Tamkon Tursajaiset 6.9.!

Tamkon järjestämät perinteiset Tursajaiset tulevat taas! Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu uusille opiskelijoille.

On taas se aika vuodesta, kun Tampere on täynnä uusia TAMKin opiskelijoita, eli Tursaita. Tursaspaimenien, eli tuutorien, on aika lähteä töihin ja paimentaa Tursaat opiskelijaelämään. Tämän syksyn Tursajaiset ovat lajissaan 82. Tamkon Tursajaiset, eli kyseessä on hyvin perinteikäs tapahtuma!

Tursajaiset 2023 järjestetään keskiviikkona 6.9. ja päivätapahtuma on kaikille Tursaille ilmainen. Tapahtuma alkaa kello 12.00, jolloin ryhmät kokoontuvat TAMKin pääkampukselle Teiskontien ovien puoleiselle aukiolle, josta lähdetään kulkueena kohti Keskustoria. Keskustorilla Tursaat vannovat Tursasvalan, jonka jälkeen kulkue jatkaa matkaansa kohti Tursasmaata. 

Tursasmaassa ryhmät kiertelevät eri alayhdistysten rasteja ja suorittavat erilaisia tehtäviä ryhmänä. Rastikierroksella oman ryhmän kanssa pääsee ryhmäytymään, viettämään aikaa ja tutustumaan paremmin. Parhaat pisteet saanut sekä parhaiten pukeutunut ryhmä palkitaan tapahtuman jälkeen.

JATKOT
Tursajaisten päivätapahtuma loppuu kello 19:00 ja illalla on mahdollisuus osallistua maksulliseen jatkotapahtumaan Viihdemaailma Ilonassa. Ovet Ilonassa aukeavat kello 21:00. Ennakkolippu jatkoille kustantaa 5€ Tamkon jäsenille ja ei-jäsenille 8€. Liput ovelta 10€. Liput tulevat myyntiin kide.appiin tiistaina 29.8. klo 14. Ennakkolippu ei sisällä narikkamaksua ja jäsenyydet tarkastetaan ovella.
Liput Kide.appista!

Uudet opiskelijat, lämpimästi tervetuloa hyväntuuliseen yhteiseen lukukauden aloitustapahtumaan!


Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Myös Tursajaisissa on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt ja tavoitat heidät sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot@tamko.fi.

Mikäli haluat lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, ole hyvä ja ota yhteyttä saavutettavuus@tamko.fi