TAMKO TOPICS 44 / 2021

Tamko Topics on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (Tamko) viikkotiedote.

OPISKELIJAKUNTA
1. Äänestä edustajistovaaleissa uurnalla tai sähköisesti!
2. Tamkon illanvietto 1.11. 
3. Edustajiston syyskokous 9.11. 
4. Ainejärjestö- ja kerhopäivä 4.11.
5. Hyvinvointiviikko 1. – 5.11.
6. Hae mukaan Tamkon hallitukseen! – Edustajiston järjestäytymiskokous 17.11.
7. Kummituskierros 23.11.
8. Vertaiskoutsauksen pop upit marraskuussa 
9. Kakkutasting 22.11.

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ
10. Vältä kampuksella työskentelyä valintakoepäivinä 1. – 3.11.
11. Osallistu TAMKin toiminnan kehittämiseen
12. Tolun vakiovuoro 2.11. (sulkapallo)
13. Bubiklubin Bubirundi 18.11.
14. Unelmista totta? Tule Unelmakartta-työpajaan!
15. Tule mukaan maksuttomiin ”No nyt liikkeelle” – aloittelijoiden pienryhmiin!
16. Kaverin puolesta kyselen -työpaja 4.11.
17. Hyvinvointi voimavarana osa 4: Muutos on aina mahdollisuus: Onnistuminen elämäntapamuutoksessa.
18. Kangasalan kaupungin Björkqvist-rahaston apurahat ja stipendit 
19. Tolu ry:n sääntömääräinen syyskokous
20. Tampere ES – Show up 18.11. 
21. Pirkanmaan pyörätuolitanssijat etsivät tanssipareja!
22. Mummon kammari kaipaa vapaaehtoisia
23. Palauteviikot TAMKissa 

OPISKELIJAKUNTA

1. Äänestä edustajistovaaleissa uurnalla tai sähköisesti! (Tursaspassitapahtuma)

Tamkon edustajistovaalien äänestys jatkuu keskiviikkoon 3.11. klo 15 saakka. Äänestää voit joko uurnalla 3.11. kello 9 – 15 (kaikilla kampuksilla) tai sähköisesti kello 15 saakka. 

Uurnavaalien äänestyslipun saat äänestyspaikalla. Uurnavaalissa henkilöllisyyden todistamiseen kelpaa Tamkon opiskelijakortti tai virallinen henkilöllisyystodistus (ajokortti, henkilökortti tai passi). Mikäli saavut uurnalle äänestämään, niin muista saapua vain terveenä maskia käyttäen ja turvavälejä noudattaen.

Sähköisen äänestyksen tunnukset ja linkki palveluun on lähetetty jäsenen viralliseen TUNI-sähköpostiin ja poikkeustapauksissa jäsenen Tamkon jäsenrekisteriin ilmoittamaan muuhun sähköpostiosoitteeseen. Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki läsnä oleviksi ilmoittautuneet Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet, jotka ovat suorittaneet opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Edustajistovaaleissa on ehdolla yhteensä 48 ehdokasta seitsemällä eri listalla: Tradenomit, Ville tahtoo leiman, Oikeisto-opiskelijat, Soittomediapolis, SoTen Valitut Palat, Insinöörit ja Palveluliiketoiminta.. Ehdokkaat ja ehdokasnumerot löydät Tamkon nettisivuilta.

2. Tamkon illanvietto 1.11. 

Tervetuloa hengailemaan, tutustumaan uusiin ihmisiin, pelaamaan lautapelejä ja ompelemaan haalarimerkkejä Tamkon illanviettoon Solun saunalle maanantaina 1.11. klo 16 alkaen! Paikan päältä löytyy myös pientä purtavaa. Tulethan paikalle vain terveenä. Tapahtuma on alkoholiton!

Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Häirintäyhdyshenkilöt tavoitat sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi. Mikäli haluat lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, ole hyvä ja ota yhteyttä saavutettavuus@tamko.fi.

3. Edustajiston syyskokous 9.11. (Tursaspassitapahtuma)

Tervetuloa edustajiston sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 9.11.2021 klo 17 TAMKin Pääkampukselle! Kaikki Tamkon jäsenet ovat tervetulleita paikalle! Tapahtumasta saa myös leiman Tursaspassiin. Lisätietoja Facebook-tapahtumasta.

4. Ainejärjestö- ja kerhopäivä 4.11. (Tursaspassitapahtuma)

Tervetuloa tutustumaan TAMKissa toimiviin ainejärjestöihin ja kerhoihin Teiskontien puoleiseen aulaan torstaina 4.11. kello 10 – 14. Tapahtumassa mukana myös opiskelijoille vertaistukea tarjoava Parvi-yhteisö sekä oppilaitospastori Jussi Houttu.  

TAMKissa toimii useita eri ainejärjestöjä ja kerhoja. Voit tutustua niihin tapahtuman lisäksi tarkemmin Tamkon nettisivuilla.

Tamkon tapahtumat ovat täysin häirintävapaita (tavoitat häirintäyhdyshenkilöt: hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi). Saatavilla lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä (ota yhteyttä: saavutettavuus@tamko.fi).


