Liity jäseneksi

Opiskelijakunnan jäsenyydestä on monenlaista hyötyä, mutta näkyvin tunniste opiskelijakunnan jäsenyydestä on opiskelijakortti. Tamko tarjoaa jäsenilleen opiskelijakortin, joka on avaimesi tuhansiin opiskelijaetuihin ympäri Suomen! Lisäksi hyödyt opiskelijakunnan omista eduista ja palveluista. Liityttyäsi Tamkon jäseneksi, sinulle tilataan AMK-opiskelijakortti ja saat otettua käyttöösi myös Tuudon ja Slicen mobiiliopiskelijakortit. Mobiiliopiskelijakortti aktivoituu Tuudossa opinto-oikeutesi alettua. Slicen saat aktivoitua tunnuksilla, jotka saat sähköpostiisi Tamkoon liittymisen jälkeen.

Tamkon jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa opiskelevat. Tervetuloa joukkoon – Meitä on jo yli 6200!

OPISKELIJAKORTTIVAIHTOEHDOT

Tamkolla on olemassa kaksi erilaista jäsenkorttia (AMK-opiskelijakortti sekä Tamkon jäsenkortti), joten tutustu alla korttien myöntämisehtoihin ennen kuin lähetät jäsenhakemuksesi! Liittyessäsi jäseneksi tilaat antamiesi tietojen perusteella automaattisesti oikean kortin.

AMK-OPISKELIJAKORTTI

Kortilla saa kansalliset opiskelijaedut, Tamkon opiskelijaedut, Opiskelijan Tampereen alennukset sekä Kelan ateriatuetun lounaan, VR:n ja Matkahuollon alennukset.

AMK-opiskelijakortin myöntämisehdot:

 1. Opiskelet tutkintoon johtavassa koulutuksessa (AMK tai YAMK-tutkinto)
 2. Olet läsnäoleva opiskelija
 3. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

TAMKON JÄSENKORTTI

Tamkon jäsenkortilla saat Tamkon opiskelijaedut ja Opiskelijan Tampereen alennukset, mutta et ole oikeutettu yleisiin kansallisiin etuihin, kuten Kelan ateriatukeen tai VR ja Matkahuollon alennuksiin.

Tamkon jäsenkortin myöntämisehdot:

 1. Opiskelet TAMKissa (esim. ammatillinen opettajakoulutus tai avoin AMK) ja et täytä AMK-opiskelijakortin myöntämisehtoja.
 2. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

+Mobiiliopiskelijakortit

Voit aktivoida AMK-opiskelijakortin myös mobiilikorttina fyysisen kortin rinnalle, mikäli olet maksanut Tamkon jäsenmaksun ja olet läsnäoleva opiskelija TAMKissa. Mobiiliopiskelijakortti löytyy ilmaisesta Tuudo- sovelluksesta, ja saat sillä kaikki samat edut mitä fyysiselläkin kortilla!

Tuudo on ilmainen sovellus, joka on tehty helpottamaan opiskelijoiden arkea. Tuudosta löytyy Tamkon opiskelijakortin ja opiskelija-alennusten lisäksi mm. lukujärjestykset, opintosuoritukset, tilavaraukset, ruokalistat, kurssi-ilmoittautumiset ja kalenterisi, aika näppärää! Lue lisää Tuudosta tästä.

Tamkon vihreää jäsenkorttia ei ole mahdollista saada mobiilisti Tuudoon.

Tamkon jäsenet voivat käyttää mobiiliopiskelijakorttia myös Slicessä. Slicessä toimii Tamkon AMK-opiskelijakortti sekä Tamkon vihreä jäsenkortti! Kaikki Tamkon jäsenet pääsevät näin hyödyntämään tuhansia etuja ympäri Suomen. Näin aktivoit Slicen.

Opiskelijakortin tilaus 

 • Tarvitset itsestäsi passikuvan kaltaisen kasvokuvan .jpg-tiedostona (koko vähintään 450×600 pikseliä, tiedostokoko maksimissaan 1MB)
 • Etsi opiskelupaikkasi tiedot, jotta osaat vastata lomakkeella oleviin kysymyksiin.
 • Maksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla, verkkopankissa, MobilePaylla sekä Siirto-maksuna (Nordea, OP ja S-pankki).

