Tervetuloa Tamkolaiseksi

Ihan ensiksi – suuret onnittelut opiskelupaikastasi! Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suosituimmista ammattikorkeakouluista ja tänne meille pääsee opiskelemaan vain noin kymmenesosa hakijoista. Voit siis syystäkin olla ylpeä itsestäsi! 

Tamko on meidän kaikkien opiskelijakunta. Meidän tehtävämme on ajaa opiskelijoidemme etuja kaikissa opintojen vaiheissa. Vastaamme toimivasta tuutoroinnista, autamme sosiaali- ja koulutuspoliittisissa kysymyksissä sekä järjestämme tapahtumia ympäri vuoden kuten Tursajaiset, illanviettoja sekä työelämätaitoihin liittyviä kursseja.   

TAMKissa opiskelijalle on tarjolla monia erilaisia mahdollisuuksia oppia ja kokea uutta myös omien opintojen ulkopuolella. Opiskeluaika antaa valtavasti opiskelijalle ja ne opit ja kokemukset kantavat vielä pitkälle tulevaisuuteen. Täällä on monenlaisia koulutuksia, monipuolista kerhotoimintaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja sekä paljon uusia ihmisiä. Olet sitten junantuoma tai paljasjalkainen tamperelainen, soluasunnossa asuva sinkku tai suurperheen isä, juuri toisen asteen päättänyt tai työelämää jonkin aikaa kokenut; muista olla utelias, kokeilla uutta ja nauttia siitä, mitä teet! 
 
Tutustu toimintaan Tursaspedian kautta ja ota yhteyttä Tamkon toimijoihin ihan missä tahansa asiassa!  

Emmi Lainpelto  
Tamkon hallituksen puheenjohtaja