YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

TAMKO TOPICS 2 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students' Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta

1. Tamkon Talvitursajaiset 18.1.

2. Solu auki normaalisti

3. Portti työelämään -opiskelijarekrytointitapahtuma TAMKilla 22. - 24.1.

4. Tamko etsii siivojaa!

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä

5. Be International! Haku opiskelijavaihtoon syksyllä 2019 tai lukuvuodeksi 2019 - 2020

6. Tampereen korkeakoululiikunta on nyt SportUni

7. SportUnin avoimet ovet 7.1. - 13.1.

8. Campusravitan linjastoihin muutoksia 7.1. alkaen

9. Apua matikkaan, fysiikkaan ja kemiaan Facebookissa

10. Tule pelaamaan ultimatea!

11. SportUnin ryhmäliikunta- ja palloilukaudet sekä ilmoittautuminen liikuntakursseille

12. Café Scientifique-tiedekahvila - Ihmisen varaosat 22.1.

13. Bubiklubin pikkujoulut 12.1.

14. Nyytin elämäntaitokurssi verkossa

15. Tammikuun haalaribileet - American Dream 10.1.

16. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

English Summary

17. Tamko's office is open with normal opening hours

18. Tamko DNA Super Prepaid 4G mobile phone plans

19. Portti työelämään - recruiting event at TAMK 22 - 24 January 2019

20. Tampere University Sport is now SportUni

21. CLINT's Spring events

22. SportUni's open house 7 - 13 January

23. Come play ultimate!

24. SportUni's group exercise period and sports course enrolment

25. Join AIESEC Tampere!

26. Changes in Campusravita lunch lines from 7 January

******************************************************************************************

OPISKELIJAKUNTA

******************************************************************************************

1. Tamkon Talvitursajaiset 18.1.

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä Tursaaksi Tamkon TOISISSA Talvitursajaisissa! Tursajaiset on kymmeniä vuosia vanha perinne, jossa uudet opiskelijat kastetaan.  

Talvitursajaiset päräytetään käyntiin perjantaina 18.1. klo 17.00 Kaupin keilahallin parkkipaikalla (Keilakuja 1, 33520 Tampere). Tapahtuma-alueella uudet opiskelijat kiertävät joukkueittain erilaisia tehtävärasteja ja illan päätteeksi sekä parhaiten suoriutunut joukkue että parhaat asut omaava joukkue palkitaan ruhtinaallisesti!

Keilahalli pitää ystävällisesti ovensa avoinna meitä varten, joten kipakan pakkassään sattuessa pääsee keilahallin lämpöön sulamaan. Keilahallin baarissa myytävänä pikkupurtavaa ja palanpainiketta - opiskelijahintaan totta kai. Päivätapahtuman loppupuolella on mahdollisuus myös keilata ilmaiseksi!

Keilahallilta siirtyminen kohti ravintola Bricksiä (Hämeenkatu 18) ja hurjia jatkoja klo 22! Ennakkolipulla pääset näppärästi jonojen ohi ennen klo 24! Ennakkolippu toimii sisäänpääsylippunasi ja se vaihdetaan ovella rannekkeeseen, jolla nautit jatkoista opiskelijahinnoin.

HUOM! Jatkoille EI pääse opiskelijahaalareilla! Itse päivätapahtuma on maksuton. Ennakkolippujen myynnistä tiedotetaan myöhemmin. Ennakkoliput Tamkon jäsenille hintaan 3€ ja muille 5€ (ovelta 6€).

Tursaspassi-ihmiset huomio! Päivätapahtumasta sekä Bricksin ovelta on saatavissa tursaspassileima kohtaan "Tursajaiset", mikäli se puuttuu! Haalarimerkit saa lunastaa Bricksin ovella ennakkolippua vastaan, mutta olethan ajoissa ettet jää ilman!

PS. Sikälimikäli matkaasi tarttuu ikioma mehupullo (tai kymmenen), niin ethän ota lasista. Muoviset ja alumiiniset pakkaukset ovat kivempiä. Kivi kivempi kivein. Keilahallin sisälle ei saa tuoda omia juomia, joten varaudu nauttimaan mehuistasi ulkosalla.2. Solu auki normaalisti

Tamkon toimisto Solu palvelee normaalein aukioloajoin, ma - pe kello 9 - 16. Tervetuloa päivittämään uusi tarra opiskelijakorttiisi keväälle. Syksyn 1/2019 (oranssi) tarra on voimassa 31.1.2019 saakka. Samalla voit ostaa SportUnin (entinen Unipoli Sport) kevään (1.1. - 31.7.2019) jäsenyyden hintaan 46€. Nähdään Solulla!3. Portti työelämään -opiskelijarekrytointitapahtuma TAMKilla 22. - 24.1.

