Tamkon jäsen, ota slicessä käyttöön tuhannet edut!

Slice on kotimainen, Suomen isoin opiskelijaetupalvelu sekä virallinen digitaalinen opiskelijakorttisovellus, joka on toiminut paremman opiskelijaelämän puolesta jo v. 2018 alkaen.

Opiskelijaedut löytyvät kätevästi Tamkon jäsenille opiskelijakorttisovelluksesta, jolla voi selata ja lunastaa tuhansia eri alojen opiskelijaetuja eri paikkakunnilla. Nekin opiskelijat, jotka eivät ole oikeutettuja Kelan, Matkahuollon ja VR:n etuihin, voivat silti hyödyntää tuhansia Slice-opiskelijaetuja sovelluksen avulla.

Mikäli olet maksanut Tamkon jäsenmaksun ja olet läsnäoleva opiskelija TAMKissa, voit aktivoida Tamkon mobiiliopiskelijakortin fyysisen opiskelijakorttisi rinnalle. Mobiiliopiskelijakortilla saat kaikki samat edut kuin fyysiselläkin kortilla.

Voit ladata Slicen ilmaiseksi mobiililaitteellesi sovelluskaupasta.

NÄIN OTAT TAMKON MOBIILIOPISKELIJAKORTIN KÄYTTÖÖN SLICESSÄ

1. Liittyessäsi Tamkon jäseneksi sinun tulee listätä tietoihisi opiskelijanumero, jotta saat Slicen aktivointitunnukset. Mikäli et ole lisännyt opiskelijanumeroa tietoihisi, pääset muuttamaan tietojasi täältä. Kun opiskelijanumero on lisätty, saat TUNI-sähköpostiisi aktivointitunnukset. Mikäli olet liittynyt jo aikaisemmin ja opiskelijanumero on lisätty tietoihin heti, tarkista sähköpostisi sekä roskaposti.

2. Slice.fi tulee ladata omalle mobiililaitteelle sovelluskaupasta. Mobiililaite voi olla älypuhelin tai tabletti, kuten esimerkiksi iPad. Voit kuitenkin kirjautua Sliceen vain yhdellä laitteella.

3. Kun Slice on asennettu, sovelluksen avattuaan käyttäjä näkee kirjautumissivun. Kirjaudu käyttämällä sähköpostiin saamaasi käyttäjätunnusta ja aktivointikoodia. Voit kirjautua koodillasi vain yhteen puhelimeen. Tyypiksi valitse opiskelijajäsen.

4. Anna sovellukselle kaikki sen pyytämät luvat sekä oikeus käyttää kuvia puhelimestasi. Muuten opiskelijakorttia ei voida muodostaa. Sovelluksesta löydät tuhansia paikallisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja läpi Suomen. Muista hyödyntää etuja aktiivisesti, niin saat hienoja etuja ja säästät huomattavasti rahaa.

5. Sisäänkirjautumisen jälkeen Slicen etusivu ja valikko avautuvat. Tamkon opiskelijakortti löytyy oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta valikosta.

6. Opiskelijakortti näkyy vain, jos opiskelija on Tamkon jäsen ja jos hänellä on tutkinto-oikeus Tampereen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijan tulee myös olla läsnäoleva lukukaudella. Kannattaa huomioida, että valmistuminen kesken lukukauden poistaa kortin käytöstä, sillä opinto-oikeus on tällöin loppunut.

7. Korttiin ilmestyvät automaattisesti käyttäjän tiedot, kuten nimi ja syntymäpäivä. Opiskelijakortissa näkyy myös aina, kuinka pitkään se on voimassa. Tyypillisesti kortti on voimassa koko lukukauden ajan, jos opiskelija on Tamkon jäsen, läsnä olevaksi ilmoittautunut tutkinto-opiskelija. Lukukauden lopussa kortti lakkaa olemasta voimassa, ellei Tamkon jäsenyyttä uusita seuraavalle lukukaudelle.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET SLICESTÄ

Kuinka saan uudet tunnukset?

Syötä sähköpostisi osoitteessa Slice.fi/resetoi, jolloin saat sähköpostiin uuden koodin tilausohjeet.

Kuka voi käyttää Tamkon opiskelijakorttia Slicessä?

Olet oikeutettu korttiin, jos sinulla on TAMKissa opinto-oikeus ja olet maksanut Tamkon jäsenmaksun. Läsnäolo lukukaudella vaaditaan.

Miksi opiskelijakortti ei näy, vaikka sen pitäisi?

Opiskelijakortti voi joskus hetkellisesti lakata toimimasta, jos Slicen yhteys korkeakoulun järjestelmään / jäsenrekisteriin on jostain syystä katkennut. Ongelmat korjaantuvat useimmiten nopeasti. Opiskelijan tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi lukukaudelle ja sekä Tamkon jäsen, jotta kortti näkyy. Jos kortti ei toimi, vaikka sen pitäisi, voit ottaa yhteyttä Tamkoon toimisto@tamko.fi.

Miten vaihdan kuvan opiskelijakorttiin?

Slice noutaa kuvan opiskelijakorttiisi suoraa Tamkon jäsenrekisteristä. Kuvaa ei siis Slicessä pysty vaihtamaan, vaan se on sama kuin fyysisessä opiskelijakortissasi.

Ostin Tamkon jäsenyyden. Milloin korttini näkyy Slicessä?

Slice saa tiedon jäsenyydestäsi jäsenrekisterin kautta. Kun tietosi on lisätty jäsenrekisteriin, kuluu muutama päivä, että tieto päivittyy Sliceen ja kortti alkaa näkyä.

Kortin voimassaoloaika on päättymässä. Miten päivitän kortin?

Slice saa ajantasaiset jäsentiedot aina Tamkon jäsenrekisteristä. Riittää siis, että hoidat jäsenyytesi uusimisen Tamkon kanssa tuttuun tapaan, ja Slice saa siitä tiedon.

Vaikuttaako valmistuminen opiskelijakorttiin?

Kyllä. Kelan, VR:n ja Matkahuollon kriteerien mukaan opiskelijakortti lakkaa toimimasta heti, kun opinto-oikeus päättyy, vaikka Tamkon jäsenyys olisi maksettu koko vuodelle. Opinto-oikeus päättyy mm. valmistumispäivänä. Samat säännöt pätevät myös perinteisiin fyysisiin kortteihin.

Slicen opiskelijakortti on Kelan virallisesti hyväksymä: https://www.kela.fi/ateriatuki