Tamko Topics 46 / 2019

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.
Tamko Topics is a weekly newsletter of The Students’ Union of Tampere University of Applied Sciences.

Opiskelijakunta
1. Hae nyt vertaistuutoriksi – hakuaika päättyy sunnuntaina!
2. Vaalien jälkilöylyt 13.11.
3. Tamkon järjestäytymiskokous 25.11.
4. Portti työelämään 21. – 23.1.2020
5. Pivo mobiiliopiskelijakortin etuna CityShoppari 2019

Ainejärjestöt ja opiskelijaelämä
6. Tolun vakiovuoro 12.11.
7. Urheiluseura Tolu etsii uusia hallituslaisia!
8. Hakamettän Haalarilöylyt 26.11.
9. Tolun syysekskursio – Irti maasta! 13.11.
10. Bet on Yourself – tarinoita itsensä johtamisesta -teemaseminaari 18.11.
11. Bubiklubin Bubivisa 14.11.
12. Tolun Megazone 18.11.
13. Haluatko osallistua opiskelijoiden intranetin kehittämiseen?
14. CampusOnline-opintotarjontaportaali
15. Nyytin chat: Aitoja kohtaamisia etsimässä 14.11.
16. Poikkitieteelliset lavatanssibileet 21.11.
17. AIESEC call-to-action!

English Summary
18. Enroll now for degree tutoring!
19. Portti työelämään – Gateway to Work-life 21. – 23 January 2020
20. Safety and security at TAMK and Tampere
21. Tolu’s weekly sports shift 12 November
22. Tolu’s Megazone 18 November
23. CLINT’s Hell Hike 16 and 17 November
24. Tolu’s fall climbing excursion 13 November
25. Hakamettän Haalarilöylyt 26 November
26. Campusonline
27. AIESEC call-to-action!

******************************************************************************************
OPISKELIJAKUNTA
******************************************************************************************

1. Hae nyt vertaistuutoriksi – hakuaika päättyy sunnuntaina!

Oletko pohtinut tuutoriksi hakemista? Nyt on viimeinen mahdollisuutesi! Hakuaika vertaistuutoriksi päättyy tämän viikon sunnuntaina 17.11. Eli mikäli et ole laittanut hakemusta jo tulemaan, tee se viimeistään nyt!

Vertaistuutorit huolehtivat, että uusi opiskelija tuntee olonsa kotoisaksi TAMKissa ensimmäisestä päivästä lähtien. Vertaistuutorit perehdyttävät opiskelijoita Tampereen ammattikorkeakoulun toimipaikkojen käytäntöihin ja koulutusalan opintoihin sekä uuteen paikkakuntaan ja paikalliseen opiskelijaelämään.  

Hae mukaan vertaistuutoriksi tästä linkistä.

2. Vaalien jälkilöylyt 13.11.

Opiskelijakunnan edustajistovaalit ovat ohi ja nyt onkin aika kiittää uutta ja vanhaa edustajistoa, ehdokkaita ja ennen kaikkea ÄÄNESTÄJIÄ! Tamko järjestää 13.11. klo 17 alkaen saunaillan jäsenistölleen ja mahdollisuuden kysellä Tamkon toiminnasta ja nauttia onnistuneista vaaleista.

Illan aikana voi haastaa nykyisiä toimijoita ja kysellä niin edarista kuin hallitustoiminnasta ja miettiä voisko Tamkon hallitus olla oikee paikka just sulle! Tarjolla pientä syötävää ja kurkun kostuketta, mutta janoisimmille OPM ja saunojille oma pyyhe mukaan. Tervetuloa Solun saunalle vaalien jälkilöylyille!

3. Tamkon järjestäytymiskokous 25.11.

Tamkon vuoden 2020 edustajisto järjestäytyy 25.11. kello 17 alkaen pääkampuksen E1-06 auditoriossa. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan Tamkon hallitukseen tai seuraamaan muuten vain edustajiston kokousta, tervetuloa mukaan!

Kokouksessa edustajisto valitsee keskuudestaan edustajiston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Lisäksi kokouksessa valitaan opiskelijakunnalle hallitus sekä keskusvaalilautakunta vuodelle 2020.
Tämän lisäksi valitaan muutama työryhmäedustaja ja TOASin valtuuskuntaan edustajat. Näistä kaikista lisää Tamkon Facebook-tapahtumassa!