Portti työelämään -opiskelijarekrytointitapahtuma tulee jälleen! Tapahtuma valtaa TAMKin Teiskontien puoleisen aulan 22. - 24.1.2019 kello 10 - 14.

Suuren suosion vuoksi olemme kasvattaneet tapahtuman kolmipäiväiseksi, ja tällä kertaa tapahtumassa onkin paikalla yli 90 eri organisaatiota. Tule hakemaan kesä-, oppari-, harjoittelu- tai vakkarityöpaikkasi!

Ensimmäinen tapahtumapäivä (22.1) on tekniikan alan päivä, toinen (23.1) IT, ICT ja liiketalouden päivä ja kolmas (24.1) sosiaali- ja terveysalan, palveluliiketoiminnan, musiikin sekä median ja viestinnän päivä. Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen. Tapahtumassa on mahdollisuus käydä otattamassa valokuva ja saada apua sekä vinkkejä CV:n tekoon TAMKin työelämäpalveluiden asiantuntijalta. Lisätietoja CV-pajasta löydät Facebook-tapahtumasta.

Löydät ilmoittautuneiden yritysten listauksen ja sähköisen messukatalogin tapahtuman nettisivuilta: porttityoelamaan.fi. Messukatalogi tulee jakoon pääkampukselle tammikuun alussa. Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa.4. Tamko etsii siivojaa!

Tamko etsii siivoojaa (1) hoitamaan opiskelijakunnan saunan siivouksia. Siivoukset tehdään pääasiassa lauantai- ja sunnuntaipäivisin. Työt jaetaan tasaisesti kahden työntekijän kesken, eli töitä ei ole joka viikonloppu. Palkka perustuu käyntiin, kuluu siivoukseen sitten 5 minuuttia tai 1,5 tuntia. Mikäli siivouksessa menee todella kauan, niin tällöin on mahdollisuus lisäkorvaukseen. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi torstaihin 10.1.2019 mennessä.

Lisätietoja: Tomi Hyppänen, toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi******************************************************************************************

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

******************************************************************************************

5. Be International! Haku opiskelijavaihtoon syksyllä 2019 tai lukuvuodeksi 2019 - 2020

TAMKin kautta sinulla on oiva mahdollisuus suorittaa osa tutkinnostasi ulkomailla. Opinnot hyväksiluetaan TAMKin tutkintoon ja vaihto ei pidennä opiskeluaikaasi!

Vaihtoehtoja on runsaasti, sillä käytössäsi on yli 300 yhteistyökorkeakoulun lista. Vaihtoon voivat lähteä kaikki TAMKin opiskelijat, joilla opinnot ovat edenneet suunnitelmallisesti ja joilla vaihto mahtuu tutkintoon sekä ajallisesti että sisällöltään. Ennen vaihdon alkua tulee olla suoritettuna 60 op (YAMK 30 op).

Kohteita voi selata SoleMOVE-järjestelmässä. Älä kirjaudu järjestelmään vaan valitse kouluksi TAMK ja klikkaa sivun yläreunasta "exchange destinations abroad".

Valittuasi 3 - 10 kohdetta, kirjaudu TAMKin tunnuksilla SoleMOVEen (HAKA-kirjautuminen), ja täytä hakemus sekä vaadittavat liitteet. Hakemus on jätettävä SoleMOVEen 31.1. mennessä. Kysyttävää? Löydät chat-palvelun ohjesivuilta, siellä voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ma - pe (21.1. - 31.1. kello 10 - 14).6. Tampereen korkeakoululiikunta on nyt SportUni

Unipoli Sport muuttui vuoden vaihteessa SportUniksi. Korkeakoululiikunta sai uuden nimen, ilmeen ja kokonaan uuden upean brändin. Uudet verkkosivut löydät osoitteesta sportuni.fi. FB ja IG sivumme löydät nimellä @SportUniTampere. Muistathan seurata meitä, niin pysyt kärryillä uusimmista uutisista.

