Tamko hakee toiminnanjohtajan opintovapaan määräaikaista sijaista

Ovatko opiskelijalähtöisyys, yhdenvertaisuus ja avoimuus sinulle tärkeitä arvoja? Haluatko, että työsi tehtävänä on parantaa Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden koulutusta, arkea ja hyvinvointia? Jos vastaus on kyllä, niin hae Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamkoon toiminnanjohtajan opintovapaan sijaiseksi!

Opiskelijakunta Tamko tarjoaa viihtyisän, mielenkiintoisen ja joskus myös jännittävän työympäristön, jossa pääsee sukeltamaan opiskelijoiden arkeen. Työtehtävissä pääsee kehittämään itseänsä johtajana sekä esihenkilönä, taloushallinnon osaajana, esiintyjänä ja ennen kaikkea edunvalvojana. Opiskelijakunta Tamkon toimisto sijaitsee Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksen yhteydessä ja opiskelijakunnat ovat lakisääteinen osa ammattikorkeakouluja.

Valittavalta henkilöltä odotamme itseohjautuvuutta, suurien kokonaisuuksien hallintaa sekä tarkkaavaisuutta myös pieniin yksityiskohtiin. Toimenkuvaan kuuluu Tamkon toimiston koordinointi, työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, taloushallinto, edustajiston sekä hallituksen kokouksissa esittelevänä sihteerinä toimiminen, sidosryhmäyhteistyö, jäsenpalvelu ja muut toimistotehtävät.

Edellytämme:
· Korkeakouluopintoja
· Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
· Kokemusta taloushallinnon hoitamisesta
· Kokemusta järjestötötoiminnasta
· Sujuvaa työskentelyä suomeksi ja englanniksi

Lisäksi toivomme:
· Ammattikorkeakoulujärjestelmän sekä ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien toiminnan tunteminen katsotaan eduksi.
· Esihenkilötyön ja johtamisen kokemusta

Työsuhde on määräaikainen opintovapaa ajaksi ja viikkotuntimäärä on 37,5 h/viikko. Tehtävään työsopimukseen kirjataan lainmukainen koeaika. Työsuhteessa noudatetaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta.

Hakemusviestiin:
– Ansioluettelo (pdf-tiedostona ladattavana linkkinä tai sähköpostin liitteenä)
– Hakemus, joka sisältää palkkatoiveen (pdf-tiedostona ladattavana linkkinä tai sähköpostin liitteenä)

Viesti tulee olla viimeistään 7.2.2022 osoittessa toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi.
Kirjoita viestiin otsikoksi “työhakemus”. Haastattelut pyritään järjestämään heti hakuajan päätyttyä. Töiden aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Tomi Hyppänen, toiminnanjohtaja(ät)tamko.fi
tai
Joonas Soukkio, puheenjohtaja(ät)tamko.fi