Ehdolle asettuminen jatkuu!

Tamkon edustajistovaalien ehdolle asettuminen jatkuu 12.10. klo 12 saakka. Ehdolle voivat asettua kaikki äänioikeutetut jäsenet, eli opiskelijakunnan jäsenmaksun maksaneet ja läsnä oleviksi ilmoittautuneet opiskelijat.

NÄIN ASETUT EHDOLLE EDUSTAJISTOVAALEISSA

  1. Täytä sähköinen ehdokasilmoitus tästä: http://lomake.tamk.fi/lomakkeet/32214/lomake.html
  2. Ilmoittaudu myös ehdokaslistalle: http://lomake.tamk.fi/lomakkeet/32213/lomakkeet.html

Ehdokasilmoituksessa kysytään ehdokkaan perustiedot (nimet, yhteystiedot, ym.) sekä ehdokaslistan nimi. Ehdokas voi tehdä oman listan tai liittyä jollekin jo ennalta tiedossa olevalle listalle.

Ehdokaslista on lomake, johon kerätään kaikki listan ehdokkaat ennen listan toimittamista opiskelijakunnalle. Ehdokaslistoja keräävät mm. TAMKin ainejärjestöt, ainekerhot ja kerhot. Listan kerääjä on vastuussa listan markkinoinnista. Ehdokaslistan kokoaja täyttää kaikkien listan ehdokkaiden puolesta yhden ehdokaslistan e-lomakkeena tai paperisena Solulla. Yhdellä lomakkeella voi olla maksimissaan 21 henkilöä.

Tällä hetkellä Tamkolle ilmoitetut ehdokaslistat ja niiden yhteyshenkilöt:

Insinöörit, listan yhteyshenkilö Kia Kauppinen, varalla Kerttu Leutola
SoTen Valitut Palat, yhteyshenkilö Jussi Oiva (PIRATE ry), Armi-Tuulia Taivainen (SOPU ry)
Oikeisto-opiskelijat, yhteyshenkilö Hanna Ojaniemi
Tradenomit, yhteyshenkilö Pauli Matilainen

HUOM! Muista ilmoittaa listan yhteyshenkilölle, että olet ilmoittanut itsesi ko. listalle! (Yhteyshenkilöiden sähköpostit muotoa: etunimi. sukunimi(at)tuni.fi)

Voit kysellä muita mahdollisesti valmiita listoja mm. ainejärjestöltäsi, ainekerholta tai joltain kerholta. Toinen vaihtoehto on perustaa oma lista, joka on myös mainio vaihtoehto, varsinkin jos et halua olla mukana missään muussa listassa.

Lisätietoja edustajistovaaleista voit lukea täältä.