Liikuntapalvelut pysyvät brändiuudistuksessa suurin piirtein samanlaisina. Tosin joitakin parannuksia tuli heti vuoden vaihteessa, esimerkiksi sulkapallovuorot muuttuivat maksuttomiksi. Parasta korkeakoululiikuntaa #sportuni.7. SportUnin avoimet ovet 7.1. - 13.1.

Avoimen ovien viikolla SportUnin ryhmäliikuntatunnit, kuntosalien käyttö ja palloilun avoimet lajivuorot veloituksetta opiskelijoille ja henkilökunnalle. Todista oikeutesi opiskelija-/henkilöstökortilla tai todistuksella. Tervetuloa kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja ja tutustumaan tiloihin!

 

8. Campusravitan linjastoihin muutoksia 7.1. alkaen

Maanantaista 7.1. alkaen ravintolan annosruokalounas siirtyy B-talon 5-linjastosta B3-linjastoon. B3-linjastossa on jatkossa tarjolla annosruoan rinnalla myös yksi peruslounasvaihtoehto.

B5-linjastoon tulee tarjolle päivän kaikki peruslounasvaihtoehdot mukaan lukien keitto. Keitto poistuu B3- ja G2-linjastoista.9. Apua matikkaan, fysiikkaan ja kemiaan Facebookissa

Facebookissa on ryhmä, jonka kautta voit hakea apua mafyke-aineissa. MA/FY/KE - Kysy ja vastaa! -ryhmässä on jo 400 jäsentä, joista suurin osa on opettajia. Apu kysymyksiisi löytyy muutamassa minuutissa. Mikäli kamppailet jonkun mafyke-ongelman kanssa, postaa rohkeasti kysymyksesi. Ryhmän löydät täältä.10. Tule pelaamaan ultimatea!

Tamkon Letut järjestää ultimaten alkeiskurssin TAMKin pääkampuksen L-rakennuksella! Alkeiskurssi kestää 3 viikkoa ja siinä on yksi kurssikerta viikossa aina torstaisin 17.1., 24.1. ja 31.1. kello 17 - 19.

Ultimate on frisbeellä pelattava vauhdikas joukkuelaji. Joukkue tekee pisteitä syöttämällä frisbeen vastustajan maalialueella olevalle pelaajalleen. Kiekko kädessä ei saa liikkua. Fyysinen kontakti ei ole sallittua. Pelaajat ratkovat itse mahdolliset virheet, sillä pelissä ei ole tuomareita. Spirit of the game, eli pelin henki, onkin erittäin olennainen ja arvostettu osa lajia.

Kurssimaksu on 5€ (maksu käteisellä ensimmäisellä kurssikerralla), ja se sisältää myös Tamkon Lettujen jäsenyyden kevätkaudelle 2019. Huomioithan, että SportUnin (ent. Unipoli Sport) kevätkausi tulee olla myös maksettuna. Mukaan tarvitset ainoastaan sisäpelikengät, juomapullon ja mukavat liikuntavaatteet! Ilmoittaudu mukaan nyt sähköpostitse: tamkonletut(at)gmail.com. Huomioithan, että voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisikään ensimmäiselle kerralle. Nähdään kurssilla!

Lisätietoa lajista: ultimate.fi.11. SportUnin ryhmäliikunta- ja palloilukaudet sekä ilmoittautuminen liikuntakursseille

Kevään ryhmäliikuntakausi starttaa maanantaina 7.1.2019 uudella kalenterilla. Käy tsekkaamassa tunnit nettisivujen tarjontakalenterista.  Kevään palloilukausi on 7.1. - 5.5.2019.

Kurssi-ilmoittautuminen kevään liikuntakursseille alkaa 7.1. kello 9. Tutustu nettisivuilla kurssitarjontaan. Tarjontaa päivitetään vielä keväällä kauden toista kurssi-ilmoittautumisjaksoa varten. Kevään kurssi-ilmoittautumisjaksot ovat 7. - 16.1. ja 4. - 13.3.2019.12. Café Scientifique-tiedekahvila - Ihmisen varaosat 22.1.

