EDUSTAJISTON KOKOUSTIEDOTE 16.8.2022

Edustajiston kokous pidettiin 16.8.2022 TAMKin pääkampuksella auditoriossa E1-06. Kokouksessa käytiin läpi edustajiston puheenjohtajiston ja hallituslaisten kuulumisia, SAMOKin liittokokousmateriaaleja sekä edustajistovaaleihin liittyviä asioita.

Ilmoitusasiat

  • Orientoivat
  • Market Trikoo avattu!
  • Tursajaiset 7.9.
  • Vuosijuhlat 15.10.
  • Tuudon mobiiliopiskelijakortti

Edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset

Edustajiston puheenjohtajisto on mm. osallistunut hallituksen kokouksiin ja aamu- ja iltakouluihin, syksyn orientoiville, Rehtorin aamukahveille sekä SAMOKin ylimääräiseen liittokokoukseen.

Tiimit miettivät Hyvinvointi- ja edunvalvontaviikoille mahdollista ohjelmaa.

Hallituksen kuulumiset

Hallituslaiset ovat kokousten ohella olleet mm. Orientoivilla päivillä vastaanottomassa uusia opiskelijoita. Työryhmätapaamisia on ollut monipuolisesti mm. kampuskehitykseen ja tapahtumiin liittyen. Tursajaiset, vuosijuhlat ja juhlavuodenblogikirjoitukset ovat työllistäneet lähes koko hallitusta. Tamkon valokuvausseinä on valmistunut ja se tulee olemaan esillä tapahtumissa.


SAMOK liittokokousmateriaalit

Liittokokousmateriaalit ovat lausuntokierroksella. Hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto on käynyt materiaalit läpi ja tehnyt niihin muutosehdotuksia. Materiaaleihin tehtiin paljon muutosehdotuksia esimerkiksi tekstin selkeyteen ja kielioppivirheisiin liittyen. Hallituksen puheenjohtaja kävi asiakirjat läpi ja kertoi hallituksen tekemistä muutoksista. Asioihin ei pyritä vaan niitä kehitetään ja parannetaan. Myös edustajisto halusi tehdä asiakirjoihin muutamia muutoksia.


Ehdokkaan asettaminen SAMOKin hallitusvaaliin

Tamkon hallituksen puheenjohtaja Joonas Soukkio on päättänyt hakea SAMOKiin puheenjohtajaksi vuodelle 2023 ja haki Tamkon edustajistolta virallista päätöstä tästä. Edustajisto kannatti esitystä. Kampanja-, matkustus- ja majoituskulujen budjetti päätettiin.


Edustajistovaalien teema

Edustajiston kuuluu hyväksyä edustajistovaalien teema. Tänä vuonna varsinaista teemaa ei ole, mutta vaaleista pyritään saamaan saavutettavammat. Vaaleihin pyritään saamaan jonkinlainen vaalikone. Edustajistoa pyritään myös tuomaan Tamkon somessa näkyvämmäksi ja enemmän ihmisten tietoisuuteen. Vaali-ilmoittautumislomaketta kehitetään siten, että ehdokkaan omia mielipiteitä saadaan tuotua paremmin esille.


Edustajistovaalien haalarimerkki

Edustajistovaaleissa äänestäneille on ollut tapana jakaa haalarimerkki. Edustajistolle tuotiin ehdolle yksi haalarimerkki-idea, jonka pohjalta edustajisto kävi keskustelua, teki malliesitykseen haluamansa muutokset ja päätti tilata edustajistovaaleihin uusia merkkejä.


Edustajiston järjestäytymiskokous

Uusi edustajisto järjestäytyy ja valitaan seuraavan vuoden hallitus. Edustajiston järjestäytymiskokous pidetään tiistaina 22.11.2022 klo 16.30 alkaen.


Edustajiston talouskatsaus

Edustajisto tarkasti edustajiston taloustilanteen.

Ota päivämäärät muistiin!

Seuraavan edustajiston kokouksen ajankohta tullaan päättämään myöhemmin.