Vaalitiedote 14.10.2021

Tamkon edustajistovaalien sähköinen äänestys järjestetään 20.10.2021 kello 10.00 alkaen ja päättyen 3.11.2021 kello 15.00. Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki läsnä oleviksi ilmoittautuneet Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet, jotka ovat suorittaneet opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Sähköisen äänestyksen tunnukset ja linkki palveluun lähetetään jäsenten viralliseen TUNI-sähköpostiin ja poikkeustapauksissa jäsenen jäsenrekisteriin ilmoittamaan muuhun sähköpostiosoitteeseen. Vaalin aikana liittyneet jäsenet saavat pienellä viiveellä itselleen äänestystunnukset sähköpostiinsa.

Uurnavaali järjestetään 3.11.2021 kello 9.00 – 15.00. Uurnavaalien äänestyslipun saa äänestyspaikalla. Uurnavaalissa henkilöllisyyden todistamiseen kelpaa Tamkon opiskelijakortti tai virallinen henkilöllisyystodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi).

Edustajistovaaleissa on ehdolla yhteensä 48 ehdokasta seitsemällä eri listalla: Tradenomit, Ville tahtoo leiman, Oikeisto-opiskelijat, SoittoMediapolis, SoTen Valitut Palat, Insinöörit ja Palveluliiketoiminta. Lisätietoja edustajistovaaleista, vaalilistat sekä ehdokkaat löydät Tamkon nettisivuilta.

Edelleen vallitsevan koronatilanteen takia suosittelemme käyttämään sähköistä äänestystä. Mikäli kuitenkin saavut uurnalle äänestämään, niin muista saapua vain terveenä maskia käyttäen ja turvavälejä noudattaen.

Äänestyspaikkojen sijainti:
· Pääkampus (Kuntokatu 3, 33210 Tampere)
· Mediapolis (Tohlopinranta 31, 33270 Tampere)
· Proakatemia (Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere)

Edustajistovaali käydään suhteellisena listavaalina. Äänestäjä äänestää siis ehdokkaan lisäksi myös tämän ehdokaslistaa. Valitun edustajiston kokoonpano määräytyy listojen suosion mukaan.