Huom. Mikäli tilaus keskeytyy verkkomaksusivun (Paytrail) ollessa jo näkyvissä, korttisi lähtee silti tilaukseen. Tällöin voit maksaa korttisi noutaessasi sen Tamkon toimistolta.

 • Opiskelijakortti saapuu Tamkon toimistolle 1 – 4 viikon (huomioi mahdollinen ruuhkapiikki) kuluessa hakemuksen jättämisestä. Kortin saapumisesta lähetetään viesti opiskelijan TUNI-sähköpostiin.

Hinnasto 

Uudet jäsenet, jotka eivät ole aiemmin maksaneet Tamkon jäsenmaksua:

 • 4,5 vuotta 118,00€
 • 4 vuotta 106,00€
 • 3,5 vuotta 94,00€
 • 1,5 vuotta 58,00€
 • 1 vuosi 42,00€

Monivuotinen jäsenyys on edullisin ja helpoin jäsenyysvaihtoehto.

tilisiirto

Jäsenmaksun voit maksaa tilille, jos ET pysty maksamaan sitä sähköisen liittymislomakkeen kautta tai Tamkon toimistolla:

 • 4,5 vuotta 118,00€ (viite 5500)
 • 4 vuotta 106,00€ (viite 4200)
 • 3,5 vuotta 94,00€ (viite 3900)
 • 1,5 vuotta 58,00€ (viite 3010)
 • 1 vuosi 42,00€ (viite 2600)
 • IBAN: FI32 5730 0820 2804 65
 • BIC: OKOYFIHH

Maksettaessa on käytettävä ehdottomasti viitenumeroa! Suoraan tilille verkkopankista suoritettu maksu ei näy automaattisesti järjestelmässämme. Kuittia ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää maksutiedon nettipankista. Kuvakaappauksen suoritetusta maksusta voi lähettää myös sähköpostitse toimisto@tamko.fi -osoitteeseen (huolehdi, että kuvakaappauksessa näkyy maksaja, summa, tilinumero ja maksunsaaja).

Opiskelijakortin tarran voimassaolo 

Opiskelijakorttiin vaihdetaan kausittain kortin voimassaolosta ilmoittava tarra. Uudet jäsenet saavat tarran hakiessaan korttinsa opiskelijakunnan toimistolta.

01/2024 (syyskausi) punainen tarra on voimassa 1.8.2023 – 31.1.2024
09/2024 (lukuvuosi) sininen tarra on voimassa 1.8.2023 – 30.9.2024

Opiskelijakortin POSTITUS

Opiskelijakortti tulee noutaa pääsääntöisesti Tamkon toimistolta. Tampereen ulkopuolella asuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus ostaa kortin postitus.
Voit ostaa postituksen opiskelijakortillesi Kide.appin kautta 2,80€ hintaan tästä linkistä: https://kide.app/products/0e9dd6ba-021a-4557-92dd-af3f4acdfea9

Hyvä vinkki sillä aikaa kun uusi tarra korttiin saapuu postitse, on mobiiliopiskelijakortin käyttöönotto! Tamkon jäsenet voivat käyttää mobiiliopiskelijakorttia ilmaiseksi Tuudo-mobiilisovelluksen kautta, jolloin saat käyttöösi kaikki opiskelija-edut, mitkä saisit fyysiselläkin opiskelijakortilla! Tuudo pysyy ajan tasalla maksetun jäsenyytesi mukaisesti automaattisesti!

KANNATUSJÄSENYYS

Kannatusjäsenet:

 • Yksityisen henkilöt 50,00 € (viite 4682)
 • Yhteisöt 200,00 € (viite 4682)

Liity Tamkon kannatusjäseneksi tästä. Linkki ohjautuu Kide.Appiin.

Tamkon jäsenehdot

HUOM! Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski.