Tamkon hallituksen täydennyshaku!

Tamkon vuoden 2022 hallitusta täydennetään yhdellä hallituslaisella ja uusi jäsen valitaan edustajiston kokouksessa 14.6.
Täydennettävän hallituslaisen toimenkuva on hyvinvointi- ja kulttuurivastaava. Kyseiseen pestiin kuuluu Tamkon pienten tapahtumien, kuten Tamkon illanviettojen ja tempausten suunnittelu sekä toteutus, hyvinvointiviikon suunnittelu ja toteutus yhdessä ylioppilaskunnan kanssa, Tamkon tasting-tapahtuminen järjestäminen sekä Tamkon hallituksen kokouksiin ja muuhun toimintaan osallistuminen. Uuden hallituksen jäsenen toimikausi kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Voit laittaa hakemuksen ennakkoon alhaalla mainittuihin sähköpostiosoitteisiin ja hakemuksen jättäminen tarkoittaa suostumuksen antamista mahdolliseen vaaliin sekä sitoutumista hallituksen toimintaan, jos tulee valituksi. Hakemuksesta tulisi ilmetä, miksi hakee kyseistä tehtävää, onko kokemusta järjestötoiminnasta sekä minkälaisia odotuksia toimintaa kohtaan on. Hakemus on vapaamuotoinen ja sen voi tehdä kirjallisena ja/tai videomuodossa.

Hallitukseen voi hakea etukäteen hakemuksella tai asettua ehdolle vasta edustajiston kokouksen aikana. Edustajiston kokouksessa kaikkia hakeneita haastatellaan tehtävään, joten on suositeltavaa osallistua myös kokoukseen, jos on jättänyt hakemuksen. Lisätietoa hausta sekä tarkempaa tietoa tehtävänkuvasta antavat hallituksen puheenjohtaja Joonas Soukkio, puheenjohtaja@tamko.fi ja edustajiston puheenjohtaja Jukka Hulkko edustajisto.pj@tamko.fi.

Laitamme seuraavien viikkojen aikana somekanavillemme lisää tietoa hallituksen toiminnasta. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostus tehtävää kohtaan heräsi!