Edustajiston kokoustiedote 10.11.2020 

Edustajiston syyskokous pidettiin tiistaina 10.11.2020 klo 16.30 Tamkilla. Kokouksessa käsiteltiin Tamkon hallituslaisten ja edustajiston tiimien kuulumiset, vahvistettiin strategia (2021-2023) ja toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2021. Lisäksi hyväksyttiin kuntavaaliohjelma ja valittiin tilintarkastajat.

Ilmoitusasiat
– Uusi edustajisto on valittu
– Tamkon järjestäytymiskokous 18.11. Valitaan uusi edustajiston puheenjohtajisto ja Tamkon hallitus.
– Kannanotto Tampereen joukkoliikenteen uudistuksesta
– Uudet säännöt vahvistettu

Hallituksen kuulumiset 
Hallitus vietti edellisen viikonlopun evakossa, jossa suunniteltiin ensivuotta ja laadittiin strategia, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Tamkon delegaatio osallistui SAMOKin liittokokoukseen 29-30.10 etänä. Fyysinen Portti työelämään -rekrytointitapahtuma on peruttu, mutta tilalle on tulossa virtuaalinen tapahtuma. Neuvottelukuntiin kaivataan edelleen opiskelijaedustajia. Lisäksi Tamko on perustanut veripalvelulle kaikille jäsenille yhteisen veriryhmän, jonka tarkoituksena on kannustaa verenluovutukseen, sillä koronatilanteen takia verenluovutusta ei toistaiseksi järjestetä Tamkilla. Tuutorihaastattelut aloitetaan ensi viikolla.

Edustajiston puheenjohtajiston ja tiimien kuulumiset 
Edustajiston puheenjohtajisto oli mukana evakossa sekä SAMOKin liittokokouksessa. Viestintätiimi mukana vaalien mainonnassa.

Strategia vuosille 2021-2023
Käytiin läpi strategiaa, mutta päätettiin käyttää asiapaperit vielä Tamkon työntekijöillä kommentoitavana ennen hyväksyntää.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021
Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.

Muut päätökset
Edustajisto päätti pitää Tamkon jäsen- ja liittymismaksun sekä tilintarkastajat samoina kuin vuonna 2020. Hyväksyttiin R35 kuntavaaliohjelma eli vaalivaikuttamissuunnitelma sekä myönnettiin Petra Vuoriselle ero Tamkon hallituksesta.

Jos edustajiston toiminnasta tai kokouksista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! 

Puheenjohtaja Kia: edustajisto.pj(at)tamko.fi
Varapuheenjohtaja Ronja: edustajisto.vpj(at)tamko.fi
tai koko edustajiston saa kiinni osoitteesta: edustajisto(at)tamko.fi