Tamkon jäsen, ota käyttöösi Slice!

Slice on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja Tamkon jäsenenä saat sen käyttöösi!

Slicestä kaikki Tamkon jäsenet saavat tuhannet opiskelijaedut eri paikkakunnilla käyttöönsä, paljon alennuskuponkeja sekä mobiiliopiskelijakortin, kaikki yhdestä sovelluksesta! Katso alta ohjeet Slicen käyttöönottoon:

Näin otat slicen käyttöösi

1. Liity Tamkon jäseneksi ja etsi sähköpostistasi Sliceltä tulleet aktivointitunnukset

Liittyessäsi Tamkon jäseneksi sinun tulee listätä tietoihisi opiskelijanumero, jotta saat Slicen aktivointitunnukset. Mikäli et ole lisännyt opiskelijanumeroa tietoihisi, pääset muuttamaan tietojasi täältä. Kun opiskelijanumero on lisätty, saat TUNI-sähköpostiisi aktivointitunnukset. Mikäli olet liittynyt jo aikaisemmin ja opiskelijanumero on lisätty tietoihin heti, tarkista sähköpostisi sekä roskaposti.

2. Lataa Slice.fi sovellus

Slice.fi tulee ladata omalle mobiililaitteelle sovelluskaupasta. Mobiililaite voi olla älypuhelin tai tabletti, kuten esimerkiksi iPad. Voit kuitenkin kirjautua Sliceen vain yhdellä laitteella.

3. Kirjaudu Sliceen käyttäjätunnuksella ja aktivointikoodilla

Kun Slice on asennettu, sovelluksen avattuaan käyttäjä näkee kirjautumissivun. Kirjaudu käyttämällä sähköpostiin saamaasi käyttäjätunnusta ja aktivointikoodia. Voit kirjautua koodillasi vain yhteen puhelimeen. Tyypiksi valitse opiskelijajäsen.

4. Hyväksy sovelluksen pyytämät käyttöoikeudet

Anna sovellukselle kaikki sen pyytämät luvat sekä oikeus käyttää kuvia puhelimestasi. Muuten opiskelijakorttia ei voida muodostaa. Sovelluksesta löydät tuhansia paikallisia ja valtakunnallisia opiskelijaetuja läpi Suomen. Muista hyödyntää etuja aktiivisesti, niin saat hienoja etuja ja säästät huomattavasti rahaa.

5. Löydät opiskelijakorttisi sivuvalikosta!

Sisäänkirjautumisen jälkeen Slicen etusivu ja valikko avautuvat. Tamkon opiskelijakortti löytyy oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta valikosta.

Opiskelijakortti näkyy vain, jos opiskelija on Tamkon jäsen ja jos hänellä on tutkinto-oikeus Tampereen ammattikorkeakoulussa. Opiskelijan tulee myös olla läsnäoleva lukukaudella. Kannattaa huomioida, että valmistuminen kesken lukukauden poistaa kortin käytöstä, sillä opinto-oikeus on tällöin loppunut.

Korttiin ilmestyvät automaattisesti käyttäjän tiedot, kuten nimi ja syntymäpäivä. Opiskelijakortissa näkyy myös aina, kuinka pitkään se on voimassa. Tyypillisesti kortti on voimassa koko lukukauden ajan, jos opiskelija on Tamkon jäsen, läsnä olevaksi ilmoittautunut tutkinto-opiskelija. Lukukauden lopussa kortti lakkaa olemasta voimassa, ellei Tamkon jäsenyyttä uusita seuraavalle lukukaudelle.

Useimmin kysytyt kysymykset

Olen Tamkon jäsen mutta en ole saanut Sliceltä tunnuksia sähköpostiini?

Liittyessäsi Tamkon jäseneksi sinun tulee listätä tietoihisi opiskelijanumero, jotta saat Slicen aktivointitunnukset. Mikäli et ole lisännyt opiskelijanumeroa tietoihisi, pääset muuttamaan tietojasi täältä. Kun opiskelijanumero on lisätty, saat TUNI-sähköpostiisi aktivointitunnukset. Mikäli olet liittynyt jo aikaisemmin ja opiskelijanumero on lisätty tietoihin heti, tarkista sähköpostisi sekä roskaposti.

Unohdin tunnukseni tai en löydä niitä. Mistä saan uudet tunnukset?

Syötä sähköpostisi osoitteessa Slice.fi/resetoi, jolloin saat sähköpostiin uuden koodin tilausohjeet.

Slicen sovellus kysyy käyttölupaa laitteeni kuviin. Mitä teen?

Anna sovellukselle kaikki sen pyytämät luvat sekä oikeus käyttää kuvia laitteestasi. Muuten opiskelijakorttia ei voida muodostaa.

Kuka voi käyttää Tamkon opiskelijakorttia Slicessä?

Olet oikeutettu korttiin, jos sinulla on TAMKissa opinto-oikeus ja olet maksanut Tamkon jäsenmaksun. Läsnäolo lukukaudella vaaditaan.

Miksi opiskelijakortti ei näy, vaikka sen pitäisi?

Opiskelijakortti voi joskus hetkellisesti lakata toimimasta, jos Slicen yhteys korkeakoulun järjestelmään / jäsenrekisteriin on jostain syystä katkennut. Ongelmat korjaantuvat useimmiten nopeasti. Opiskelijan tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi lukukaudelle ja sekä Tamkon jäsen, jotta kortti näkyy. Jos kortti ei toimi, vaikka sen pitäisi, voit ottaa yhteyttä Tamkoon toimisto@tamko.fi.

Miten vaihdan kuvan opiskelijakorttiin?

Slice noutaa kuvan opiskelijakorttiisi suoraa Tamkon jäsenrekisteristä. Kuvaa ei siis Slicessä pysty vaihtamaan, vaan se on sama kuin fyysisessä opiskelijakortissasi.

Ostin Tamkon jäsenyyden. Milloin korttini näkyy Slicessä?

Slice saa tiedon jäsenyydestäsi jäsenrekisterin kautta. Kun tietosi on lisätty jäsenrekisteriin, kuluu muutama päivä, että tieto päivittyy Sliceen ja kortti alkaa näkyä.

Kortin voimassaoloaika on päättymässä. Miten päivitän kortin?

Slice saa ajantasaiset jäsentiedot aina Tamkon jäsenrekisteristä. Riittää siis, että hoidat jäsenyytesi uusimisen Tamkon kanssa tuttuun tapaan, ja Slice saa siitä tiedon.

Vaikuttaako valmistuminen opiskelijakorttiin?

Kyllä. Kelan, VR:n ja Matkahuollon kriteerien mukaan opiskelijakortti lakkaa toimimasta heti, kun opinto-oikeus päättyy, vaikka Tamkon jäsenyys olisi maksettu koko vuodelle. Opinto-oikeus päättyy mm. valmistumispäivänä. Samat säännöt pätevät myös perinteisiin fyysisiin kortteihin.

Slicen opiskelijakortti on Kelan virallisesti hyväksymä: https://www.kela.fi/ateriatuki