Edustajiston kokoustiedote 15.9.2020

Edustajiston kokous pidettiin keskiviikkona 15.9.2020 klo 17.00 Tamkilla. Kokouksessa käsiteltiin Tamkon hallituslaisten kuulumiset, edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset, valittiin hallitukseen uusi jäsen sekä todettiin edustajiston nykyinen kokoonpano.

Hallituksen kuulumiset
Hallitus on valmistellut Porttityöelämään- rekrytointitapahtumaa. Syksyn ensimmäiset kopokahvit on pidetty sekä hyvinvointiin liittyviä toimintatapoja on lähdetty kehittämään.

Edustajiston puheenjohtajien ja tiimien kuulumiset
Edustajiston puheenjohtajisto ja viestintätiimi ollut mukana edustajistovaalien markkinoinnin suunnittelussa.

Hallituksen jäsenen valinta ja edustajiston nykyinen kokoonpano
Viime kokouksessa päätettiin täydentää hallitusta yhdellä (1) henkilöllä. Tamkon hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Johanna Yrjölä.

Asseri Väisänen sekä Aarne Kankeri ovat ilmoittautuneet poissaoleviksi, joten heidän paikalleen edustajistoon on noussut Ilona Melgin sekä Heli Dorn. Tämän lisäksi Jaana Viertola oli kokouksista pois kolme kertaa ilmoittamatta ja tämän seurauksena putosi pois edustajistosta. Hänen paikalleen nousi Teija Vähäkuopus.

Jos edustajiston toiminnasta tai kokouksista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Puheenjohtaja Kia: edustajisto.pj(at)tamko.fi
Varapuheenjohtaja Ronja: edustajisto.vpj(at)tamko.fi tai koko edustajiston saa kiinni osoitteesta: edustajisto(at)tamko.fi