajat on tarkoitettu kaikille TAMKin opiskelijoille. Pajoissa saat vinkkejä mm. työnhakuun, oman osaamisen tunnistamiseen ja laajemmin urasuunnittelutaitojen kehittämiseen. Pajoihin ei ole ennakkoilmoittatumista, voit tulla mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin pajoihin! Urapajat ovat osa TAMK Työelämäpalvelujen ja TUURA – Tukea urapolulle –hankkeen (Esr 2014-2020) yhteistyötä.

Keväällä 2020 järjestetään seuraavat urapajat:

- Työnhaku käyntiin 28.1. klo 15-17, TAMK pääkampus tila C2-15

Millaisia ovat omat vahvuuteni? Millaisia tietoja, taitoja ja kokemuksia minulle on kertynyt opintojen, harrastusten, työelämän ja muun taustan kautta? Mietitkö, mistä lähteä liikkeelle työnhaussa? Mitä kaikkea työnhakuprosessi pitää sisällään ja miten siihen kannattaa valmistautua? Tule kuulemaan käytännön vinkkejä ja keskustelemaan mieltäsi askarruttavista kysymyksistä.

- Työnhaussa onnistuminen 10.3. klo 15-17, TAMK pääkampus tila C2-15

Miten osaamista voi sanallistaa tai visualisoida työnhakua ajatellen? Mitä ovat piilotyöpaikat ja mistä niitä löytää? Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaussa? Entä millainen on hyvä työhakemus ja mitä CV:n tulisi pitää sisällään? Tervetuloa mukaan urapajaan, jossa sparrataan onnistuneen työnhaun erilaisia vaiheita!8. Tolun hallituksen täydennyskokous 20.1.

Tampereen orastavat lihakset urheiluseura Tolu ry etsii uusia jäseniä hallitukseen. Pidämme hallituksen täydennyskokouksen 20.1.2020 kello 17 alkaen tilassa E1-06.

Vanha hallitus on nimensä mukaan tulossa vanhaksi ja moni on valmistumaisillaan. Nyt siis etsimme uusia toimijoita täydentämään hallituksen rivejä. Pestejä on rahatalouden, viestinnän, markkinoinnin,

ja tietenkin yleisesti liikunnan nimissä. Hyvällä lykyllä jopa PJ:n paikka voisi olla sinun. Vinkkinä, että järjestötoiminnassa mukanaolo on oiva lisä tulevaisuuden työnhakua ajatellen.

Jos olet jo järjestötoiminnassa mukana, mutta haluatte parantaa ryhmänne liikunnallista edustusta, tule täydennyskokoukseemme 20.1. klo 17.00. Jos haluat tietää millainen urheiluseura Tolu oikein on, tule täydennyskokoukseemme 20.1. klo 17.00. Jos pesti kiinnostaisi, mutta et pääse täydennyskokoukseemme (20.1. klo 17.00), niin voit laittaa viestiä meille joko FB-sivuillamme, Instagramissa, tai osoitteeseen hallitus(at)urheiluseuratolu.fi.

Jos tieto meistä tai meidän toiminnasta ei ole vielä jostain syystä kiirinyt korviisi: Tolu ry on koko TAMKin opiskelijakuntaa ja henkilöstöä edustava liikuntakerho jonka tavoitteena on tuottaa ja edistää liikuntatoimintaa TAMKissa. Yksi suuri toiveemme on pienentää liikkuntatoimintaan lähtemisen kynnystä kaikille opiskelijoille.9. PISTOT Kotibileet 23.1.

Se ois vuosikymmenen ensimmäiset PISTOT! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa vuosikymmen kuin pienellä throwbackilla. PISTOT Kotibileisiin voit pukeutua omien teinivuosiesi mukaan, oli se sitten lissu tai fruittari. Tai kokeile jotain uutta tyyliä, vaikka hopparia tai emoa! Kaiva siis esiin teinivuosiesi parhaat kuteet ja ilmesty paikalle 23.1. alkaen klo 21.00 niin laitetaan kotibileet pystyyn!

PISTOT Kotibileet toimii Pakoputken 2020 - Back to teens virallisina jatkoina. Muista piilottaa juomat kotoa lähtiessä, ettei porukat huomaa! Ovet aukeavat jo kello 21.00 ja pysyvät auki aina kello 05.00 saakka. Liput 6€ Kide.app ja 8€ ovelta (narikka sisältyy hintaan).

Illan aikana pääset tilaamaan Social Clubin tiskiltä mitä maittavampia juomia, tuttuun tapaan edullisin opiskelijahinnoin. Inspiraatiota illan asuun voi käydä hankkimassa uudesta Punanaamiosta, josta bilepassia näyttämällä saat -20% alennuksen. Ennakkolipulla jonon ohi klo 23.00 asti. Bilepassilla ilmaiseksi oman jonon kautta koko illan. Lisätietoja Facebook-tapahtumasta.10. OP Tampereen kesätyörekry auki!

