Portti Työelämään


Portti työelämään

Portti Työelämään on vuosittain tammikuussa järjestettävä matalan kynnyksen rekrytointitapahtuma, jossa Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat pääsevät tutustumaan ja juttelemaan eri alojen organisaatioiden kanssa heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista. Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa.

Klikkaa alta itsesi Portti Työelämään omille nettisivuille!

Portti työelämään 2024

Tapahtuma järjestetään 22.-24.1.2024 TAMKin pääkampuksella.
Vuoden 2024 messupäivien alakohtaiset päiväjaot päivitetään tähän myöhemmin.
Tapahtuma on käynnissä kaikkina messupäivinä klo 10-14.

yrityksesi mukaan tapahtumaan?

Tule osaksi Portti Työelämään rekrytointitapahtumaa! Portissa tavoitat satoja opiskelijoita ja voit löytää juuri teidän joukkoon sopivan osaajan. Portin ständipaikkojen myynti tehdään vuosittain syksyllä Tamkon ja alayhdistystemme toimesta.

Tapahtuman yrityspaikkojen myynti aloitetaan syksyllä 2023.
Jos yrityksesi kiinnostunut osallistumaan Portti Työelämään 2024, voit osoittaa kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta.

Huomioithan, että kyseinen lomake ei ole virallinen ilmoittautumislomake. Kontaktoimme lomakkeen täyttäneitä syksyllä virallisen ilmoittautumisen tiimoilta.

Vuoden 2024 yrityspaikan hinta tulee tarkentumaan myöhemmin.

Ständipaikkaan kuuluu:

  • Pöytä (n. 150cm), koko alue n. 2m. (ständipaikan koko vaihtelee hieman pääkampuksen aulassa sijaitsevien pylväiden takia).
  • Sähköt
  • Netti
  • Lounas- ja kahvikuponki (kahdelle yrityksen edustajalle, lisäesittelijät lisämaksusta)
  • Yritysesittely tapahtuman nettisivuilla sekä tapahtumamainostus Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille uutiskirjeen ja sosiaalisen median kanavien kautta.

YHTEYSTIEDOT

Kaikkiin Portti Työelämään liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: porttityoelamaan@outlook.com

Voit myös olla suoraan yhteydessä: