Tervetuloa Portti Työelämään tapahtumaan!

Etsitkö kesätyöpaikkaa? Onko harjoittelupaikka vielä hakusessa? Vai etsitkö yritystä, jolle tehdä opinnäytetyösi? Tule Portti Työelämään tapahtumaan!

Portti Työelämään- rekrytointitapahtuma on opiskelijoiden ja yritysten matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Tamko tuo alayhdistysten kanssa upean yrityskattauksen TAMKin pääkampukselle 23.-25.1. sosiaali-, terveys-, liiketalouden-, palveluliiketoiminnan-, tekniikan- ja ICTn aloilta.

Messuilla TAMKin opiskelijat pääsevät tutustumaan yrityksiin ja hakemaan kesätyö-, harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkoja. 

Tapahtuma-aika on kaikkina kolmena messupäivänä klo 10-14 ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumapäivät on jaoteltu aloittain:
23.1. Terveys-ja sosiaaliala, liiketalous ja palveluliiketoiminta
24.1. Tekniikka ja ICT
25.1. Tekniikka

Messukatalogi 

Tästä messukatalogista löydät kaikki yritykset jotka ovat mukana Portti Työelämään tapahtumassa. Katalogissa on yritysten esittelytekstit ja linkkejä joihin kannattaa tutustua jo ennen tapahtumaa! 

Ohjelma

Vapaan kiertelyn lisäksi tapahtumassa on muutakin ohjelmaa! Luvassa on ilmainen ammattivalokuvaajan CV-kuvaus, walk-in CV-klinikka, seminaareja mielenkiintoisista aiheista sekä PorttiBingo!

MAANANTAI 23.1.

Seminaari:
Aito Säästöpankki
Erilainen oppimisen polku uratarinan kautta – puhujana Anna-Mari Yläpoikelus 
klo 10.30-11.00 
Tila: auditorio E1-06  Fimlab Työ näytteenoton ja asiakaspalvelun parissa – näkökulmana työ- ja uramahdollisuudet 

Seminaari:
Fimlab
Työ näytteenoton ja asiakaspalvelun parissa – näkökulmana työ- ja uramahdollisuudet 
klo 11.15-11.45 
Tila: auditorio E1-06 


CV-kuvaus
Mahdollisuus kuvauttaa itsesi ilmaiseksi ammattilaisvalokuvaaja Petra Vii Photography toimesta. Saat yhden editoidun profiilikuvan omaan käyttöösi.
klo 9-15 
Tila: B1-24 Palvelukadun Parvi-tilassa CV-klinikka 

CV-klinikka
Voit samalla pyytää palautetta tai saada vinkkejä CV:n tekemiseen TAMK Urapalveluiden uraohjaajilta, jotka päivystävät kuvauksen ajan Parven edessä.
klo 9-15 
Tila: B1-24 tilan edessä palvelukäytävällä

PorttiBingo
klo 10-14

TIISTAI 24.1.

Seminaari:
Runtech
Runtech Systems – Työskentely paperiteollisuuden järjestelmätoimittajallaklo 12-12.30 
Tila: auditorio D1-02

PorttiBingo 
klo 10-14

KESKIVIIKKO 25.1.

Seminaari:
Purso
Tuoteinformaatiot talotekniikassa: Valaisinten BIM-informaation kehitys 
Klo 12-12.30 
Tila: B1-24, Palvelukadun Parvi-tila

PorttiBingo
klo 10-14 

Miten ottaa kaikki irti Portti Työelämään -tapahtumasta? 

1.Kuinka valmistautua tapahtumaan? 
Pohdi, että tarvitsetko tällä hetkellä mahdollisesti tulevaa harjoittelupaikkaa, kesätyöpaikkaa, pitkäaikaisempaa työtä, oppariaihetta, vai kenties useampaa näistä. Voit printata etukäteen esimerkiksi CV:n, jonka voit ojentaa suoraan eri yritysten edustajille. Suosittelen myös valmistelemaan lyhyen hissipuheen itsestäsi, jonka avulla annat itsestäsi hyvän ensivaikutelman: kuka olet, mitä opiskelet, mitä kokemusta sinulla on, mitä etsit itsellesi nyt ja mihin tähtäät tulevaisuudessa?

PROvinkki: Tutustu etukäteen yrityksiin, jotka osallistuvat mukaan tapahtumaan ja listaa top 5 joille haluat käydä esittäytymässä. Tutki yritysten nettisivuja etukäteen, niin annat itsestäsi heti osaavan kuvan. 

2. Kuinka toimia tapahtumassa?
Kiertele tapahtumassa yritysten ständejä, tutki millaista toimintaa heillä on ja minkälaisia paikkoja he tarjoavat. Kerro kuka olet ja etsitkö tällä hetkellä työpaikkaa, oppariaihetta vai harkkapaikkaa. Mikäli tarpeenne kohtaavat, niin kysy kuinka voit hakea kyseistä paikkaa. Ständien kiertelyn lisäksi osallistu koulutuksiin ja oheistapahtumiin ja käy nappaamassa ammattilaiskuvaajan CV-kuva itsestäsi, sekä hio CV:si timanttiseen kuntoon TAMKin urapalveluiden pisteellä.

PROvinkki: Hyödynnä PorttiBingoa ja kerää siihen leimoja niin saat itsellesi palkinnon!