Tervetuloa uudet opiskelijat!

Tamko toivottaa tammikuussa aloittavat uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi!

Me Tamkossa ollaan opiskelijoiden tukena aina opiskeluiden alkamisesta valmistumiseen saakka.
Sulle, uusi opiskelija, ollaan kasattu Tursaspedia, joka on kattava tietopaketti kaikesta siitä, mitä opiskeluiden alussa kannattaa ottaa haltuun.
Tästä pääset kevyen iltalukemisen pariin!

Tamko pitää huolen siitä, että opiskelijoiden ääni kuuluu kattavasti ja tehokkaasti. Opiskelijalähtöisen edunvalvonnan lisäksi Tamko kouluttaa kaikki TAMKin tuutorit ja järjestää tapahtumia maailmantilanteen niin salliessa! Liittyessäsi Tamkon jäseneksi saat edellämainittujen lisäksi opiskelijakortin, joka on avaimesi sekä paikallisiin että valtakunnallisiin opiskelijaetuihin. Valtakunnallisten opiskelijaetujen lisäksi hyödyt Tamkon omista eduista ja palveluista, tapahtumista, kursseista ja alennuksista! Jos jäseneksi liittyminen kiinnostaa, klikkaile tästä tai tule morolle toimistolle niin laitetaan jäsenyysasiat kuntoon!

Tamkon toimisto Solu löytyy TAMKin pääkampuksen kupeesta, L-rakennuksesta. Solu on opiskelijoiden olohuone ja sinne on jokainen tervetullut viettämään hyppytunteja, tekemään kouluhommia, juomaan kahvia ja pelaamaan lautapelejä. Solulta löytyy myös pitkä lista urheiluvälineitä, kuten luistimia, mailoja, pulkkia ja liukureita, joita lainataan jäsenistölle ilmaiseksi. Tsekkaa tästä miltä Solulla näyttää!

Asiaton, syrjivä ja loukkaava puhe, käytös tai viestittely ei kuulu Tampereen ammattikorkeakouluun eikä muuhunkaan opiskelijaelämään. Tamkon häirintäyhdyshenkilöt tukevat ja neuvovat häirintää kohdanneita opiskelijoita. Myös häirintää nähneet voivat ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöihin mieltä askarruttavissa kysymyksissä, kuten toimintatavoista keskustellakseen. Tästä pääset lukemaan häirintäyhdyshenkilöistä ja ottamaan yhteyttä mikäli kohtaat häirintää.

Solulta löytyy myös sauna, jota jäsenistö voi varata halvemmalla jäsenhinnalla. Joten jos mielessä on uusien luokkalaisten kanssa ryhmäytyminen tai illanvietto, niin kannattaa tsekata millainen saunatila on mahdollista vuokrata! Tästä linkistä pääset katsomaan saunan hinnastoa ja varauskalenteria.

Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä voi heittää meidän toimijoille viestiä. Mättääkö joku opetuksessa? Onko sulla kenties joku uusi tapahtumaidea? Tarvitsetko tukea opinnoissa? Toivoisitko, että Tamko järjestäisi jonkun kurssin? Puuttuuko sun mielestä Solulta joku urheiluväline tai lautapeli? Heitä meille viestiä niin mietitään yhdessä!

Onnea opintoihin uudet opiskelijat!