Ehdolle Tamkon hallitukseen voi asettua kuka tahansa Tamkon jäsen. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet.

4. Portti työelämään 21. – 23.1.2020

Portti työelämään -rekrytointimessut tulevat jälleen! Tapahtuma järjestetään TAMKin pääkampuksella 21. – 23.1.2020 kello 10 – 14. Tule nappaamaan itsellesi työ-, harjoittelu- tai opparipaikka!

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen, ja sen tarkoituksena on luoda matalankynnyksen kohtaamispaikka TAMKin opiskelijoille ja eri organisaatioiden edustajille. Tapahtumapäiviä on jaoteltu eri alojen mukaisesti, mutta kannattaa vilkuilla esillelaittajien tarjontaa kokonaisuudessaan, ja saapua paikalle sinua kiinnostavien yritysten ständipäivinä.

Tarjolla on laaja kattaus eri alojen organisaatioita, ja löydät listauksen niistä Facebook-tapahtumastamme, Portti työelämään -nettisivuilta sekä myöhemmin julkaistavasta messukatalogista. Tsekkaa sinua kiinnostavat yritykset ja nappaa CV:si messiin!

Eikö CV ole vielä reilassa? Ei hätää, voit tulla hiomaan sen kuntoon työnhakua varten TAMKin työelämäpalveluiden CV-pisteellä Campusravitaa vastapäätä olevaan lämpiöön. Paikalla on myös ammattivalokuvaaja, jonka luona voit käydä otattamassa edustavan valokuvan itsestäsi CV:hen. Tule samalla myös tutustumaan TAMKin alumnitoimintaan.

5. Pivo mobiiliopiskelijakortin etuna CityShoppari 2019

Pivon opiskelijakortin käyttäjät saavat Pivon CityShoppari 2019 -edut maksutta käyttöönsä loppuvuodeksi (norm. 9,90€). CityShoppari on Pivosta löytyvä palvelu, joka tarjoaa noin 1000 etua. Etuja tarjoavat esim. Subway, Kotipizza, Lindex, Jack & Jones, Gina Tricot, Hese ja Jungle Juice Bar. Osa eduista on kertakäyttöisiä ja osan voi käyttää useampaan otteeseen. Huom. Jotta saat CityShoppari-edut ilmaiseksi käyttöösi, sinulla tulee olla Pivon tuorein sovellusversio asennettuna sekä Tamkon jäsenyys. Edut saa käyttöönsä vain Pivosta, ei CityShopparin omasta sovelluksesta.

Saat otettua CityShopparin käyttöösi seuraavasti:
1. Varmista, että sinulla on Pivon opiskelijakortti käytössä
2. Avaa Pivo ja valitse Pivon päänäkymästä CityShoppari ja paina ”Ota käyttöön”.
3. Hyväksy tietojen käyttö painamalla ”Hyväksy”.
4. Valmista! CityShopparin edut ovat nyt käytössäsi.

 
******************************************************************************************
AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
******************************************************************************************

6. Tolun vakiovuoro 12.11.

Tervetuloa Tolun vakiovuorolle tiistaina 12.11. klo 17 – 19 pelaamaan koripalloa TAMKin liikuntasaliin! TAMKin suosittu urheiluseura Tolu järjestää joka tiistai vakiovuoron vaihtuvine lajeineen urheiluhöntsäilyn ystäville. Et tarvitse mitään urheilutaustaa tullaksesi vakiovuorolle. Pidämme hauskaa urheilun sekä reilun pelin hengessä. Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua (sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle), ja kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.

7. Urheiluseura Tolu etsii uusia hallituslaisia!

Tampereen orastavat lihakset urheiluseura ry (tuttavammin Tolu ry) etsii uusia hallituslaisia. Tervetuloa Tolun sääntömääräiseen syyskokoukseen 25.11. kello 17 alkaen A3-27. Tolun järjestämiin tapahtumiin kuuluvat mm. suosittu vakiovuoro, syyslukukauden käyntiin polkaiseva Tolumppialaiset, keilaillat, säbä- ja biljarditurnaukset, ilmajooga ja monet muut lajikokeilu-excursiot.

