Opiskelija, vastaa kyselyyn toimeentulosta

Huolettaako tulevaisuus? Mitä ajatuksia leikkaukset opiskelijan toimeentuloon sinussa herättävät? AMK-opiskelija, vastaa SAMOKin kyselyyn ja kerro ajatuksistasi. Hallitus päätti, että opiskelijat siirretään yleiseltä asumistuelta opintotuen asumislisälle 1.8.2025. SAMOK haluaa kartoittaa päätöksen vaikutuksia opiskelijoiden toimeentuloon, hyvinvointiin ja tulevaisuuden valintoihin. Vastauksia hyödynnetään osana SAMOKin sekä Tamkon edunvalvontaa.

Kannanotto: Kehysriihi kyykyttää opiskelijoita entisestään

Hallitus on päättänyt kevään kehysriihessä siirtää opiskelijat yleisen asumistuen piiristä opintotuen asumislisälle. Tamko on päätöksestä järkyttynyt, sillä opiskelijat ovat kovilla jo nyt. Lue koko kannanotto aiheesta tästä.

Häiriöitä Tamkon Tuudon mobiiliopiskelijakortissa 28.3.

Tänään torstaina 28.3. klo 11.00 aikoihin on ilmennyt häiriöitä Tamkon jäsenten mobiiliopiskelijakortin näkyvyydessä Tuudossa. Olemme tietoisia häiriöistä ja ilmoittaneet niistä heti Tuudolle, jossa asiaa selvitetään parhaillaan. Slicen mobiiliopiskelijakortti toimii normaalisti.

Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempaus

Toiselle tarpeeton voi tulla toiselle tarpeeseen! Järjestämme Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempauksen, jossa voit auttaa opiskelijoita tuomalla sinulle tarpeettomia tavaroita ja myös ottaa mitä itse tarvitset. Tempauksessa voimme auttaa tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevia opiskelijoita ja tietenkin kannustaa kierrättämiseen.