Liity jäseneksi

Opiskelijakunnan jäsenyydestä on monenlaista hyötyä, mutta näkyvin tunniste opiskelijakunnan jäsenyydestä on opiskelijakortti. Tamko tarjoaa jäsenilleen opiskelijakortin, joka on avaimesi tuhansiin opiskelijaetuihin ympäri Suomen! Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Liityttyäsi Tamkon jäseneksi, sinulle tilataan AMK-opiskelijakortti ja saat otettua käyttöösi myös kätevän Pivo-mobiiliopiskelijakortin. Pivon opiskelijakortti aktivoituu opinto-oikeutesi alettua.

Tamkon jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskelevat. Tervetuloa joukkoon – Meitä on jo yli 7500!

OPISKELIJAKORTTIVAIHTOEHDOT

Tamkolla on olemassa kaksi erilaista jäsenkorttia (AMK-opiskelijakortti sekä Tamkon jäsenkortti), joten tutustu alla korttien myöntämisehtoihin ennen kuin lähetät jäsenhakemuksesi!

AMK-OPISKELIJAKORTTI

Kortilla saa kansalliset opiskelijaedut, Tamkon opiskelijaedut, Opiskelijan Tampereen alennukset sekä Kelan ateriatuetun lounaan, VR:n ja Matkahuollon alennukset.

AMK-opiskelijakortin myöntämisehdot:

 1. Opiskelet tutkintoon johtavassa koulutuksessa (AMK tai YAMK-tutkinto)
 2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle / lukuvuodelle.
 3. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

TAMKON JÄSENKORTTI

Tamkon jäsenkortilla saat Tamkon opiskelijaedut ja Opiskelijan Tampereen alennukset, mutta et ole oikeutettu yleisiin kansallisiin etuihin, kuten Kelan ateriatukeen tai VR ja Matkahuollon alennuksiin.

Tamkon jäsenkortin myöntämisehdot:

 1. Opiskelet TAMKissa (esim. ammatillinen opettajakoulutus tai avoin AMK) ja et täytä AMK-opiskelijakortin myöntämisehtoja.
 2. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

Myös jäsenyyttä jatkavan on edelleen täytettävä opiskelijakortin myöntämisehdot.

Opiskelijakortin tilaus 

Voit liittyä jäseneksi ja tilata opiskelijakortin täältä.

 • Tarvitset itsestäsi passikuvan kaltaisen kasvokuvan .jpg-tiedostona (koko vähintään 450×600 pikseliä, tiedostokoko maksimissaan 1MB)
 • Etsi opiskelupaikkasi tiedot, jotta osaat vastata lomakkeella oleviin kysymyksiin.
 • Maksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla, verkkopankissa, MobilePaylla sekä Siirto-maksuna (Nordea, OP ja S-pankki).

Huom. Mikäli tilaus keskeytyy verkkomaksusivun (Paytrail) ollessa jo näkyvissä, korttisi lähtee silti tilaukseen. Tällöin voit maksaa korttisi noutaessasi sen Tamkon toimistolta.

 • Opiskelijakortti saapuu Tamkon toimistolle 1 – 4 viikon (huomioi mahdollinen ruuhkapiikki) kuluessa hakemuksen jättämisestä. Kortin saapumisesta lähetetään viesti opiskelijan TUNI-sähköpostiin.

Hinnasto 

Uudet jäsenet, jotka eivät ole aiemmin maksaneet Tamkon jäsenmaksua:

 • 4,5 vuotta 118,00€ (viite 5500)
 • 4 vuotta 106,00€ (viite 4200)
 • 3,5 vuotta 94,00€ (viite 3900)
 • 1,5 vuotta 58,00€ (viite 3010)
 • 1 vuosi 42,00€ (viite 2600)

Monivuotinen jäsenyys on edullisin ja helpoin jäsenyysvaihtoehto.

Jäsenmaksun voit maksaa tilille, jos ET pysty maksamaan sitä sähköisen liittymislomakkeen kautta tai Tamkon toimistolla:

 • IBAN: FI32 5730 0820 2804 65
 • BIC: OKOYFIHH

Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa! Suoraan tilille verkkopankista suoritettu maksu ei näy automaattisesti järjestelmässämme. Kuittia ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää maksutiedon nettipankista. Kuvakaappauksen suoritetusta maksusta voi lähettää myös sähköpostitse toimisto@tamko.fi -osoitteeseen (huolehdi, että kuvakaappauksessa näkyy maksaja, summa, tilinumero ja maksunsaaja).

Opiskelijakortin tarran voimassaolo 

Opiskelijakorttiin vaihdetaan kausittain kortin voimassaolosta ilmoittava tarra. Uudet jäsenet saavat tarran hakiessaan korttinsa opiskelijakunnan toimistolta.

09/2022 (lukuvuosi) musta tarra on voimassa 1.8.2021 – 30.9.2022
Syksyn 2022 lukuvuositarroja voi alkaa noutamaan Solulta elokuussa 3.8. alkaen.

KANNATUSJÄSENYYS

Kannatusjäsenet:

 • Yksityisen henkilöt 50,00 € (viite 4682)
 • Yhteisöt 200,00 € (viite 4682)

Liity Tamkon kannatusjäseneksi tästä. Linkki ohjautuu Kide.Appiin.

HUOM! Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski. Tamkon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa Pivo Wallet Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.