Haku vertais-ja degreetuutoreiksi on auki!

Vertaistuutorointi

Houston, meillä on missio. Etsimme universumin kirkkaita tähtiä, eli tuutoreita! Hakuaika vertais-, degreetuutorointiin on nyt alkanut! Tuutoroinnista saat opintopisteiden lisäksi uusia kavereita ja mahtavia kokemuksia, ei hullumpi diili! Saat myös tuutoriksi hakemisesta leiman Tursaspassiin. 

Vertaistuutorit perehdyttävät ensimmäisen vuoden opiskelijoita TAMKin toimipaikkojen käytäntöihin ja koulutusalan opintoihin sekä uuteen paikkakuntaan ja paikalliseen opiskelijaelämään. Vertaistuutorit ovat uusien opiskelijoiden tukena koko ensimmäisen lukuvuoden 2024-2025. Kaikki hakijat haastatellaan loppuvuoden aikana ja koulutukset toteutetaan keväällä 2024.  

Haku on auki 12.11.2023 saakka.
Aloita seikkailu ja hae vertaistuutoriksi tästä!
(Jos opiskelet degree-alalla toivomme, että täytät alla olevan degree-tuutorihakemuksen.) 

Degreetuutorointi 

Degreetuutorit toimivat degree-ohjelmien ensimmäisen vuoden opiskelijoiden tuutoreina, aivan kuten vertaistuutorit, tuutorointikieli vain on englanti. Degreetuutorit perehdyttävät TAMKin toimipaikkojen käytäntöihin ja koulutusalan opintoihin sekä uuteen paikkakuntaan ja paikalliseen opiskelijaelämään. Degreetuutorit ovat uusien opiskelijoiden tukena koko ensimmäisen lukuvuoden 2024-2025. Kaikki hakijat haastatellaan loppuvuoden aikana ja koulutukset toteutetaan keväällä 2024.  

Haku on auki 12.11.2023 saakka.
Aloita seikkailu ja hae degreetuutoriksi tästä!