Vuoden ensimmäisessä tiedekahvilassa tiistaina 22.1. kello 18 alkaen pääkirjasto Metson Lehmus-salissa on puhumassa apulaisprofessori, FT Susanna Miettinen Tampereen yliopistosta mielenkiintoisella aiheellaan "Ihmisen varaosat". Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Kudosteknologia on luonnontieteitä, insinööritieteitä ja lääketiedettä yhdistävä poikkitieteellinen lähestymistapa hoitaa kudos- ja elinvaurioita. Ajatuksena on räätälöidä potilaan mittojen ja hoitotarpeen mukaan sopiva uudiskudos, varaosa, esimerkiksi leukaluun vaurion korjaava luukappale. Varaosia kehitetään biohajoavien tukiranteiden ja kantasolutekniikoiden avulla. Kantasolut erilaistuvat puuttuvan kudoksen soluiksi ja tukiranteilla solujen erilaistumista ja järjestymistä uudiskudokseksi voidaan ohjata. Tukiranteen hajottua tilalle on syntynyt potilaan omista kudoksista eroamaton biologinen implantti. Tämän kudosteknologian ajatusmallin toteutumiseksi tarvitaan kuitenkin vielä paljon tutkimusta ja yhteistyössä eri alojen osaajien kanssa.

Miettinen työskentelee BioMediTechissa, uudessa Tampereen yliopistossa lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnassa, jossa hän johtaa aikuisten kantasolujen tutkimusryhmää.

Lämpimästi tervetuloa!13. Bubiklubin pikkujoulut 12.1.

Bubiklubin perinteiset pikkujoulut 12.1. kello 14 alkaen tuovat piristystä tipattomaan tammikuuhun, ja nyt suurempana kuin koskaan! Teemana toimii tutusti kalsarikännit, mutta asu on kuitenkin vapaa. Illan aikana tarjolla on juotavaa firman piikkiin ja ehkä jotain ruokaakin. Janoisimpia suosittelemme kuitenkin varautumaan myös omalla juomalla.

Paikalle on tulossa myös joulupukki lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttämään, joten mikäli haluat pukin säkeille, varaathan noin 5€ arvoisen lahjan matkaasi. Mukaan tarvitset lisäksi vaatteen (vähintään 1 kpl), juomaa vähintään omiin tarpeisiisi, ihmisen kuivaimen, märkäpuvun ja karvalakin.

Sunnuntaina juhlat jatkuvat Solun saunalla silliksen merkeissä. Paljun lonkeronharmaaseen veteen ei kannata sukeltaa suu auki ja silliä on tarjolla korkeintaan hajun verran! Älä siis missaa vuoden ensimmäisiä pikkujouluja, koska näistä puhutaan vielä pitkään. Tule, ja todista tapahtumat, jotka muuten käsitellään suljettujen ovien takana.

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa14. Nyytin elämäntaitokurssi verkossa

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä mietitkö, millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki?

Tule mukaan Elämäntaitokurssille verkossa (11.2. – 15.3.2019). Viisi viikkoa kestävällä ryhmämuotoisella kurssilla käsitellään arjen- ja elämänhallintaan sekä itsetuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Elämäntaitokurssin aikana sinulla on mahdollisuus löytää uusia oivalluksia ja keinoja, jotka tukevat jaksamistasi arjessa ja opinnoissa.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille 18 – 35 -vuotiaille opiskelijoille. Se toteutetaan suojatussa ympäristössä eli keskusteluihin pääsevät osallistumaan vain ryhmän jäsenet. Ryhmässä esiinnytään nimimerkeillä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen alkoi 2.1.2019.15. Tammikuun haalaribileet - American Dream 10.1.

Uusi lukukausi polkaistaan näyttävästi käyntiin, kun aito jenkkitunnelma valtaa poikkitieteelliset haalaribileet. Tammikuussa päästään unohtumattomalle matkalle Yhdysvaltoihin, jossa jokaisella on mahdollisuus toteuttaa villeimmätkin haaveensa ja saavuttaa suurimmatkin tavoitteensa!

Torstaina 10.1. nostetaan malja unelmille ja niiden toteutumiselle, kun viihdemaailma Ilonassa juhlitaan jenkkityyliin. Saavu siis fiilistelemään ympäri maailman ihailtua amerikkalaista tunnelmaa, nauttimaan teemajuomista ja valloittamaan tanssilattia!

