Tamko hakee toiminnanjohtajaa!

Ovatko opiskelijalähtöisyys, yhdenvertaisuus ja avoimuus sinulle tärkeitä arvoja? Haluatko, että työsi tehtävänä on parantaa Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden koulutusta, arkea ja hyvinvointia? Jos vastaus on kyllä, hae Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamkon toiminnanjohtajaksi! 

Opiskelijakunta Tamko on Tampereen ammattikorkeakoulussa toimiva yli 10 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Olemme Suomen vanhin sekä suurin opiskelijakunta, ja toimintaamme pyörittää viisihenkinen työntekijäjoukko, kymmenhenkinen hallitus sekä opiskelijakunnan edustajisto. 

Etsimme joukkoomme toiminnanjohtajaa. Työsuhde on vakituinen, ja alkamisajankohta sopimuksen mukaan, heinäkuun aikana. 

Opiskelijakunta Tamko tarjoaa viihtyisän, mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, jossa pääsee sukeltamaan opiskelijoiden arkeen. Toiminnanjohtajan työtehtävissä pääsee johtamaan innokasta työyhteisöä, kehittämään opiskelijakunnan toimintaa ja kehittymään ennen kaikkea edunvalvojana. Opiskelijakunnat ovat lakisääteinen osa ammattikorkeakouluja. 

Valittavalta henkilöltä odotamme itseohjautuvuutta, suurien kokonaisuuksien hallintaa, sekä tarkkaavaisuutta myös pieniin yksityiskohtiin. Toimenkuvaan kuuluu työntekijöiden esihenkilönä toimiminen, taloushallinto, opiskelijakunnan toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen yhdessä työyhteisön ja luottamustoimijoiden kanssa, sidosryhmäyhteistyö, opiskelijakunnan esittelevänä sihteerinä toimiminen, jäsenpalvelu ja muut toimistotehtävät. 

Edellytämme: 

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
 • Esihenkilö- tai muuta johtamiskokemusta 
 • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja 
 • Osaamista taloushallinnosta 
 • Kokemusta järjestötoiminnasta 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 
 • Hyvää stressinsietokykyä 
 • Kykyä tehdä nopeita päätöksiä ja visioida tulevaa toimintaa 

Eduksi katsotaan: 

 • Kokemus opiskelijakuntakentältä 
 • Ammattikorkeakoulutuksen tuntemus 
 • Monipuolinen tietotekninen osaaminen 

Tarjoamme sinulle joustavan, tiiviin ja rennon työyhteisön. Meillä pääset osaksi vauhdikasta ja nuorekasta toimintaa vuosittain vaihtuvien Tamkon luottamustoimijoiden, sekä kerho- ja ainejärjestötoimijoiden kanssa. 

Työsuhde-edut pohjautuvat paikalliseen henkilöstösopimukseen: lauantai ei kuluta lomapäiviä ja lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, Smartumin kulttuuri- ja liikuntaetu sekä viikoittainen liikunta- tai hyvinvointitunti työajalla.  

Opiskelijakunnan toimisto sijaitsee Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Kuntokatu 3, Tampere). Työaika on 37,5 h/vko ja sijoittuu pääsääntöisesti 8:00-17:00 väliselle ajalle. Satunnaisesti työaika voi sijoittua myös ilta-aikaan ja viikonloppuihin. 

Alustava peruspalkka on 2800 € ja siihen lisätään henkilökohtaiset TES:n mukaiset koulutus-, kokemus- ja kehittymislisät. Työsuhteessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.  

Tamko noudattaa opiskelijakuntien työehtosopimusta. 

Lisätietoja tehtävästä antavat: 

Hallituksen puheenjohtaja Julia Väänänen, puheenjohtaja@tamko.fi, +358 44 082 6560 

Hallituksen varapuheenjohtaja Minja Kero, vpj@tamko.fi, +358 44 082 6561 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa sähköisesti (PDF-muodossa) 5.6.2024 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@tamko.fi. Halutessasi voit toimittaa itsestäsi myös lyhyen esittelyvideon. 

Haastattelut suoritetaan viikolla 24 Tamkon toimistolla. 

Hae itse tai vinkkaa verkostoissasi!