Edustajiston kokoustiedote 2.2.2021

Edustajiston vuoden ensimmäinen kokous pidettiin 2.2. Teamsin välityksellä. Kokouksessa käytiin läpi edustajiston puheenjohtajiston ja hallituslaisten kuulumisia, käsiteltiin hallituksen esitystä rahastosijoittamisesta sekä keskusteltiin edustajistohuppareiden tilaamisesta.

Ilmoitusasiat

Tamkon somepäivät alkavat 8.2. Instagramissa.

Edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset

Puheenjohtajisto on osallistunut hallituksen kokouksiin sekä etänä järjestettyihin koulutuksiin. On suunniteltu tulevaa vuotta, valmistauduttu ensimmäiseen kokoukseen sekä edustettu rehtorin aamukahveilla ja Suinulassa. Lisäksi on suunniteltu etujärjestömme Opiskelijan Tampereen tulevaa vuotta. Tiimien jäsenet on päätetty ja toimintaa suunnitellaan parhaillaan.

Hallituksen kuulumiset

Hallituslaiset ovat kokousten ohella osallistuneet mm. SAMOKin sekä Länsi-Suomen opiskelijakuntien järjestämiin koulutuksiin ja edustaneet lukuisissa työryhmissä liittyen mm. kestävään kehitykseen, opiskelijoiden hyvinvointiin sekä koulutukseen. Hallituslaiset ovat myös tavanneet rehtoria ja johtoryhmää sekä käyneet muistamassa Suinulan uhreja. Tammikuun orientoivat on saatu onnistuneesti päätökseen ja tuutorivalinnat ovat valmiina. Lisäksi ensimmäistä kertaa etänä järjestetty Portti työelämään -tapahtuma on saatu päätökseen. Myös tulevien tapahtumien, kuten Edunvalvontaviikon, Talvitursajaisten ja Kopokonferenssin suunnittelu on aloitettu.

Määräaikaistalletukset

Hallituksen esityksen pohjalta edustajisto päätti sijoittaa Tamkon ylimääräisiä varoja rahastoon. Sovittiin myös, että jatkossa edustajiston jäsenet otetaan jo varhaisemmassa vaiheessa mukaan valmistelemaan rahankäyttöön liittyviä päätöksiä.

Edustajiston hupparit

Päätettiin tilata huppareita edustajistolle edustuskäyttöön, hupparit ovat tyyliltään yhtenäisiä hallitushuppareiden kanssa. Päätös tukee edustajiston tavoitetta suuremman näkyvyyden saavuttamisesta kuluvan vuoden aikana.

Ota päivämäärä muistiin!

Seuraava edustajiston kokous pidetään 9.3. klo 17, kaikki Tamkon jäsenet ovat tervetulleita mukaan!