Liput ennakkoon 3,30€ saatavilla Kide.app-palvelusta, joka on aiemmin tunnettu nimellä Bailataan.fi. Palvelu pysyy brändimuutoksesta huolimatta täysin samana eikä edellytä käyttäjiltä mitään toimenpiteitä. Liput ovelta 5€. Tervetuloa juhlimaan haalareilla tai ilman.  

Lisätiedot: haalaribileet.fi ja FB / haalaribileet.16. Liity AIESEC Tampereen uudeksi jäseneksi!

Kiinnostaako sinua itsesi kehittäminen käytännön haasteiden kautta, ja kehittää parempaa tulevaisuutta nuorten johtajuuden kautta? Tahdotko kokemusta globaalista toimintaympäristöstä ja onko kansainvälinen verkostoituminen mielestäsi tärkeää? Jos vastasit kyllä, AIESEC voi olla juuri sinua varten! AIESECissa uskomme, että  johtamistaitoja ja itsensä johtamista voidaan kehittää kenessä tahansa.

AIESECissa saat mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin ja kansallisiin konferensseihin, ulkomaan projekteihimme ja harjoittelupaikkoihimme, joissa saat mahdollisuuden kasvattaa verkostoasi ja tutustua AIESECin yhteistyöyrityksiin. Tunnetuimpia kumppaneitamme globaalisti ovat YK, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux ja Plan International. Katso lisää osoitteessa aiesec.org

Sinulla on mahdollisuus hakea tiimijohtajan/projektimanagerin tai tavallisen jäsenen paikkaa mm. henkilöstöhallinnosta, B2C (Business to customers) tai B2B (Business to business) -osastoilta! Sinun ei tarvitse opiskella tiettyä alaa, hakeaksesi positioihin etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Uteliaisuus ja valmius omien kykyjesi kehittämiseen riittää! Paikallistoimintamme on vapaaehtoista, mutta kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus työllistyä AIESECin kansallisiin tai kansainvälisiin tehtäviin.

Täytä lomake täällä viimeistään 22.1.2019 klo 23.59, ja otamme sinuun yhteyttä!

 

******************************************************************************************

ENGLISH SUMMARY

******************************************************************************************

17. Tamko's office is open with normal opening hours

Tamko's office Solu is open with normal opening hours Mon - Fri at 9AM - 4PM. Welcome to get a new sticker to your student card for this Spring. Autumn's 1/2019 (orange) sticker is valid until 31 January 2019. You can also purchase SportUni's (previously known as Unipoli Sport) Spring membership (valid 1 January - 31 July) with a price of 46€. See you at Solu!

 

18. Tamko DNA Super Prepaid 4G mobile phone plans

Tamko distributes DNA Super Prepaid 4G mobile phone plans for free (1 per person, Spring 2019) for the first 150 exchange students who have joined Tamko and paid the membership fee. The mobile phone plan must be fetched from Tamko's office.

DNA Super Prepaid 4G is a ready-to-use mobile phone plan without any flat fees. It includes 7,00€ balance. Receiving phone calls and text messages is free, you only pay for your own use. It is possible to top up the phone plan with unlimited data / phone calls / text messages. The package includes all SIM card sizes: standard, micro and nano SIM.

NB! DNA Super Prepaid 4G mobile phone plans are distributed for those exchange students who fetch it from Tamko's office. We do not put aside, send or otherwise reserve the mobile phone plans.19. Portti työelämään - recruiting event at TAMK 22 - 24 January 2019

Portti työelämään (Gateway to working life) is a recruiting event for TAMK students. In the event, local and national organizations come to TAMK to meet their future talents. The organizations are offering different kinds of work, internship and thesis opportunities plus a chance to communicate with them face-to-face.

The event will take place on three days: 22 January – 24 January 2019 at 10am – 2pm. The first day is for technology branches, second for information technology, programming, business and marketing. The final day is for social and health, restaurant and travelling, art & media, communication and music branches. You can find all the participating organizations and the electronic exhibition brochure from event's website.

The event is organized by Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences (Tamko) in cooperation with TAMK’s recruiting services, Student Associations and clubs.20. Tampere University Sport is now SportUni

Unipoli Sport became SportUni. University Sport received a new name, a look and a great new brand. You can find our new website at sportuni.fi. You can find our Facebook and Instagram pages as @SportUniTampere. Remember to follow us, so keep up with the latest news. The sport services remain the same in the brand renewal. Some improvements came at the turn of the year, for example badminton shifts became free of charge. The course registration for Spring's sport courses will start on 7 January.

