Liity jäseneksi

Opiskelijakunnan jäsenyydestä on monenlaista hyötyä. Tamkon jäsenenä saat opiskelijakortin, joka on avaimesi sekä paikallisiin että valtakunnallisiin opiskelijaetuihin. Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Tamkon jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskelevat. Tervetuloa joukkoon – Meitä on jo yli 7500!

Opiskelijakortin tilaus 

Voit liittyä jäseneksi ja tilata opiskelijakortin täältä.

 • Tarvitset itsestäsi passikuvan kaltaisen kasvokuvan .jpg-tiedostona (koko vähintään 450×600 pikseliä, tiedostokoko maksimissaan 1MB)
 • Etsi opiskelupaikkasi tiedot, jotta osaat vastata lomakkeella oleviin kysymyksiin.
 • Maksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla, verkkopankissa, MobilePaylla sekä Siirto-maksuna (Nordea, OP ja S-pankki).

Huom. Mikäli tilaus keskeytyy verkkomaksusivun (Paytrail) ollessa jo näkyvissä, korttisi lähtee silti tilaukseen. Tällöin voit maksaa korttisi noutaessasi sen Tamkon toimistolta.

 • Opiskelijakortti saapuu Tamkon toimistolle 1 – 4 viikon (huomioi mahdollinen ruuhkapiikki) kuluessa hakemuksen jättämisestä. Kortin saapumisesta lähetetään viesti opiskelijan TUNI-sähköpostiin.

Hinnasto 

Uudet jäsenet, jotka eivät ole aiemmin maksaneet Tamkon jäsenmaksua:

 • 4,5 vuotta 118,00€ (viite 5500)
 • 4 vuotta 106,00€ (viite 4200)
 • 3,5 vuotta 94,00€ (viite 3900)
 • 1,5 vuotta 58,00€ (viite 3010)
 • 1 vuosi 42,00€ (viite 2600)

Monivuotinen jäsenyys on edullisin ja helpoin jäsenyysvaihtoehto.

Jäsenmaksun voit maksaa tilille, jos ET pysty maksamaan sitä sähköisen liittymislomakkeen kautta tai Tamkon toimistolla:

 • IBAN: FI32 5730 0820 2804 65
 • BIC: OKOYFIHH

Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa! Suoraan tilille verkkopankista suoritettu maksu ei näy automaattisesti järjestelmässämme. Kuittia ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää maksutiedon nettipankista. Kuvakaappauksen suoritetusta maksusta voi lähettää myös sähköpostitse toimisto@tamko.fi -osoitteeseen (huolehdi, että kuvakaappauksessa näkyy maksaja, summa, tilinumero ja maksunsaaja).

Opiskelijakortin tarran voimassaolo 

Opiskelijakorttiin vaihdetaan kausittain kortin voimassaolosta ilmoittava tarra. Uudet jäsenet saavat tarran hakiessaan korttinsa opiskelijakunnan toimistolta. 

09/2022 (lukuvuosi) musta tarra on voimassa 1.8.2021 – 30.9.2022
01/2022 (syksyn lukukausitarra) vihreä tarra on voimassa 1.8.2021 – 31.1.2022 

KANNATUSJÄSENYYS

Kannatusjäsenet:

 • Yksityisen henkilöt 50,00 € (viite 4682)
 • Yhteisöt 200,00 € (viite 4682)

Liity Tamkon kannatusjäseneksi tästä. Linkki ohjautuu Kide.Appiin.

HUOM! Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski. Tamkon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa Pivo Wallet Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.

TURSASPEDIA

Tamkon Tursaspedia on opiskelijalle koostettu netissä julkaistu opas, joka esittelee Tamkon toimintaa ja kertoo yleisesti opiskelusta ja opiskelijaelämästä TAMKissa. 

Voit ladata oppaan itsellesi myös tästä:

Opas julkaistaan vuosittain päivitettynä ja uusilla asioilla höystettynä. Onko sinulla idea oppaaseen? Ota yhteyttä viestinta@tamko.fi.