Tarvitsetko vertaisohjausta? Hae itsellesi vertaiskoutsia

Tökkiikö opinnot? Oletko siirtynyt opiskelemaan TAMKiin muualta? Kaipaatko yhteistä tekemistä muiden opiskelijoiden kanssa? Hae mukaan vertaiskoutsien järjestämään toimintaan!

Olemme TAMKissa käynnistämässä uutta matalan kynnyksen vertaisohjauksen muotoa Vertaiskoutsausta! Tarkoituksena on, että koulutetut vertaiskoutsit voivat toiminnallaan jeesata kanssaopiskelijoita yksilö- tai ryhmätapaamisissa. Koutsit voivat olla tukena myös ilman että on sen isompaa ongelmaa, eli hae rohkeasti mukaan myös, jos vaan kaipaat esimerkiksi tsemppausta opiskeluun tai vaikkapa lounasseuraa. Vertaiskoutsit voivat tukea ja ”tuutoroida” myös tilanteissa, joissa olet ehkä juuri palannut takaisin opiskelemaan poissaolojakson jälkeen tai siirtynyt opiskelemaan TAMKiin muualta. Vertaiskoutsia voi hakea missä vaiheessa opintoja vaan. Toiminnan tavoitteista ja kestosta sovitaan yhdessä koutsin kanssa.    

Mukaan toimintaan voi hakea tällä lomakkeella http://lomake.tamk.fi/lomakkeet/30716/lomakkeet.html 

Toivomme hakemuksia syyskuun loppuun mennessä, mutta huomioimme myös muina aikoina tulevat hakemukset. Hakemukset käsitellään luottamuksella.  

Lisätietoja toiminnasta saa Tamkon tuutoroinnin asiantuntijalta: asiantuntija@tamko.fi