Opiskelijalle

Sanotaan, että opiskelija-aika on elämän parasta aikaa. Silloin on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, lähteä ulkomaille keräämään uusia kokemuksia, osallistua kaikenlaisiin tapahtumiin ja olla mukana vaikuttamassa. Tamko auttaa sinua opintojesi jokaisessa vaiheessa. Tamko haluaa toiminnallaan vahvistaa opiskelijayhteisöä ja toimia meidän kaikkien yhteisenä opiskelijakuntana.

Opiskelijakunnan jäsenyyden näkyvin merkki on opiskelijakortti, jonka saat liittyessäsi Tamkon jäseneksi! Pääset liittymään tästä. Tervetuloa joukkoon, meitä on jo yli 6900!

Voit aina ottaa yhteyttä meihin mikäli kohtaat haasteita opinnoissasi. Otamme vastaan myös uusia ideoita, palautetta ja kehittämisehdotuksia.

TAMKON TOIMISTO SOLU

Tamkon toimisto Solu on opiskelijoiden olohuone ja Tamkon sydän. Solu sijaitsee TAMKin pääkapuksella L-rakennuksessa SportUnin liikuntahallin vieressä, ratikkaraiteiden vieressä. Solu on auki maanantaista torstaihin klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15. Tiedotamme poikkeusaikatauluista.

Solulta voit lainata liikuntavälineitä ja hoitaa jäsenyyteen liittyviä asioita, kuten noutaa opiskelijakorttisi tai lukuvuositarrasi. Solulla myydään myös haalarimerkkejä ja muita Tamkon tuotteita. Tamkon työntekijöiden lisäksi majapaikkaa Solulla pitävät Tamkon hallituksen ja edustajiston jäsenet yhdessä PIRATE ry:n, SOPU ry:n, Tampio ry:n, TIRO ry:n sekä TTO ry:n aktiivien kanssa. Tarjolla on aina ilmaista kahvia ja teetä! Tutustu Soluun ja katso esittelyvideo!