Edustajiston kokoustiedote 6.9.2021

Edustajiston kokous pidettiin 6.9. Teamsin välityksellä. Kokouksessa käytiin läpi edustajiston puheenjohtajiston ja hallituslaisten kuulumisia, käsiteltiin edustajistovaalien teemaa jäsenpalvelun työntekijän rekryn avaamista.

Ilmoitusasiat

  • Viestinnän asiantuntija Katriina palasi töihin
  • Syysfest 7.9. klo 16–21
  • Restart the Student Life 6.–26.9.
  • Kilometrikilpailu käynnissä 22.9. asti
  • OKM: Opiskeluhyvinvointihankkeelle tulossa jakoon 6 milj. €
  • TAMKin pop-up rokotuspäivät 7.9. klo 13–15 ja 15.9. klo 13–15

Edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset

Edustajiston puheenjohtajisto on mm. osallistunut hallituksen kokouksiin, syksyn orientoiville, Rehtorin aamukahveille sekä Hyvinvointiviikon suunnitteluun.

Tiimeillä ei uutta.

Hallituksen kuulumiset

Hallituslaiset ovat kokousten ohella olleet mm. Orientoivilla päivillä vastaanottomassa uusia opiskelijoita ja pitämässä mm. Tamko-infoja. Työryhmätapaamisia on ollut monipuolisesti mm. kampuskehitykseen ja digitaalisiin tapahtumiin liittyen. Sidosryhmiä on tavattu ja yhteistöitä suunniteltu.  Tapahtumien saralla mm. Vuosijuhlia ja tasting-tapahtumia on suunniteltu, Restart the Student Life tapahtuman teko on myös työllistänyt.

Edustajistovaalien teema

Keskusvaalilautakunta on kokoustanut ja ehdottaa edustajistovaalien teemaksi “Vuoden opiskelijatapahtuma – se tärkein”. Edustajisto vahvisti ehdotuksen.

Jäsenpalvelun työntekijän rekrytointi

Jäsenpalvelun asiantuntija on hakenut opintovapaata 20.10. Alkaen kahdelle vuodelle. Päätetty avata rekrytointiprosessi sijaisen löytämiseksi. Rekrystä vastaa toiminnanjohtaja yhdessä hallituksen puheenjohtajiston kanssa. Päätöksen sijaisen palkkaamisesta tekee hallitus.

Ota päivämäärä muistiin!

Seuraava edustajiston kokous järjestetään 5.10. klo 17.