Jos järjestö- ja kerhotoiminta kiinnostaa, nyt on oiva mahdollisuus päästä mukaan. Kokemusta ei tarvita, ja toiminta on hyvä valtti CV:ssä. Voit hakea vaikkapa markkinointiin, taloustehtäviin tai ihan vaan rivijäseneksi. Jos et ole varma, niin voit myös tulla vain paikan päälle kuuntelemaan, sillä kaikki TAMKin opiskelijat ovat tervetulleita syyskokoukseen. Kokouksessa käymme läpi myös ensi vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Tolu ry on TAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan oma liikuntakerho joka järjestää matalan kynnyksen liikuntatoimintaa jäsenilleen.

8. Hakamettän Haalarilöylyt 26.11.

Jääkiekkoa, tehtävärasteja, opiskelijaelämää – tätä kaikkea on Hakamettän Haalarilöylyt. Pelipäiväksi valikoitui tänä vuonna tiistai 26.11. klo 16.30, jolloin Tampereen Tappara kohtaa kotikentällään Turun palloseuran eli TPS:n! Olipa oma suosikkijoukkueesi sitten mikä tahansa, niin tässä pelissä pääset sinäkin kisatunnelmaan!

Ennen varsinaista ottelua järjestetään jäähallilla rastikierroskilpailu, jossa Sinä ja joukkueesi (max. 6 henk.) pääsette suorittamaan erilaisia tehtäviä. Parhaiten suoriutunut joukkue saa palkinnoksi Tapparan kuuden hengen aitiolahjakortin!

Hinta näihin kuumiin ja huokeisiin löylyihin on 7€ ständiltä / 7,70€ Kide.appista. Lippu sisältää rastikierroksen, lipun Tappara-TPS -otteluun ja haalarimerkin. Jäähallilla on lisäksi myynnissä opiskelijahintaisia juomia! Kide.appin lipunmyynti on jo avoinna. Ständimyyntien päivämäärät taas ilmoitetaan myöhemmin Facebook-tapahtumassa.

Ottelun jälkeen on hyvä suunnata jatkoille, jotka vietetään Doriksessa. Sisäänpääsy jatkoille ei kustanna mitään, mutta eteispalvelumaksuun (3€) kannattaa varautua! Hakamettän Haalarilöylyt järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa TaRe ry:n toimesta. Huomio tursaat! Saat tapahtumasta leiman Tursaspassiisi!
 

9. Tolun syysekskursio – Irti maasta! 13.11.

Onko syksyn koulutaival saanut sinut jo kiipeilemään seinille? Onko liikkuminen jäänyt syksyllä vähemmälle? Nyt TAMKin urheiluseura Tolu on järjestämässä kaikille halukkaille matalan kynnyksen syysekskursion kiipeilyn pariin 13.11. kello 18.

Irti maasta on Tullintorilla sijaitseva kiipeilypuisto jossa on monenmoista ja -tasoista kiipeilyä tarjolla. Sekä kokeneet että aloittelijat ovat tervetulleita, ja tapahtuman hintakin on erityisen edukas: 5€ hintaan sisältyy tunnin kiipeily ja lainavarusteet. Ei muuta kuin kaverit kokoon ja kokeilemaan!. Lippuja saa FB-eventin Holvi-linkistä tai Solun jäsenpalvelutiskiltä.

10. Bet on Yourself – tarinoita itsensä johtamisesta -teemaseminaari 18.11.

Tervetuloa Bet on Yourself -teemaseminaariin 18.11. kello 14 – 16 TAMKin juhlasaliin D1-04! Tapahtumassa on kolme puhujaa, jotka lähestyvät itsensä johtamista eri tavoin. Tapahtuma on ilmainen.

Tuntuuko etteivät langat pysy käsissäsi? Loppuuko vuorokaudesta tunnit? Puuttuuko elämältäsi suunta? Tule inspiroitumaan upeiden puhujien tarinoista. Puhujina mm. Huikea Oy:n yrittäjä Anniina Raatikka sekä myyntijohtaja, Palkkionmetsästäjät-podcastista tuttu, Joni Louhivaara.  

Lisää infoa tapahtumasta löydät meidän Facebook-tapahtumasta.