Kiinnostaisiko sinua työ finanssialalla? OP Tampere etsii riveihinsä Tampereelle ja lähikuntiin rohkeita, positiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä. Koulutustaustasi ei rajoita hakemista, vaan asenne ja persoona ratkaisevat. Vaihtokaupassa saat mahtavat työkaverit sekä arvokasta työkokemusta ja verkostoa alan aallonharjalta – OP Tampereessa sinua odottaa huippu porukka ja meininki. Parhaimmassa tapauksessa saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin, sillä monen ura on meillä startannut kesäduunista! Tutustu tarkemmin ja hae urasivuiltamme op-careers.fi.

OP Tampere on mukana myös Portti työelämään -rekrytointimessuilla TAMKilla 22.–24.1. – tule esittäytymään! Näiltä messuilta pankkiuralle on bongattu mm. Ossi, tutustu hänen uratarinaansa Youtubessa.11. Snapskvällen med AÅ-Klubben 24.1.

AÅ-klubben välkomnar alla sina medlemmar till ett gemensamt snapskväll den 24 January från 18:00! Idén med händelsen är att ordna ett knytkalas. Det vill säga, varje deltagare tar med sig en (1) flaska (0,7l) läskedryck av sitt eget val.

Anmälan till evenemanget är redan öppet. Du kan anmäla dig antingen till någon i AÅ-Klubbens styrelse eller vid Solu. OBS! Evenemanget är endast för medlemmar. Du kan bli medlem vid Solu.

Och samma på finska

AÅ-klubben ystävällisesti toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleeksi yhteiseen snapsi-iltaan 24.1. kello 18 alkaen! Tilaisuuden ideana on siis nyyttikestit. Eli jokainen osallistuja tuo mukanaan yhden (1) pullon (0,7l) omavalintaista virvoitusjuomaa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo auki ja ilmoittautua voit joko jollekin hallituksen jäsenelle tai Solun tiskille. Huom! Tapahtuma on vain jäsenille. Jäseneksi voit liittyä Solun tiskillä.12. TA TA TA -sitsit 29.1.

Mitä yhteistä on metsäinsinööriopiskelijoilla, restonomeilla ja medianomeilla? No ei mitään, paitsi nää sitsit! Kolmen TA:n, TAMPION, Taren ja Tarinan yhteissitsit tulevat 29. tammikuuta kello 18 alkaen, ja juhlapaikkana toimii Klubi 57!

Teemaksi valikoitui TA-alkuiset sanat. Saavu siis paikalle Taikurina, tamburiinina tai vaikka talviolympialaismitalistina. Haalarit ovat sallittu niin sitseillä, kuin jatkopaikalla Doriksessakin.

Lipunmyynti aukeaa Kide.apissa maanantaina 20.1. klo 12.03 ja lipun hinta näihin kempaloihin kustantaa 16€. HUOM! Osta lippusi vain omalle ainejärjestöllesi varatusta kiintiöstä. Jokaisen ainejärjestön jäsenille tulee tietty lippukiintiö myyntiin, joten ole haukkana liikenteessä! Mahdolliset ylijäämäliput tulevat myöhemmin myyntiin kaikille ainejärjestöstä riippumatta. Ilmottautuminen sulkeutuu 26.1.13. Aamulehti TAMKissa – pisteellä kävijöille Kismet! (rajoitettu erä)

Tervetuloa Aamulehden pisteelle maanantaina 20.1., keskiviikkona 29.1. ja maanantaina 3.2. klo 9-13. Tarjoamme Aamulehden tilauksen 18-29-vuotiaalle -40% tilaushinnasta! Tilauksen päivien aikana tehneille leffalippu kaupan päälle. Halutessasi saat mukaasi myös päivän lehden. Aamulehden pisteen löydät ruokalaan menevien portaiden alapuolelta paikalta (B0-17a).14. MM-kyykän karsinnat

TTO, SOPU ja PIRATE järjestävät 28.1. yhteiset kyykkäkarsinnat jäsenilleen klo 17 alkaen Sorsapuistossa, joissa valitaan parhaat joukkueet mukaan 8.2. järjestettäviin Akateemisen Kyykän MM-kilpailuihin. Jokainen ainejärjestö tarjoaa parhaiten menestyvälle joukkueelleen paikan MM-kilpailuissa. Kokoa itsellesi neljän hengen joukkue ja liity mukaan talviseen hauskanpitoon. Paikan päällä on loistava kisatunnelma, jota kaikki ovat tervetulleita katsomaan, vaikka kilpaileminen ei itseä kiinnostaisi.

Tapahtuma on ilmainen! Tarjolla on kuumaa juomaa ja makkaraa.  Tapahtumapaikkana toimii Sorsapuisto. Iltaa jatketaan Social Clubille (haalarit sallittu).

Ilmoittautuminen tapahtuu 20.1. klo 10 Kide.appissa:

- 12 joukkuetta pääsee mukaan (4 joukkuetta per järjestö)

-Pitää olla joukkueen nimi sekä joukkuelaisten nimet.

-4 henkilöä / joukkue. Kaikki joukkueessa samasta yhdistyksestä.

-HUOM! Varsinaisille jäsenille. Jäsenyydet tarkistetaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.1. klo 12 mennessä!

15. Laulattaako? Tule kuoroon!

TAMKilla on oma opiskelijoiden, henkilöstön ja alumnien yhteinen kuoro - TAMKvoice. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita! Emme järjestä koelaulua vaan etsitään jokaiselle rivistä mukava paikka laulaa.

Ei kausimaksua, kuoron somisteita ja asusteita sekä mahdollisia äänenmuodostuskoulutuksia hankitaan yhteisellä päätöksellä pientä omavastuuta vastaan. Voit tulla mukaan ensimmäisissä harjoituksissa tiistaina 28.1. klo 16-18 pääkampuksella Puolikuussa. Voit myös ilmoittautua etukäteen maililla: piri.hiltunen(at)tuni.fi niin saat pääsyn nuottikansioon.16. Tampereen Pyrintö - Opiskelijalipulla kaksi yhden hinnalla!

Tampereen Pyrintö järjestää jälleen opiskelijapelin keskiviikkona 22.1.klo 18:30 Pyynikin palloiluhallilla. Ottelussa vastaan asettuu Lahti Basketball.

Opiskelijatarjouksena saa kaksi lippua normaalin opiskelijalipun hinnalla (6€). Tarjous on käytettävissä ainoastaan ottelupäivänä lipunmyynnissä eli sitä ei löydy ennakkomyynnistä. Ostohetkellä riittää, että ostajalla on esittää voimassa oleva opiskelijakortti.17. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

Haluatko kehittää käytännönosaamistasi monikutturisen tiimityön kautta? Pääajatuksenamme on kehittää ihmisistä parempia versioita itsestään, ja sitä kautta vähentää kulttuurien välisiä konflikteja ja edistää ihmisten keskinäistä ymmärrystä. Tähän tavoitteeseen pyrimme kehittämällä nuorten johtajuusominaisuuksia käytännön projektien kautta.

Jos kiinnostuit, AIESEC on juuri sinua varten! AIESECissa uskomme, että  johtamistaitoja ja itsensä johtamista voidaan kehittää kenessä tahansa. AIESECissa saat mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin ja kansallisiin konferensseihin, ulkomaan projekteihimme ja harjoittelupaikkoihimme, joissa saat mahdollisuuden kasvattaa verkostoasi ja tutustua AIESECin yhteistyöyrityksiin. Tunnetuimpia kumppaneitamme globaalisti ovat YK, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux ja Plan International. Katso lisätietoa toiminnastamme.

Sinulla on mahdollisuus hakea tiimijohtajan/projektimanagerin tai tavallisen jäsenen paikkaa mm. markkinoinnista, henkilöstöhallinnosta, myynnistä ja asiakaspalvelusta Sinun ei tarvitse opiskella tiettyä alaa, hakeaksesi positioihin etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Uteliaisuus ja valmius omien kykyjesi kehittämiseen riittää! Paikallistoimintamme on vapaaehtoista, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus työllistyä AIESECin kansallisiin tai kansainvälisiin tehtäviin.

Täytä lomake täällä viimeistään 28.1.2019 klo 23.59, ja otamme sinuun yhteyttä!******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

18. Portti työelämään - Gateway to Work Life 21 - 23 January 2020

Portti työelämään recruiting event comes again! The event is held at TAMK main campus lobby area on 21 - 23 January 2020 at 10am - 2pm. Welcome to fetch a work, trainee or thesis place!

The event is free for TAMK students and aims to create a low-threshold meeting place for students and representatives of different organizations. Event days are themed according to different fields of study but you should keep an eye on all event days and find the organizations which are the most interesting to you.

There's a wide range of organizations attending to Portti työelämään and you can find the full listing of them from Portti työelämään website, Facebook event and later from the event catalogue.

Check out the most interesting organizations from the listing and bring your CV with you.

