Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta hakee jäsenpalvelun työntekijää

Opiskelijakunta Tamko on Tampereen ammattikorkeakoulussa toimiva yli 10 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Olemme Suomen suurin opiskelijakunta. Toimintaamme pyörittää viisi henkinen työntekijäjoukko, 9-henkinen hallitus sekä opiskelijakunnan edustajisto.

Etsimme joukkoomme jäsenpalvelun työntekijää. Työtehtävä on vakituinen ja toivottu alkamisajankohta on 25.9.2023. Aloitusajasta voidaan sopia myös tehtävään valitun toiveiden mukaan.

Jäsenpalvelun työntekijänä olet avainroolissa varmistamassa, että opiskelijakuntamme jäsenet saavat parasta mahdollista palvelua ja tukea opiskelijaelämänsä eri vaiheissa. Tehtäviisi kuuluu opiskelijakorttien hallinnointia, neuvontaa opiskelijoille erilaisissa opiskeluun ja opiskelijakunnan toimintaan liittyvissä kysymyksissä sekä aktiivista vuorovaikutusta jäsentemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Työyhteisömme on alati kehittyvä ja muuttuva, ja jäsenpalvelun työntekijän työnkuvaa on mahdollista kehittää asiantuntijatyöksi työntekijän omien toiveiden ja taitojen mukaan.

Jäsenpalvelun työntekijän toimenkuvaan kuuluvat muun muassa:

· Asiakaspalvelua
· Jäsenrekisterin ylläpito sekä opiskelijakorttipalvelut
· Yhteistyötä opiskelijakunnan hallituksen sidosryhmävastaavan kanssa (mm. alayhdistystemme tilavaraukset, avustusten käsittely, toiminnan ja yhteistyön kehittäminen) sekä hyvinvointi- ja tapahtumasektorin kanssa
· Kansainvälisten opiskelijoiden ohjausta ja neuvontaa
· Jäsenpalvelun viestinnälliset tehtävät

Lisäksi toimeen sisältyy muut työnantajan osoittamat tehtävät.

Valittavalta henkilöltä toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta yhteisötyöstä ja sidosryhmätoiminnasta, halua ja taitoa toimia nuorten ihmisten parissa sekä kykyä sopeutua vuosittain muuttuvaan työympäristöön.

Edellytyksiä työn riittävään hallitsemiseen ovat korkeakouluopinnot, sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi (muu kielitaito on eduksi), riittävät tekniset valmiudet toimistossa tehtävään työhön, valmiudet markkinointiviestintään sekä korkeakoulujärjestelmän tuntemus.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijakunnan tai ylioppilaskunnan tehtävistä (työsuhde tai luottamustoimi) sekä yhdistys- ja järjestötoiminnan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle joustavan, tiiviin ja rennon työyhteisön. Meillä pääset osaksi vauhdikasta toimintaa vuosittain vaihtuvien Tamkon luottamustoimijoiden, sekä kerho- ja ainejärjestötoimijoiden kanssa.

Paikka on sopiva myös työuransa alussa olevalle henkilölle.

Työsuhde-etuina meillä on kattava työterveyshuolto, Smartumin kulttuuri-ja liikuntaetu sekä viikoittainen liikuntatunti työaikana.

Palkka ennen *opiskelijakuntien TES:n mukaisia lisiä on 2109 €/kk. Pohjapalkkaan lisätään mahdolliset koulutus-, kokemus ja palveluslisät. Palkkauksessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Työpiste sijaitsee opiskelijakunnan toimistolla, Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Kuntokatu 3, Tampere). Työtä tehdään ajoittain myös korkeakoulun muilla kampuksilla. Työaika on 37,5 h/ viikossa ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00 – 17:00 väliselle ajalle.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Toiminnanjohtaja Henna Ruostila, toiminnanjohtaja@tamko.fi, +35844 382 6560
Hallituksen puheenjohtaja Linda Vallenius puheenjohtaja@tamko.fi , +35844 082 6560

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköisesti (PDF-muodossa) 31.8.2023 mennessä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@tamko.fi. Halutessasi voit toimittaa itsestäsi myös lyhyen esittelyvideon.

Haastattelut suoritetaan 4.9. – 8.9.2023. Tamkon toimistolla.

*Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimus 10.3.2023 – 31.1.2025