Vertaiskoutsauksen hakuaika 9.3. – 22.3.

Oletko kiinnostunut tuutoroinnista Tamkossa? Haluaisitko kehittää TAMKin henkeä vielä yhteisöllisemmäksi? Haluatko lisää opintopisteitä? Lanseeramme TAMKiin uuden tuutorointimuodon; vertaiskoutsauksen!
Vertaiskoutsauksen avulla pyrimme tavoittamaan (akateemisesti) vanhempia opiskelijoita, jotka hyötyisivät vertaisohjauksesta. Vertaiskoutsin tarkoituksena on ohjata ja tukea siirto-opiskelijoita, opintoihin palaavia, opintojen taitekohdassa olevia ja sparrausta kaipaavia opiskelijoita. Vertaiskoutsaus sopii erityisen hyvin sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuutoritoiminnasta Tamkossa tai opiskelet sosiaalialalla. Aiempi kokemus tuutoroinnista ei kuitenkaan ole edellytys vaan innostunut ja positiivinen asenne riittää!

Tamko kouluttaa kaikki vertaiskoutsit ja koulutuksessa on mahdollisuus myös kehittää tulevaa toimintaa. Koulutukset ovat 8.4.2020 klo 17-20 ja 6.5.2020 klo 17-19 (toukokuun päivämäärä alustava). Itse koutsaaminen tapahtuu syyslukukaudella. Tämän lisäksi koutseilta vaaditaan loppuraporttia kahden opintopisteiden saamiseksi.

Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta.