Edustajiston kokoustiedote

Edustajiston kokoustiedote 3.3.2020

Vuoden toinen edustajiston kokous pidettiin keskiviikkona 3.3.2020 klo 17.00 Tamkilla. Kokouksessa käsiteltiin Tamkon hallituslaisten kuulumiset, edustajiston tiimien kuulumiset, valittiin opiskelijajäsenehdokas Tamkin hallitukseen ja käytiin läpi nettisivu-uudistusta. Kokouksen alussa ilmoitettiin myös, että Tamkin rehtori ja toimitusjohtaja Markku Lahtinen jättää tehtävänsä vuoden loppuun mennessä.

Hallituksen kuulumiset

Hallitus on aloittanut Edunvalvontaviikon (24-26.3.2020) valmistelut. Tapahtumassa opiskelija pääsee tapaamaan ja keskustelemaan hänen etujaan ajavien toimijoiden kanssa. Toimijoita tulee osallistumaan tapahtumaan niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti. Tamko lanseeraa uudenlaisen tuutoroinnin muodon, jota kutsutaan vertaiskoutsitoiminnaksi. Vertaiskoutsitoiminnan aloitustilaisuus pidetään maanantaina 9.3. (Lisätietoja Facebook -tapahtumasta). Lisäksi uudet häirintäyhdyshenkilöt on valittu ja kansainvälisyys tuutorihaku on käynnissä!

Edustajiston tiimien kuulumiset

Viestintätiimi aloittaa edustajiston somepäivien suunnittelun ja somepäivät toteutetaan maaliskuun aikana. Tarkoituksena on, että muutama edustajistolainen kertoo Tamkon Instagramissa, mitä kaikkea edustajistossa toimiminen pitää sisällään ja mitä se vaatii. Huvi-, kulttuuri- ja liikuntatiimi järjesti kokouksen jälkeen edustajistolle yhteistä ryhmäytymistoimintaa.

Opiskelijajäsen ja nettisivu-uudistus

Edustajisto päätti ehdottaa Tamkin hallitukseen opiskelijajäseneksi Emmi Lainpeltoa. Kokouksessa käsiteltiin myös Tamkon nettisivu-uudistuksen budjetin nostaminen, jonka seurauksena budjettia päätettiin nostaa. Perusteluina mahdollisimman tarpeita vastaavan ja selkeän kokonaisuuden hankkiminen yhdeltä palveluntarjoajalta.

Nappaa vielä muutama päivämäärä muistiin!

  • Tamkon Velehositsit 25.3. Liput Kide.appissa 9.3. klo 14 alkaen. Tamkon jäsenelle 18€ ja ei-jäsenelle 27€.
  • Tamkon illanvietto 18.3. Solulla

Jos edustajiston toiminnasta tai kokouksista herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!
Puheenjohtaja Kia: edustajisto.pj(at)tamko.fi Varapuheenjohtaja Ronja: edustajisto.vpj(at)tamko.fi tai koko edustajiston saa kiinni osoitteesta: edustajisto(at)tamko.fi