Jatka jäsenyyttäsi

Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta sekä päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Jatkavien jäsenten ei tarvitse täyttää jäsenhakemusta uudestaan. Jatkavat jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa suoraan jäsenrekisterissämme tällä lomakkeella. Käyttämällä jäsenrekisterimaksutapaa maksu kirjautuu suoraan jäsenrekisteriimme.

Voit myös maksaa jäsenmaksun toimistollamme (korttimaksu ja käteinen) tai tilisiirtona*. Jatkavat jäsenet voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran opiskelijakunnan toimistolta tai Solun pop up -päivystyksistä, joista Tamko infoaa erikseen. Jos opiskelusi jatkuvat yliajalla, voit todistaa opinto-oikeutesi toimistolla näyttämällä tiedot PAKKI-järjestelmän kautta.

Hinnasto

  • 1 vuosi 32,00 € (viite 2600)
  • ½ vuotta 16,00 € (viite 2600)

Jäsenmaksun voit myös maksaa tilille:

  • IBAN: FI32 5730 0820 2804 65
  • BIC: OKOYFIHH

* Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa! Suoraan tilille verkkopankista suoritettu maksu ei näy automaattisesti järjestelmässämme. Kuittia ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää maksutiedon nettipankista. Kuvakaappauksen suoritetusta maksusta voi lähettää myös sähköpostitse toimisto@tamko.fi -osoitteeseen (huolehdi, että kuvakaappauksessa näkyy maksaja, summa, tilinumero ja maksunsaaja).

Tarrojen voimassaolo

Opiskelijakorttiin vaihdetaan kausittain kortin voimassaolosta ilmoittava tarra. Uudet jäsenet saavat tarran hakiessaan korttinsa opiskelijakunnan toimistolta. 

01/2024 (syyskausi) punainen tarra on voimassa 1.8.2023-31.1.2024
09/2024 (lukuvuosi) sininen tarra on voimassa 1.8.2023-30.9.2024

päivitä jäsentietosi

Täältä pääset päivittämään jäsentietosi ja tarkastamaan tietosi jäsenrekisteristä. Pääset päivittämään tietojasi käyttämällä tuni.fi -osoitetta kirjautumiseen.

Päivitä tietosi täältä.

LUKUVUOSITarran postitus

Opiskelijakortin tarra tulee noutaa pääsääntöisesti Tamkon toimistolta. Tampereen ulkopuolella asuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus ostaa tarran postitus.
Voit ostaa postituksen tarrallesi Kide.appin kautta 2,80€ hintaan tästä linkistä: https://kide.app/products/8987538d-0810-487e-8455-843b8a43ff73

Hyvä vinkki sillä aikaa kun uusi tarra korttiin saapuu postitse, on mobiiliopiskelijakortin käyttöönotto! Tamkon jäsenet voivat käyttää mobiiliopiskelijakorttia ilmaiseksi Tuudo-mobiilisovelluksen kautta, jolloin saat käyttöösi kaikki opiskelija-edut, mitkä saisit fyysiselläkin opiskelijakortilla! Tuudo pysyy ajan tasalla maksetun jäsenyytesi mukaisesti automaattisesti!

JÄSENYYDEN SIIRTÄMINEN / LYHYT POISSAOLO

Monivuotiset ennakkoon maksetut jäsenmaksut voidaan siirtää eteenpäin, mikäli kausi siirretään (siirrosta ilmoitetaan Tamkolle) etukäteen (et ole vielä noutanut ko. kauden tarraa eikä kausi ole kulunut). Mikäli tiedät, että olet tai tulet olemaan poissaolevana opiskelijana TAMKista, niin ota yhteyttä toimisto@tamko.fi osoitteeseen. Jälkeenpäin ilmoitettua poissaoloa ei hyvitetä. Maksettu jäsenmaksukausi kuluu riippumatta siitä, onko noutanut lukuvuositarran tai ei, ellei ole etukäteen ilmoittanut poissaolosta.

ESIM:

  • Vaihtoon lähtiessä voit itse päättää siirretäänkö jäsenyyttä vai oletko sen ajan jäsen. Mikäli siirto tehdään, niin tällöin et saa ko. kaudelle lukuvuositarraa. Mikäli käytät jäsenyytesi, niin saat tarran normaalisti ja voit hyödyntää mm. VR:n etuja opiskelijakortilla kulkiessasi lentokentälle ja takaisin.
  • Armeijaan lähtiessä kannattaa pyytää jäsenyyden siirto vuodeksi. Sillä mikäli olet siellä vain puolisen vuotta, niin se saadaan kyllä tarvittaessa otettua aiemmin käyttöön.

Uuden kortin tilaaminen

Voit tilata uuden opiskelijakortin kadonneen tai hajonneen tilalle tällä lomakkeella. Lomakkeella pystyt myös lataamaan uuden kuvan uuteen korttin. HUOM! Tällä lomakkeella ei pysty liittymään jäseneksi!

Mikäli tilaat uuden kortin nimenmuuttumisen johdosta, ota yhteyttä toimisto@tamko.fi. Yllä olevalla lomakkeella, et pysty vaihtamaan nimeä.

Uuden kortin tilaushinnasto:
1. kortin uusinta 5€
2. kortin uusinta 10€
3. kortin uusinta 32€

Maksun voi suorittaa ylempänä olevan tilauslomakkeen yhteydessä tai uutta korttia noutaessa toimistolta kortilla tai käteisellä.

Tilaa uusi kortti tästä.

HUOM! Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski.