HAE TAMKON KANSAINVÄLISYYSVASTAAVAKSI!

Tamkon vuoden 2023 hallitukseen haetaan nyt täydennyshaussa kansainvälisyysvastaavaa! Jos sinua kiinnostaa edistää kansainvälisten opiskelijoiden asemaa, haluat olla tukemassa heidän kiinnittymistään sekä koordinoida kansainvälisyys- ja degreetuutorointia, hae mukaan! Tamkon hallituksessa pääset oman vastuualueesi lisäksi osallistumaan monipuolisesti järjestötoimintaan, saat uusia kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia! Uuden hallituksen jäsenen toimikausi kestää vuoden 2023 loppuun asti.

Uusi hallituslainen valitaan edustajiston kokouksessa 30.8.2023 klo 16. Voit asettua ehdolle edustajiston kokouksen aikana tai hakea etukäteen vapaamuotoisella hakemuksella. Hakijan tulee olla Tamkon jäsen. Edustajiston kokouksessa kaikkia tehtävään hakeneita haastatellaan. Näin ollen kannustamme osallistumaan kokoukseen, vaikka olisit jättänyt hakemuksen etukäteen.

Vapaaehtoinen hakemus voi olla joko kirjallinen tai videomuotoinen ja sen voi lähettää hallituksen puheenjohtaja Linda Valleniukselle alhaalla mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Hakemuksessa voit kertoa esimerkiksi, miksi haet kyseistä tehtävää, onko sinulla kokemusta järjestötoiminnasta sekä minkälaisia odotuksia sinulla on toimintaa kohtaan. Hakemuksen jättäminen tarkoittaa suostumuksen antamista mahdolliseen vaaliin sekä sitoutumista hallituksen toimintaan, jos tulee valituksi.

Lähetä hakemuksesi tulemaan!

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Linda Vallenius, puheenjohtaja@tamko.fi.