Edustajiston kokoustiedote 13.8.2020

Edustajiston kevätkokous pidettiin torstaina 13.8.2020 klo 17.00 Tamkilla. Kokouksessa käsiteltiin Tamkon hallituslaisten ja edustajiston tiimien kuulumiset, valittiin opiskelijaedustaja korkeakouluneuvostoon sekä vahvistettiin tilinpäätökset ja toimintakertomukset vuosilta 2018 ja 2019. Samalla myönnettiin vastuuvapaudet 2018 ja 2019 vuosien hallituksille ja muille tilivelvollisille. Lisäksi päätettiin, mihin tilinpäätösten ylijäämää käytetään.

Hallituksen kuulumiset

Hallitus ja työntekijät viettivät alkukesällä viikonlopun evakon merkeissä ja suunnittelivat syksyä. TAMKin rehtorin haku on nyt avoinna. Hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto alkaa käymään läpi SAMOKin liittokokousmateriaaleja läpi, jonka jälkeen ne tuodaan edustajistolle nähtäväksi. Tamkon uusia nettisivuja on myös valmisteltu ja ne julkaistaan lähipäivinä. Sportunille on perustettu johtoryhmä, jossa meillä oma opiskelijaedustaja, liikuntavastaava Arttu Santamäki. Ainejärjestöjen häirintäyhdyshenkilöiden koulutukset siirtyvät todennäköisesti ensi vuoden puolelle. Vaihto-opiskelijoita ei oteta tänä syksynä TAMKiin, muutamia tuplatutkinnon suorittajia lukuun ottamatta. Ilmoituksena myös, että heinäkuussa Tamkon toimistolla aloitti uusi työntekijä, viestinnän asiantuntija Juho Kaasinen.

Edustajiston tiimien kuulumiset

Viestintätiimi oli tuutorien kopterikoulutuksessa pitämässä rastia. Lähiviikkoina aloitetaan edustajistovaalien sekä somepäivien suunnittelu. Huvi-, kulttuuri- ja liikuntatiimin tarkoituksena oli järjestää edustajistolle kesällä illanvietto, mutta se jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Tilinpäätökset ja toimintakertomukset vuosilta 2018 ja 2019

Edustajisto vahvisti vuosien 2018 ja 2019 toimintakertomukset ja tilintarkastuskertomukset sekä myönsi vastuuvapaudet näiden vuosien hallituksille ja muille tilivelvollisille.

Korkeakouluneuvoston opiskelijaedustaja

Korkeakouluneuvostoon valitaan kaksi opiskelijaedustajaa kahden vuoden tiimikaudelle. Meneillään oleva kausi alkoi 2018 syksyllä. Toinen nykyisistä opiskelijaedustajisto valmistui keväällä ja hänen tilalleen loppu vuodeksi valittiin uudeksi edustajaksi Ilari Savikko.

Muut päätökset

2018 ja 2019 tilinpäätösten ylijäämästä osa käytetään toiminnan kehittämiseen mm. viestintä ja markkinointi. Päätettiin myös myöntää korotettua kokouspalkkiota edustajiston puheenjohtajalle Kia Kauppiselle orientoivien ajan, jäsenpalvelutiskillä toimimisesta.

Nappaa vielä muutama päivämäärä muistiin!

Edustajistovaaleihin ehdolle asettuminen 16.9-7.10

Jos edustajiston toiminnasta tai kokouksista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Puheenjohtaja: edustajisto.pj(at)tamko.fi
Varapuheenjohtaja: edustajisto.vpj(at)tamko.fi
tai koko edustajiston saa kiinni osoitteesta: edustajisto(at)tamko.fi