Tamko hakee toiminnanjohtajaa!

Opiskelijakunta Tamko on Tampereen ammattikorkeakoulussa toimiva yli 10 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Olemme Suomen suurin opiskelijakunta, ja päivittäistä toimintaamme pyörittää viisihenkinen työntekijäjoukko, 9-henkinen hallitus sekä opiskelijakunnan edustajisto.

Etsimme joukkoomme toiminnanjohtajaa. Työsuhde on vakituinen, ja toivottu alkamisajankohta on 4.12.2023.

Opiskelijakunta Tamko tarjoaa viihtyisän, mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, jossa pääsee sukeltamaan opiskelijoiden arkeen. Toiminnanjohtajan työtehtävissä pääsee kehittämään itseänsä esihenkilönä, taloushallinnon osaajana ja ennen kaikkea edunvalvojana. Opiskelijakunnat ovat lakisääteinen osa ammattikorkeakouluja.

Valittavalta henkilöltä odotamme itseohjautuvuutta, suurien kokonaisuuksien hallintaa, sekä tarkkaavaisuutta myös pieniin yksityiskohtiin. Toimenkuvaan kuuluu työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, taloushallinto, opiskelijakunnan toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen yhdessä hallituksen puheenjohtajiston kanssa, sidosryhmäyhteistyö, jäsenpalvelu ja muut toimistotehtävät.

Edellytämme:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • Kokemusta taloushallinnon hoitamisesta
 • Monivuotista kokemusta järjestötoiminnasta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista toimintaa
 • Hyvää stressinsietokykyä
 • Kykyä tehdä nopeita päätöksiä ja visioida tulevaa toimintaa

Eduksi katsotaan:

 • Kokemus opiskelijakuntakentältä
 • Ammattikorkeakoulutuksen tuntemus
 • Esihenkilötyön ja johtamisen kokemus
 • Monipuolinen tietotekninen osaaminen

Tarjoamme sinulle joustavan, tiiviin ja rennon työyhteisön. Meillä pääset osaksi vauhdikasta ja nuorekasta toimintaa vuosittain vaihtuvien Tamkon luottamustoimijoiden, sekä kerho- ja ainejärjestötoimijoiden kanssa.

Työsuhde-etuina meillä on kattava työterveyshuolto, Smartumin kulttuuri- ja liikuntaetu sekä viikoittainen liikuntatunti työaikana.

Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Kuntokatu 3, Tampere). Työaika on 37,5 h/vko ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00-17:00 väliselle ajalle. Satunnaisesti työaika voi sijoittua myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Palkka ennen *opiskelijakuntien TES:n mukaisia lisiä on 3145,09 €. Pohjapalkkaan lisätään mahdolliset koulutus-, kokemus- ja palvelulisät. Työsuhteessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Hallituksen puheenjohtaja Linda Vallenius, puheenjohtaja@tamko.fi, +358 44 082 6560

Hallituksen varapuheenjohtaja Kati Tuomisto, vpj@tamko.fi, +358 44 082 6561

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköisesti (PDF-muodossa) 27.10.2023 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@tamko.fi. Halutessasi voit toimittaa itsestäsi myös lyhyen esittelyvideon.

Haastattelut suoritetaan viikolla 44 Tamkon toimistolla.

*Ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimus 10.3.2023 – 31.1.2025