11. Bubiklubin Bubivisa 14.11.

Kaijakassa visaillaan jälleen Bubiklubin Bubivisan parissa 14.11. kello 19.30 alkaen. Kerää siis messiin 2 – 5 hengen porukka ja tule visailemaan!

Torstai on perinteisesti opiskelijoiden lauantai, joten visasta on oiva mahdollisuus jatkaa eteenpäin opiskelijakarkeloihin. Tällä kertaa iltaa voi jatkaa vaikka Hard Rock Kolmioihin kello 22 alkaen Rantaan & Poroon.

Lisätietoja Bubivisasta löydät Facebook-tapahtumasta.

12. Tolun Megazone 18.11.

Tolu järjestää perinteikkään megazonen yöpelin maanantaina 18.11. klo 20 – 24. Hinta peleille on tänäkin vuonna vaivaiset 8€.

Lunasta paikkasi peliareenalle maksamalla osallistumismaksu Tolun Holvi-verkkokaupasta. Ota mukaan tummat liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo ja halutessasi hikipyyhettä ja pikkusuolasta.

Saavu paikalle viimeistään 19.40 ja pidä hauskaa! Lisätietoja Facebook-tapahtumastamme.

13. Haluatko osallistua opiskelijoiden intranetin kehittämiseen?

Tampereen korkeakouluyhteisön tavoitteena on kehittää intranettiä entistä toimivammaksi ja opiskelijan kannalta hyödyllisemmäksi. Kutsumme siis opiskelijoita osallistumaan intranetin käyttäjätesteihin 18.-19.11. Tampereen yliopiston Keskustakampukselle (PA123). Testit toteutetaan yhteistyössä verkkopalveluja kehittävän Wunderin (wunder.io) kanssa.

Testissä pääset kokeilemaan tulevia intranetin ominaisuuksia ja vaikuttamaan suoraan intran suunnitteluun. Intran nykyisten toimintojen lisäksi opiskelijoille tullaan kokoamaan intraan opiskeluun liittyviä tärkeitä tietoja taustajärjestelmistä. Näitä ovat mm. kokoava kalenteri, ilmoitukset ja omien kurssien listaus.

Testi vie aikaa maksimissaan 40 minuuttia. Tarjoamme osallistujille pientä välipalaa sekä kiitoslahjaksi kassillisen opiskelutarvikkeita ja leffalipun. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä nimesi ja sinulle alustavasti sopivat testausajat osoitteeseen hanna.kulmala(at)wunder.io. Testeihin otamme yhteensä 12 opiskelijaa.

14. CampusOnline-opintotarjontaportaali

CampusOnline.fi on Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali, joka kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot.

Voit valita maksuttomasti opintoja toisesta ammattikorkeakoulusta ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa: ilmoittaudu minkä tahansa ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja opiskele ajasta ja paikasta riippumatta – siellä missä sinulle parhaiten sopii. Kevään 2020 opintojaksot julkaistaan portaalissa 11.11. ja ilmoittautumiset alkavat 18.11. klo 8. Suosituimmat opintojaksot täyttyvät nopeasti, joten ole valmiina!

15. Nyytin chat: Aitoja kohtaamisia etsimässä 14.11.

Tuntuvatko sosiaaliset kuviot pinnallisilta tai etäisiltä? Liittyykö elämäämme turhaa teatteria? Miten kohtaisimme toisemme paremmin? Nyytin chatissa jutellaan tällä kertaa ihmissuhteista ja pohditaan keinoja aidompaan kohtaamiseen.

Chatin löydät Nyytin nettisivujen chat-osiosta, kuten myös syyskauden muiden chattien ajankohdat ja aiheet. Ryhmächatit ovat avoimia kaikille opiskelijoille eikä mukaan tarvitse erikseen ilmoittautua tai rekisteröityä. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä.
Tervetuloa chattailemaan!

16. Poikkitieteelliset lavatanssibileet 21.11.

Poikkitieteelliset lavatanssibileet tuovat palan Suomen suvea opiskelijoiden ikiomien lavatanssien muodossa Tampereen harmaaseen syksyyn torstaina 21.11. klo 22 alkaen. Tapahtumapaikkana toimii tunnelmallinen Panorama, missä pääsee lähes yhtä keinuviin fiiliksiin kuin lavatansseissa konsanaan!

