HAE MUKAAN TAMKON HALLITUKSEEN!

Kiinnostaako sinua opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen sekä heidän etujen valvominen, isojen tai pienien tapahtumien järjestäminen, viestintä ja sosiaalinen media, tuutoroinnin kehittäminen suomalaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, yritysyhteistyön tekeminen ja ainejärjestöjen sekä kerhojen auttaminen? Jos ainakin yksi kohta herätti sinussa kiinnostusta, niin hae Opiskelijakunta Tamkon hallitukseen vuodelle 2023. Tamkon hallituksessa pääset tekemään aikaisemmin mainittuja asioita, mutta myös paljon enemmän. Pääset mukaan tiiviiseen ja yhteisölliseen porukkaan kehittämään opiskelijaelämää paremmaksi TAMKin opiskelijoille.

Tamkon hallitus vuodelle 2023 valitaan 22.11.2022 uuden edustajiston järjestäytymiskokouksessa klo 16.30 alkaen TAMKin pääkampuksella E0-06 auditoriossa. Samassa kokouksessa valitaan edustajistolle sekä hallitukselle myös puheenjohtajistot vuodelle 2023. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa järjestökokemusta ja kuka tahansa Tamkon jäsen voi asettua ehdolle hallitukseen.

Tamkon hallitukseen voi siis hakea kuka vain Tamkon jäsen. Tamkon hallitukseen hakemiseen ei vaadita ehdolla olemista edustajistovaaleissa. Jos siis vaaliehdokkuus jäi välistä niin se ei haittaa! Ainoastaan edustajiston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan pesteihin hakevien tulee olla päässyt edustajiston varsinaisiksi jäseniksi.

Uusi hallitus perehdytetään kunnolla ennen hallituskauden alkua. Tule mukaan kokoukseen ja jos järjestötoiminta kiinnostaa, niin asetu rohkeasti ehdolle!

Tästä pääset tarkastelemaan kokouksen esityslistaa: https://tamko.fi/edustajiston-tiedotteet/edustajiston-jarjestaytymiskokous-22-11-2022/

Nähdään kokouksessa!