TAMKOn opiskelijakortit alkavat toimimaan kulkukortteina TAMKin Kuntokadun kampuksella

TAMKin Kuntokadun kampuksella sähkölukot vaihtuvat opiskelijakortilla toimiviksi. Samalla nykyiset kulkukortit poistuvat käytöstä vaihtotyön edetessä. Vaihdoksen on tarkoitus olla valmis kuluvan vuoden loppuun mennessä. Siihen saakka on siis käytössä kahta erilaista kulkukorttia rinnakkain.

Kaikkien elokuussa 2020 tai sen jälkeen aloittaneiden ja sen jälkeen TAMKOn opiskelijakortin hankkineiden kulkukortit pitäisi toimia uudenmallisiin kortinlukijoihin ilman erillistä rekisteröintiä.

Kaikkia muita pyydetään käymään Teiskontien puoleisessa infossa rekisteröimässä opiskelijakorttinsa uudenmallisissa lukijoissa toimiviksi (auki arkisin klo 7-21 ja la 8-16). Liikuntamaksun maksaneiden opiskelijakortit on myös viety järjestelmään, eikä siis pitäisi vaatia erillistä rekisteröintiä heidän osaltaan.

HUOM: Jos sinulla ei ole varsinaista opiskelijakorttia tai se on sähköisessä muodossa, kulkukortiksi voi rekisteröidä minkä tahansa etäluettavan kortin, poikkeuksena virallinen henkilökortti tai passi.

Vanhanmallisen kortin palauttamisesta ilmoitetaan TUNI Intrassa siinä vaiheessa, kun vaihdos on kokonaisuudessaan tehty.