Kiillota siis kaapin nurkassa lojuvat tanssikenkäsi ja tule näyttämään kuinka sulokkaasti jalkasi taipuvat foxtrotin tai vaikkapa valssin pyörteisiin. Jos et löydä tanssipartneria juhliin mukaasi, ei hätää, sillä poikkitieteellisillä lavantanssibileillä on sekahaku koko illan ajan. Livebändimme tulee tanssittamaan lavatanssikansaa illan ensimmäisten tuntien ajaksi. Bändin jälkeen loppuillan saadaankin nauttia perinteisistä opiskelijabileistä DJ:n johdolla.

Lippuja lavatansseihin saa ostettua Kide.appista hintaan 4 euroa, ja tapahtumapäivänä ovelta 6 euron hintaan. Tapahtuman järjestää Tampereen yliopiston Iltakoulu ry, Panorama Tampere ja Biopsi ry.

17. AIESEC call-to-action!

Matkusta ulkomaille, löydä itsesi! Tee tarkoituksellista työtä vaikkapa pelastaen kilpikonnia Costa Ricassa tai opettaen englantia lapsille Romaniassa. Miltä kuulostaisi markkinointisuunnittelu Brasiliassa?

AIESEC järjestää kansainvälisiä vapaaehtoisprojekteja ulkomaille. Osallistumalla projektiin kerrytät työelämätaitoja ja voit tienata myös opintopisteitä liittämällä vaihtoprojektin harjoittelujaksoosi tai sisällyttämällä sen opintoihisi. EU:n sisäisiin projekteihin voit saada myös Erasmus+ harjoittelutukea.

Kiinnostuitko? AIESEC toimii aktiivisesti myös Tampereella. Ota meihin yhteyttä:  janina.parnanen(at)aiesec.net

Lue lisää, tutustu yli 20,000 avoimeen projektiin ja ilmoittaudu: aiesec.fi ja aiesec.org

 

******************************************************************************************
ENGLISH SUMMARY
******************************************************************************************

18. Enroll now for degree tutoring!

Enrollment for degree tutoring ends on Sunday, 17th November. So now is your last chance to enroll!

Degree tutors are helping out new degree students of TAMK. They are playing an important part in integrating new students to Tampere and Finland. Degree tutors will gain new friendships and study credits: sounds like a great deal, huh? The training aims to train foreign students to work as degree tutors with their Finnish peer tutor colleagues.

Enroll here for degree tutoring.

19. Portti työelämään – Gateway to Work-life 21. – 23 January 2020

Portti työelämään recruiting event comes again! The event is held at TAMK main campus lobby area on 21 – 23 January 2020 at 10am – 2pm. Welcome to fetch a work, trainee or thesis place!

The event is free for TAMK students and aims to create a low-threshold meeting place for students and representatives of different organizations. Event days are themed according to different fields of study but you should keep an eye on all event days and find the organizations which are the most interesting to you.

There’s a wide range of organizations attending to Portti työelämään and you can find the full listing of them from Portti työelämään website, Facebook event and later from the event catalogue.
Check out the most interesting organizations from the listing and bring your CV with you.

In need of a CV prepping? No worries, you can get your CV checked at TAMK working life services’ CV stand in the event. There’s also an opportunity to have your photo taken by a professional photographer in a CV photo booth.

20. Safety and security at TAMK and Tampere

An info and discussion session for international students next week Thu 14 November 2019 at 17 – 19 in Auditorium E1-06, Main Campus. Welcome!

21. Tolu’s weekly sports shift 12 November

Tolu organizes a 2-hour drop-in sports shift every Tuesday from 5PM – 7PM at TAMK’s sports hall. We’ll play a different sport each week and on next time it’s going to be basketball!

All TAMK students and staff are welcome to join, and there is no skill requirements. We just want to get you moving. We provide all the gear except for your sports attire and indoor playing shoes. You don’t need a SportUni membership in order to attend, just say to customer service desk that you’re coming to Tolu’s sport shift.

22. Tolu’s Megazone 18 November

Tolu organizes 4 hour laser tag evening at Megazone on 18th November at 8pm – midnight! There will be different kind of laser tag games during the night, so if you haven’t played laser tag before we will start from the basics and you’ll become a true laser tag champion before midnight. Tickets can be purchased at Tolu’s web-store Holvi.

