Aloitatko opintosi tammikuussa? Kurkkaa tää!

Tervetuloa Tampereelle aloittamaan hauska ja ikimuistoinen vaihe elämässäsi!
Opiskelijakunta Tamko on tukenasi kaikissa opiskelujen vaiheissa ja meihin voit aina olla yhteydessä, oli kyseessä uudet tapahtumaideat, haasteet opinnoissa tai vaikka oman kerhon perustaminen!

Tilaa opiskelijakortti

Tilaa opiskelijakortti liittymällä Tamkon jäseneksi! Tamkon jäsenenä saat itsellesi opiskelijakortin, jolla saat valtakunnallisia ja paikallisia opiskelijaetuja, sekä tietysti Tamkon omat edut.

Voit tilata kortin vaikka heti, niin saat sen heti opiskeluidesi alettua käyttöösi!

Aktivoi tuni-tunnuksesi

Kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ja tietosi on siirretty TAMKin opiskelijarekisteriin, saat omaan sähköpostiisi linkin tunnuksen rekisteröimistä varten vähän ennen opintojen alkamista. Tarvitset palvelun käyttämiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Lataa tuudo-sovellus

Lataa puhelimeesi Tuudo-sovellus, josta saat Tamkon jäsenenä käyttöösi mobiiliopiskelijakortin muovisen kortin rinnalle. Saat samat edut kummallakin kortilla! Lisäksi Tuudosta löytyy muitakin opiskeluitasi helpottavia ominaisuuksia ja sovellus on täysin ilmainen!

Etsi itsellesi asunto

Hyviä asunnontarjoajia Tampereella ovat mm.
– POAS https://toas.fi/
-TOAS https://poas.fi/


Katso myös Opiskelijan Tampereen nettisivujen asunnonvälityspalsta, josta voit etsiä myös kämppäkaveria! https://www.opiskelijantampere.fi/fi/

Hae tukia

Katso tursaspedia

Löydät Tamkon sivuilta Tursaspedian 2023-2024 johon on kerätty tietoa Tamkosta, opiskelijaelämästä ja opiskeluista TAMKissa!

Selaile Tursaspediaa, ja tiedät jo jotain etukäteen! Sieltä löydät heti ensimmäiset tiedot kansainvälisyydestä, liikunnasta, kerhoista ja ainejärjestöistä sekä opiskelijatapahtumista!

Nauti joulusta!

Nauti joulusta, tai muusta viettämästäsi juhlasta ja rentoudu.
Opiskelujen aloitus ja uudet tuulet odottavat!

Lue lisää osoitteesta: https://www.tuni.fi/fi/opiskelijan-opas/tamk-opiskelijan-opas/uudelle-amk-opiskelijalle