Rehtoreiden ja opiskelijakuntien vetoomus koronaviruksen leviämisen pysäyttämiseksi

Ammattikorkeakoulujen rehtorit ja opiskelijakunnat vetoavat opiskelijoihin koronaviruksen leviämisen pysäyttämiseksi. Maskeja on nyt saatavilla TAMKin pääkampuksen sisääntuloauloissa.

Ammattikorkeakoulujen rehtorit ja opiskelijakunnat muistuttavat nyt opiskelijoita vastuullisesta käyttäytymisestä. Jotta koronavirustartuntojen leviäminen saadaan jatkossa estettyä, jokaisella kampuksilla työskentelevällä ja opiskelevalla on iso vastuu oman käyttäytymisensä osalta.

Isompiin tapahtumiin osallistumista tulee nyt välttää. Samoin tulee noudattaa ohjeita turvaväleistä, maskeista ja hygieniasta.

Nämä ovat ainoat tavat varmistaa, että ammattikorkeakoulut pystyvät tarjoamaan lähiopetusta myös jatkossa. Opetus kampuksilla on osa yhteisöllisyyttä, jota poikkeusaikoina on kaivattu. Me kaikki voimme omilla toimillamme vähentää riskiä, että kampuksia ei jouduta koronan vuoksi sulkemaan.

Rehtori Markku Lahtinen, markku.lahtinen@tuni.fi
Opiskelijakunta Tamkon puheenjohtaja Emmi Lainpelto, puheenjohtaja@tamko.fi

Jos koronatilanne huolettaa sinua, voit ammattikorkeakoulussamme olla yhteydessä Tamkon puheenjohtaja Emmi Lainpeltoon, puheenjohtaja@tamko.fi