Portti työelämään


Portti työelämään

Portti Työelämään on vuosittain tammikuussa järjestettävä matalan kynnyksen rekrytointitapahtuma, jossa Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat pääsevät tutustumaan ja juttelemaan eri alojen organisaatioiden kanssa heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista. Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa. Vuoden 2022 Portti työelämään tapahtuma peruttiin koronatilanteen takia ja se järjestettiin DigiPortti 2022 verkkotapahtumana.

Pysymme optimistisena siitä, että paremmat ajat ovat edessä ja Portti Työelämään voidaan järjestää perinteisenä messutapahtumana seuraavan kerran vuonna 2023 ajalla 23.-26.1.!

Vuoden 2023 Portti työelämään messupäivät:
23.1. Terveys-ja sosiaaliala
24.1. Tekniikka ja ICT
25.1. Tekniikka
26.1. Liiketalous, palveluliiketoiminta ja muut

YRITYKSILLE

Tule osaksi Portti työelämään rekrytointitapahtumaa! Portissa tavoitat satoja opiskelijoita ja voit löytää juuri teidän joukkoon sopivan osaajan. Portin ständipaikkojen myynti tehdään vuosittain syksyllä Tamkon ja alayhdistystemme toimesta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin.

Vuoden 2022 Portti työelämään ständipaikan hinta on 400 €, mikä sisältää:

  • Pöytä (n. 150cm), koko alue n. 2m. (ständipaikan koko vaihtelee hieman pääkampuksen aulassa sijaitsevien pylväiden takia).
  • Sähköt
  • Netti
  • Lounas- ja kahvikuponki (kahdelle yrityksen edustajalle, lisäesittelijät lisämaksusta)
  • Yritysesittely tapahtuman nettisivuilla sekä tapahtumamainostus Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille uutiskirjeen ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Vuoden 2023 Porttiin osallistumisesta voit ilmaista kiinnostuksesi tästä.

YHTEYSTIEDOT

Kaikkiin Portti työelämään liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: porttityoelamaan@gmail.com
Jos sähköpostiisi ei vastata 7 vrk kuluessa, ole uudestaan yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä:


digiportti 2022

Vuosittain järjestettävä Portti Työelämään -messutapahtuma muutti muotoaan vuodelle 2022 DigiPortiksi.

DigiPortin tarkoituksena oli fyysisen Portti Työelämään tapahtuman tavoin yhdistää yrityksien tarjoamat työpaikat ja harjoittelumahdollisuudet ja eri alojen opiskelijat! Vuoden 2022 Digiportissa oli mukana 40 yritystä. Opiskelijat pystyivät siis löytämään työn omalta kotisohvaltaan!

DigiPortti järjestettiin 31.1.- 4.2.2022 useilla media-alustoilla kuten Tamkon nettisivuilla, Instagramissa sekä Facebook-sivuilla. Tapahtuman aikana Tamkon somessa julkaistiin työnhakuteemaista sisältöä, vinkkejä ja neuvoja, alumnitarinoita, osallistavaa toimintaa sekä tietenkin yritysesittelyjä. Tapahtuma näkyi myös Tamkon jäsenkirjeessä sekä TAMKin intrassa. Mukana DigiPorttia järjestämässä oli myös Tamkon ainejärjestöjä sekä kerhoja.

Tursas, osallistuitko digiportti 2022 tapahtumaan?
Voit saada leiman tursaspassiisi osallistumisesta!

Tästä luet miten:
1. Mene Tamkon Instargamiin @opiskelijakuntatamko
2. Löydät profiilista ennen kuvagallerian alkua kimalluskuvakkeen jota painamalla pääset tehostesivulle
3. Sivulta löytyy DigiPortti tehostekehys, jota pääset kokeilemaan itsellesi avaamalla tehosteen ja painamalla vasemman alareunan ”kokeile” nappia.
4. Ota itsestäsi kuva tehostekehystä käyttäen, postaa tai tallenna kuva
5. Tule käymään toimistollamme Tursaspassisi kanssa ja näyttämällä ottamaasi kuvaa saat passiisi leiman!