 

21. CLINT's Spring events

CLINT (Club international Tampere) is organizing a lot of fun activities and trips this Spring. Make sure to put these on your calendar!

- CLINT's Stockholm Cruise 10 - 12 February

Ready to set sail and cross the Baltic Sea? Join us for a visit to our Western Neighbour, Sweden! Tickets are 30€ for Tamko members, 35€ for non-members + price of the chosen meal. NB! the sign-up opens on the 4th of January and will close on the 23rd. Tickets must be paid by the 24th of January. More info from Facebook event or from Tamko's office Solu.

 

- CLINT Lapland Adventure 1 - 7 March

In March we will head north! The first big trip for the semester will take you to the land of Santa Claus, reindeers and Aurora Borealis. This is your chance for the ultimate Northern Adventure; brave the cold and the dark, experience the Northern Lights and greet the polar bears in Ranua Zoo. Starting price 339€. More info from Facebook or from Tamko's office.- CLINT St.Petersburg Trip 19 - 23 April

здравствуйте! Welcome to the unforgettable trip to our Eastern Neighbour's most beautiful city! Dubbed "the Venice of the North" by some, this city is sure to offer you memories you won't make anywhere else. Travel back in time with us and experience the Russian history and culture! Starting price 270€. More info from Facebook or from Tamko's office.22. SportUni's open house 7 - 13 January

During the open hourse week, all the group exercise classes, the use of the gyms and the general activity slots of ball games are free of charge on all of the SportUni's campuses for all the students and staff members. Please prove your status with a student / staff card or certificate. Welcome to test different sports and get know the facilities!23. Come play ultimate!

Tamkon Letut is organizing a beginners’ course in ultimate! The course lasts for three weeks (one lesson per week) on Thursday 17th, 24th and 31st of January from 5PM to 7PM. The course takes place at TAMK's main campus (Kuntokatu 3) L-building.

Ultimate is a fast paced team sport played with a frisbee. A team scores when their player catches the disc in the opposing team’s end zone. You can not move with the disc. There’s no physical contact allowed. There are also no referees, so the players call possible fouls themselves. Therefore, the Spirit of the Game and respect are a very important part of this sport.

Course payment is 5€ (payment with cash in the first meeting) which includes Tamkon Letut membership for the spring season 2019. Please notice that you also have to pay the SportUni fee. You will need indoor sport shoes, a water bottle and comfortable sportswear.

Please sign up via e-mail: tamkonletut(at)gmail.com. Sign up anyway even if you cannot make it to the first lesson. More info about the sport can be found from at ultimate.fi.24. SportUni's group exercise period and sports course enrolment

The Spring group exercise period starts on 7 January with a new group exercise calendar. Check out the calendar from our website. Ball games period for the Spring is scheduled for 7 January - 5 May.

Sports course enrolment period starts on 7 January at 9AM. You can browse the course selection here. The selection will be updated during the Spring for the second course enrolment period. The course enrolment periods: 7 -  16 January and 4 - 13 March.25. Join AIESEC Tampere!

Are you interested about developing your skills through practical experiences and making the world better place through youth leadership? Do you think international networking is important? If you said yes, AIESEC might be just the place for you!

In AIESEC you get a chance to participate national and international conferences, our projects and internships abroad where you will get an opportunity to wide your network with our global partners. Our partners are for example United Nations, Accenture, Apple, Nokia, PWC, DHL, Electrolux and Plan International. Check for more in aiesec.org.

AIESEC Tampere is educating new members to join our local activities! We have positions open for Team Leaders/Project managers, Business to Customers and Business to Business sections. You don't need to be student from these fields, or to have previous experience.It is enough that you have genuine interest to develop your skills! To become a member, fill the form in here, latest on 22.1.2019 23.59 and we will contact you! 

 

26. Changes in Campusravita lunch lines from 7 January

Restaurant's portion meal line moves from B building's line 5 to B3 line. In future, B3 line will have a portion meal and one basic lunch option. B5 line will have all the basic lunch options including a soup. The soup option will not be available in B3 and G2 lines.

******************************************************************************************

How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics