Hallitus

Tamkon hallitus tekee päivittäistä toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa ja se toteuttaa edustajiston päättämiä toimintaa koskevia tehtäviä. Hallitus näkyykin paljon sinisineen huppareineen. Hallitus päättää toiminnallisista ja arkisemmista asioista sekä valmistelee isommat päätökset edustajiston kokouksiin. Hallitus kokoustaa pari kertaa kuukaudessa, vastaa Tamkon tapahtumista, tuutoroinnista sekä tekee edunvalvontaa niin opiskelijakohtaisesti kuin laajemmin vaikuttaen.

Hallituksen koko on yleensä n. 10 henkilöä ja hallituksen kanssa tiiviisti toimii myös edustajiston puheenjohtajisto. Jokaisella hallituksen jäsenellä on oma vastuualueensa, joiden kautta he huolehtivat opiskelijoiden edunvalvonnasta ja muusta toiminnasta. Hallituksen vastuualueet määritellään vuosittain järjestäytymiskokouksessa, mutta kuitenkin pääasiassa hallituksessa vastuualueet jakautuvat edunvalvontaan, tapahtumiin, tuutorointiin ja puheenjohtajistoon.

Tamkon hallitukseen voi hakea syksyisin edustajiston järjestäytymiskokouksessa. Kysy rohkeasti lisää, mikäli kiinnostuit!

Koko hallituksen tavoitat osoitteesta: hallitus@tamko.fi

HALLITUKSEN YHTEYSTIEDOT