Be quick. There is only limited amount of laser guns. Dress some comfy dark clothes, bring water bottle, maybe some snack and towel. Be on time. not later than 19:40. HAVE FUN!

More information on Facebook event.

23. CLINT’s Hell Hike 16 and 17 November

CLINT’s Hell Hike is here again! Join us for a day in the beautiful Finnish outdoors at Helvetinjärvi National Park! We will leave from TAMK at 10am Saturday 16th and Sunday 17th (choose day that suits you), and arrive back sometime in the evening, likely between 6pm and 7pm.

Prepare for some hiking and tons of fresh air! There is a possibility to cook with open fire. We’ll bring some sausages and marshmallows for you, but we recommend you to bring some extra food for yourself.

There is a minimal price for the trip to cover for the food, meaning TAMKO members will pay 2€ and non-members 4€. Transportation from TAMK to Helvetinjärvi and back included. Prepare to mention any possible diets and allergies when booking your place.

The places are very limited and will be distributed at a ”first come first served” basis. Tickets are available in Kide.app.

24. Tolu’s fall climbing excursion 13 November

Are you ready to reach new heights? Tired of keeping your feet on the ground? Join tolu for a fun climbing excursion on November 13th at 6pm. For the low price of 5€, you can come climbing at the Irti Maasta climbing gym at Tullintori for an hour. You don’t have to have any previous experience, as there will be an instructional session that everybody has to attend before we start climbing. So get some friends together and come get some easy, fun exercise. Tickets can be bought through Solu, or our online store Holvi. The link for the online store is on our Facebook event page.

25. Hakamettän Haalarilöylyt 26 November

Ice hockey, activity checkpoints and student life – this is what Hakamettän Haalarilöylyt is all about! TaRe ry organizes the most eventful student event the sixth time. Tampere is known as a city that loves ice hockey and that’s why the students take over the hall of Hakametsä every year. Whether you are a huge sports fan or just love all kinds of student events, this is one you wouldn’t want to miss!

This year we will be excited to see Tappara go against TPS from Turku. No matter which team you’re rooting for, you’re certainly going to catch the feeling of the game!

Before the game a checkpoint circuit is held in which you and your team (maximum 6 persons) will be doing different tasks! The best team will be rewarded with a gift card for a box for Tappara’s game for 6 persons.

After the game we have an after party in Doris! There won’t be entrance payment excepy the jacket hold (3€). Doris is also open for other customers so we can´t guarantee that all can get in. That´s why arrive in time to Doris!

This event won’t cost you much: only 7€ (from a stand)/ 7,70€ (online, kide.app) which includes:
– check point circuit
– tickets to the game
– patch

There will also be student-priced drinks at the hall.

26. Campusonline

CampusOnline.fi offers you the selection of online courses by more than twenty Finnish universities of applied sciences. You can select courses from another university of applied sciences free of charge and include these studies in your degree. CampusOnline.fi makes it possible for you to study courses 100% online: simply enrol on courses provided by different universities of applied sciences and complete courses conveniently regardless of time and place – wherever best suits you.

The supply of study units for spring 2020 will be released on 11 November and the enrolment period begins on 18 November at 8 am. Be ready as the most popular courses fill up quickly.

27. AIESEC call-to-action!

Travel abroad, find your purpose! Do meaningful work — save turtles on the beaches of Costa Rica, teach English and your culture to children in Romania. How does developing a marketing strategy for a NGO in Brazil sound?

AIESEC organizes global volunteer projects all around the world. By participating in a project you develop valuable life and career skills. It is also possible to accumulate intership ECTS credits. If you are an EU citizen participating in a project inside EU you are eligible for Erasmus+ internship grant.

Interest peaked? AIESEC operates actively in Tampere. Contact us directly:  janina.parnanen(at)aiesec.net

Read more about 20,000 open projects and apply: aiesec.fi/ and aiesec.org

******************************************************************************************
How to publish in Tamko Topics?

www.tamko.fi/en/tamko-topics

Kuinka julkaisen Tamko Topicsissa?

www.tamko.fi/tiedotus/tamko-topics