In need of a CV prepping? No worries, you can get your CV checked at TAMK working life services' CV stand in the event. There's also an opportunity to have your photo taken by a professional photographer in a CV photo booth.19. Tamko's Board and Council social media weeks 14 - 28 January

Tamko's Board and Council are having social media weeks at Tamko's Instagram on 14 - 28 January. Welcome to check out what happens in the everyday life of Tamko volunteers. You're also welcome to shoot some questions at us!

Upcoming social media days:

20.1. Arttu, social affairs and sports

21.1. Jenni, vice chairperson

22.1. Petra, wellbeing and culture

23.1. Emilia, affiliates

24.1. Suvi H., educational affairs

Edustajiston puheenjohtajisto

27.1. Kia, chairperson

28.1. Ronja, vice chairperson20. We are seeking new Harassment Contact Persons for the Student Union!

Tamko has had assumed male and female Harassment Contacts for years, who are students at TAMK. These Harassment Contacts provide help and guidance for students who have experienced disturbance in any form. We do not document these cases and the contact people have full confidentiality.  Bullying, inappropriate or discriminating behaviour are taken seriously in TAMK and Harassment Contact Persons are supporting students in these kinds of situations.

The chosen persons for the position will be trained for the part, so we are searching for emphatic, listening and reliable students of different Degree Programmes. We also hope for good written and spoken Finnish skills. Tamko´s board member and employee are supporting these Harassment Contact Persons.

If you are interested, send a free-formed application to edunvalvonta(at)tamko.fi. Application period is open until Tuesday 4th of February 2020. All applicants will be noted after this time. Read more about the activity from http://tamko.fi/en/tamko-harassment-contacts.21. Student card's autumn sticker will be valid 'till 31 January

Do you've a yellow sticker on your student card? It's also known as autumn sticker and it will be valid 'till 31 January 2020, please make sure that you renew it in time! The violet sticker (also known as study year sticker 9/2020) will be valid 'till 30 September 2020.

You can renew your sticker at our office. We're open from Monday to Friday at 9am - 4pm.22. Tolu's weekly sports shift 21 January

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM - 7PM at TAMK's sports hall. We'll play a different sport each week and on next time it's going to be handball!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don't need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you're coming to Tolu's sport shift.23. Application time for exchanges: more information in non-stop infos!

The application period for outgoing exchanges for the Autumn 2020 semester and the academic year 2020/2021 has started! Information sessions on the main campus will be held on Wednesday 15.1. during 11–13 in room E1-09 (non-stop) and on Tuesday 21.1. during 11–13 in room B6-26 (non-stop).  

An information session will be held at the Mediapolis campus on Monday 20.1. during 15–16 in room ADA 10016. There are about 300 places available all around Europe and some destinations outside of Europe.  

The application time ends on 31.1.2020. Please send your application in through the SoleMove system on time. Check your Transcript of Records and make sure that none of your courses have been graded as a zero. If you are attending a retake of a course graded as a zero, write an explanation of the situation in the 'additional information' box in the application.  

More Information: International services: Tarja Kononov, Marika Kyllönen, Johannes Paavola and Eeva Heikkilä (outgoing.tamk(at)tuni.fi) and the International Coordinator of your own Study Programme.24. PISTOT Kotibileet 23 January

It's time for the first PISTOT party of the decade! What would be a better way to start it than with a little throwback. To PISTOT Kotibileet you may dress up with the style of your teenage years or try something that you didn't have courage to wear back then! So dig up your best outfits and show up on 23.1. starting at 21.00 and let's get the party started! PISTOT Kotibileet is the official afterparty of Pakoputki 2020 - Back To Teens. Remember to hide your drinks well so you won't get caughtby your parents!

Social Club opens at 21:00 and the party doesn’t stop until 5 am. Tickets available in advance from Kide.app 6€, and from the door 8€.  

You can get theme-related drinks that are priced to be student-friendly. Costume ideas can be found on Punanaamio where you get 20% off from your purchase by showing your PISTOT party pass.25. Join AIESEC Tampere!

Are you interested in developing your practical skills through multicultural teamwork? Do you think international networking is important? AIESEC is a global youth-led organization striving to achieve peace and fulfillment of humankind’s potential by activating leadership qualities in young people. We activate leadership qualities by learning from practical experiences in challenging environments.

If you got interested, AIESEC is just the place for you! In AIESEC you get a chance to participate in national and international conferences, our projects and internships abroad where you will get an opportunity to widen your network with our global partners. Our partners are for example United Nations, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux, and Plan International. Check for more information here.

AIESEC Tampere is educating new members to join our local activities! We have positions open for Marketing, Team Leaders/Project managers, Business to Customers and Business to Business sections. You don't need to be a student from these fields, or to have previous experience. It is enough that you have a genuine interest to develop your skills!

To become a member, fill the form in here bit.ly/joinaiesecfinland latest on 28.1.2020 23.59 and we will contact you!   ******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics