Tamko Topics 50 / 2022

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

OPISKELIJAKUNTA 
1. Tervetuloa Tamkon kakkukahveille huomenna keskiviikkona!
2. Solun loppuvuoden aukioloajat 
3. Tamkon mobiiliopiskelijakortti löytyy nyt Tuudosta!

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ 
4. Tamkilaisten joulupuuro pääkampuksella 15.12.
5. Suunnittele Parvelle haalarimerkki ja voita palkintoja
6. Roller Derbyn SM-turnaus 17.12.

OPISKELIJAKUNTA

1. Tervetuloa Tamkon kakkukahveille huomenna keskiviikkona!

Tamkon upea juhlavuosi saapuu päätökseensä, ja juhlavuoden kruunaa vielä kaikkien aikojen jäsenennätys! Kiitos kaikille jäsenillemme kuluneesta vuodesta, ilman teitä ei, olisi Tamkoa!

Haluammekin juhlia kanssanne ja toivottaa kaikki tervetulleiksi kakkukahveille Solulle huomenna keskiviikkona 14.12. klo 9 eteenpäin. Kakkua on tarjolla niin kauan kuin sitä riittää. 

Tervetuloa!

2. Solun loppuvuoden aukioloajat

Joulunaika vaikuttaa Solun aukioloaikoihin ja toimisto on suljettuna 23.12.2022-1.1.2023. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä toimisto@tamko.fi ja tulla hoitamaan asioita sopimuksen mukaan.

Siihen asti olet tervetullut toimistollemme normaalisti aukioloaikojen puitteissa hoitamaan jäsenyysasiat kuntoon joululomaa varten tai vaikka lainaamaan pulkkia, liukureita tai luistimia! 

3. Tamkon mobiiliopiskelijakortti löytyy nyt Tuudosta!

Aikaisemmin käytössä ollut Pivo-sovelluksen mobiiliopiskelijakortti poistuu käytöstä tammikuun 2023 lopussa, eli lataa Tuudo nyt ja ota Tamkon opiskelijakortti käyttöön siellä!

Mikäli olet maksanut Tamkon jäsenmaksun ja olet läsnäoleva opiskelija TAMKissa, voit aktivoida Tamkon mobiiliopiskelijakortin fyysisen opiskelijakorttisi rinnalle. Mobiiliopiskelijakortilla saat kaikki samat edut kuin fyysiselläkin kortilla.

Tuudo on ilmainen sovellus, joka on tehty helpottamaan opiskelijoiden arkea. Tuudosta löytyy Tamkon opiskelijakortin ja opiskelija-alennusten lisäksi mm. lukujärjestykset, opintosuoritukset, tilavaraukset, ruokalistat, kurssi-ilmoittautumiset ja kalenterisi, aika näppärää!

Voit ladata Tuudon ilmaiseksi mobiililaitteellesi sovelluskaupasta. Tarkemmat ohjeet Tuudon asentamisesta sekä usein kysytyt kysymykset löydät täältä:
https://tamko.fi/ajankohtaista/tamkon-mobiiliopiskelijakortti-loytyy-nyt-tuudosta/

AINEJÄRJESTÖT JA OPISKELIJAELÄMÄ

4. Tamkilaisten joulupuuro pääkampuksella 15.12.

Tervetuloa joulupuurolle torstaina 15.12. kello 8–9 pääkampuksen ravintolaan!

Perinteinen joulupuuro TAMKin henkilökunnalle ja opiskelijoille tarjotaan torstaina 15.12. klo 8.00–9.00 Kuntokatu 3:n ravintolassa (Campusravita).

Tervetuloa!

5. Suunnittele Parvelle haalarimerkki ja voita palkintoja

Nyt sinulla on mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen ja suunnitella oma haalarimerkki koristamaan kanssaopiskelijoidesi haalareita.

Säännöt ovat simppelit:

1. Suunnittele oma haalarimerkki. Se saa olla ihan mitä tahansa, kunhan liittyy hyvinvointiin, opiskeluun tai oppimiseen.

2. Merkin koko on halkaisijaltaan maksimissaan n. 8 cm ja se saa olla minkä muotoinen ja värinen tahansa. Kuvatiedosto, esim. JPG tai PNG, on riittävä.

3. Jaa kuva merkistäsi Instagramissa ja tägää siihen @tamkparvi tai lähetä se meille Instagramin yksityisviestillä tai sähköpostitse: parvi.tamk@tuni.fi

4. Ekstrapisteitä saat tägäämällä Instagram-kuvaan kaverisi, jonka haalarit kaipaisivat uusia merkkejä.

5. Paras haalarimerkki-idea toteutetaan ja voittaja saa palkinnoksi leffalipun, 10 haalarimerkkiä jaettavaksi omille kavereilleen sekä ikuista mainetta ja kunniaa.

Aikaa osallistua kilpailuun 31.12.2022 asti ja voittaja valitaan vuodenvaihteen jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittavan haalarimerkin tekijänoikeudet siirtyvät Parven käyttöön.

Onnea kisaan!

6. Roller Derbyn SM-turnaus 17.12.!

Tampere Roller Derby järjestää Roller Derbyn SM-sarjan toisen turnauksen Tampereella Kauppi Sports Centerissä 17.12.2022!

Turnauksessa pelataan kaksi ottelua: Helsinki Roller Derby Bees vastaan Oulu Roller Derby sekä Tampere Roller Derby All-Stars vastaan Kallio Rolling Rainbow.

Paikka:
Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, 33520 Tampere

Aikataulu:
15:45 Ovet auki yleisölle
16:15 Helsinki Roller Derby Bees – Oulu Roller Derby
19:15 Tampere Roller Derby All-Stars – Kallio Rolling Rainbow

Liput :
ovelta 5€
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 3€
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Esteettömyys:
Kauppi Sports Center on pääosin esteetön tila. Kenttä on katutasossa, pääovet on automatisoitu. Pääaulan ja kentän välissä on matala kynnys. Esteetön WC löytyy katutasosta hissiä vastapäätä. Avustajat pääsevät sisään tapahtumaan ilmaiseksi.

Haluatko auttaa turnauksessamme? Etsimme vielä muun muassa juontajia ja muita vapaaehtoisia auttamaan tapahtumapäivänä. Ota yhteyttä somekanavissamme!
Photo: Midian Mota