Tamko Topics 51/2022

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

OPISKELIJAKUNTA 
1. Solun loppuvuoden aukioloajat 
2. Ota Tamkon mobiiliopiskelijakortti käyttöön Tuudossa!
3. Portti Työelämään rekrytointimessut tammikuussa

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ 
4. Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!
5. Orha-työvaatteiden kirpputori TAMKin opiskelijoille
6. Suunnittele Parvelle haalarimerkki ja voita palkintoja

OPISKELIJAKUNTA 

1. Solun loppuvuoden aukioloajat

Joulunaika vaikuttaa Solun aukioloaikoihin ja toimisto on suljettuna 23.12.2022-1.1.2023. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä toimisto@tamko.fi ja tulla hoitamaan asioita sopimuksen mukaan.

Siihen asti olet tervetullut toimistollemme normaalisti aukioloaikojen puitteissa hoitamaan jäsenyysasiat kuntoon joululomaa varten tai vaikka lainaamaan pulkkia, liukureita tai luistimia! 

Tamkon toimijat toivottavat kaikille mukavaa joulunaikaa!

2. Ota Tamkon mobiiliopiskelijakortti käyttöön Tuudossa!

Mobiiliopiskelijakortti on avaimesi halvemmille joululahjaostoksille ja alennetuille joululoman junamatkoille! Ota käyttöösi Tuudon mobiiliopiskelijakortti nyt!

Aikaisemmin käytössä ollut Pivo-sovelluksen mobiiliopiskelijakortti poistuu käytöstä tammikuun 2023 lopussa.

Mikäli olet maksanut Tamkon jäsenmaksun ja olet läsnäoleva opiskelija TAMKissa, voit aktivoida Tamkon mobiiliopiskelijakortin fyysisen opiskelijakorttisi rinnalle. Mobiiliopiskelijakortilla saat kaikki samat edut kuin fyysiselläkin kortilla.

Tuudo on ilmainen sovellus, joka on tehty helpottamaan opiskelijoiden arkea. Tuudosta löytyy Tamkon opiskelijakortin ja opiskelija-alennusten lisäksi mm. lukujärjestykset, opintosuoritukset, tilavaraukset, ruokalistat, kurssi-ilmoittautumiset ja kalenterisi, aika näppärää!

Voit ladata Tuudon ilmaiseksi sovelluskaupasta. Tarkemmat ohjeet Tuudon asentamisesta sekä usein kysytyt kysymykset löydät täältä:
https://tamko.fi/ajankohtaista/tamkon-mobiiliopiskelijakortti-loytyy-nyt-tuudosta/

3. Portti Työelämään rekrytointimessut tammikuussa!

Etsinnässä kesätyöpaikka? Haetko harjoittelupaikkaa? Vai oletko vailla kesätyöpaikkaa? Tule Portti Työelämään rekrytointimessuille tammikuussa 2023!

Tammikuussa 2023 päästään taas messuilemaan ja yhdistämään opiskelijat työelämätoimijoiden kanssa kun Tamkon järjestämä Portti Työelämään tulee taas! Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 2010 lähtien.

Matalan kynnyksen rekrytointitapahtumassa opiskelijat pääsevät tutustumaan yrityksiin ja organisaatioihin sekä hakemaan mahdollisia työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöpaikkoja.

Kurkkaa Portti Työelämään nettisivut tästä!

Tapahtuma järjestetään TAMKin pääkampuksen aulatiloissa 23.-25.1.2023 ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

VUODEN 2023 PORTTI TYÖELÄMÄÄN MESSUPÄIVÄT:

23.1. Terveys-ja sosiaaliala, liiketalous, palveluliiketoiminta ja muut
24.1. Tekniikka ja ICT
25.1. Tekniikka


Osallistumisesta saa myös leiman Tamkon Tursaspassiin!

Tapahtuman järjestäjänä toimii Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko yhteistyössä TAMKin työelämäpalveluiden, ainejärjestöjen ja kerhojen kanssa.

 Nähdään tammikuussa!

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ 

4. Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

Tamko onnittelee lämpimästi kaikkia syksyn valmistuneita! Olkoon tulevaisuutenne kirkas ja lempeä!

Valmistuneiden juhlaa vietettiin tänään 19.12. TAMKin pääkampuksella musiikkiesitysten ja puheiden kera. Samassa tilaisuudessa palkittiin vuoden tamkilainen opiskelija, opettaja ja henkilökunnan jäsen. Tamko oli mukana valitsemassa vuoden opettajaa ja henkilökunnan jäsentä, ja myös opiskelijat pystyivät osallistumaan ehdottamalla voittajaa.

Vuoden opiskelija: Petri Salminen 
Vuoden opettaja: Hannu Tuhkanen
Vuoden henkilökunnan jäsen: Mirja Onduso 

Onnittelut palkituille!

Intrauutinen valmistumisjuhlasta: https://intra.tuni.fi/content/news/44635

5. Orha-työvaatteiden kirpputori TAMKin opiskelijoille

Opiskelijoiden toiveesta Tamko on pystyttänyt sivun, jossa terveysalan opiskelijat pääsevät myymään ja ostamaan orhissa käytettäviä työvaatteita toisiltaan. Sivulle voit siis TAMKin opiskelijana laittaa myyntiin vanhat työvaatteesi tai tehdä kestävämpiä valintoja ja ostaa käytettynä.

Tästä Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088786598165

6. Suunnittele Parvelle haalarimerkki ja voita palkintoja

Nyt sinulla on mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen ja suunnitella oma haalarimerkki koristamaan kanssaopiskelijoidesi haalareita.

Säännöt ovat simppelit:

1. Suunnittele oma haalarimerkki. Se saa olla ihan mitä tahansa, kunhan liittyy hyvinvointiin, opiskeluun tai oppimiseen.

2. Merkin koko on halkaisijaltaan maksimissaan n. 8 cm ja se saa olla minkä muotoinen ja värinen tahansa. Kuvatiedosto, esim. JPG tai PNG, on riittävä.

3. Jaa kuva merkistäsi Instagramissa ja tägää siihen @tamkparvi tai lähetä se meille Instagramin yksityisviestillä tai sähköpostitse: parvi.tamk@tuni.fi

4. Ekstrapisteitä saat tägäämällä Instagram-kuvaan kaverisi, jonka haalarit kaipaisivat uusia merkkejä.

5. Paras haalarimerkki-idea toteutetaan ja voittaja saa palkinnoksi leffalipun, 10 haalarimerkkiä jaettavaksi omille kavereilleen sekä ikuista mainetta ja kunniaa.

Aikaa osallistua kilpailuun 31.12.2022 asti ja voittaja valitaan vuodenvaihteen jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittavan haalarimerkin tekijänoikeudet siirtyvät Parven käyttöön.

Onnea kisaan!