5. Hyvinvointiviikko 1. – 5.11. (Tursaspassitapahtuma)

Tervetuloa Tamkon ja TREYn yhteiselle hyvinvointiviikolle marraskuun alussa 1.-5.11.! Hyvinvointiviikon aikana maanantaista perjantaihin kaikilla korkeakoulujen kampuksilla on mukavaa ohjelmaa opiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi!

Tänä vuonna hyvinvointiviikon teemana on seksuaalisuus ja seksipositiivisuus. Viikon ohjelma sisältää monenlaista hyvinvointia toimintaa laidasta laitaan. Hyvinvointiviikko on oiva tapa päästä kohtamaan kanssaopiskelijoita ja tutustua uusiin ihmisiin. Ota vanhat kaverit mukaan tai saavu tapahtumiin tekemään uusia tuttavuuksia! Ohjelmassa luvassa mm. 

Maanantai 1.11.
Tamkon illanvietto Solun saunalla klo 16 – 21
Hyvinvointiviikko Mediapoliksella 1.11. klo 8 – 17

Tiistai 2.11.
Hyvinvointimessut 2.11. yliopiston Hervannan kampuksella klo 10 – 14

Keskiviikko 3.11.
Teatteri Ääriraja esittää: JULIUS, TAMKin juhlasali D1-04 klo 18–20.30 
Liput voi ostaa kide.appista tai varata sähköpostilla liput.aariraja@gmail.com. Opiskelijalippu vain 7€!

PIRATE & SOPU -leffailta TAMKin pääkampuksen HUBSin Backstagella
(Voit ottaa mukaasi omat leffaherkut. Elokuva tulee olemaan hyvinvointiviikon teeman mukainen. 
Tapahtuman eventin löydät PIRATEn ja SOPUn somekanavilta ja Kide.app-palvelusta.

Torstai 4.11.
SOPU ry: Let´s talk sex -cafe klo 12 – 13, H0 -käytävältä luokkatila (tarkentuu myöhemmin)
Tule kahvittelemaan ja juttelemaan seksistä ja kaikesta sen ympärillä SOPU ry:n kanssa! Tila (tod.näk. H0 -käytävältä) ja mahdolliset puhujat kerrotaan myöhemmin. 
Tapahtuma on täysin ilmainen ja vapaa kaikille!

Lisäksi mukana YTHS:n Kysymyksiä ja vastauksia seksuaaliterveydestä, Väestöliitto: Vinkit seksuaalisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen, ja paljon, paljon muuta! Katso koko ohjelma TREYn nettisivuilta.

6. Hae mukaan Tamkon hallitukseen! – Edustajiston järjestäytymiskokous 17.11. (Tursaspassitapahtuma)

Tamkon vuoden 2021 edustajisto järjestäytyy ke 17.11. TAMKin pääkampuksella! Tämän lisäksi kokouksessa valitaan Tamkon hallitus ensi vuodelle. Hakukelpoisia hallitukseen ovat kaikki Tamkon jäsenet, tule paikalle ja asetu ehdolle huippuhommaan! (Sinun ei tarvitse olla ollut ehdolla edustajistovaaleissa hakeutuaksesi Tamkon hallitukseen. Olet Tamkon jäsen, kun sinulta löytyy voimassaolevalla tarralla varustettu Tamkon opiskelijakortti). Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

7. Kummituskierros 23.11.

Tampereella kummittelee! Ketkä etsivät ikuista rauhaa kansalaissodan traagisena näyttämönä tunnetulla Tampereen kaupunginteatterilla? Vieläkö punaisten johtaja Hugo Salmela analysoi öisin hyökkäystaktiikoitaan vanhan teknillisen opiston kolmannessa kerroksessa? Mitä kummitushavaintoja on tehty Finlaysonin kutomosalista, kehräämöstä ja huoltotunneleista? Kuka kävelee öisin Milavidan yläkerrassa? 

Tule kuulemaan värikkäistä ihmiskohtaloista ja Tampereen historiasta Tamkon ja Tresilienssin yhteiselle kummituskierrokselle 23.11. kello 17 – 18.30. Tapaamme Keskustorilla vanhan kirkon edessä. Mukanamme on Tampereen kaupungin kummitusopas. Kummituskierrokselle saat ostettua lipun (5€) Kide.appista! (Huom. Muistathan laittaa kierrokselle lämpimät kengät sekä tarpeeksi lämmintä vaatetta, sillä kierroksella seisoskellaan aina hetken aikaa paikallaan.) 

Tamkon tapahtumat ovat täysin häirintävapaita (tavoitat häirintäyhdyshenkilöt: hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi). Saatavilla lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä (ota yhteyttä: saavutettavuus@tamko.fi).

8. Vertaiskoutsauksen pop upit marraskuussa 

Tervetuloa vertaiskoutsien pitämille pop upeille! Vertaiskoutsit ständeilevät Campusravitaa vastapäätä olevassa juhlasalin lämpiössä kello 13 – 15, ja toiminta jatkuu kello 15 – 17 Parven tilassa. Pop upit on tarkoitettu kaikille TAMKin opiskelijoille. Alla listattuna ständipäivät sekä Parvessa iltapäivästä jatkuva toiminta.

5.11. Ständeilyä juhlasalin lämpiössä
Toiminta jatkuu Parvessa speed friendingillä ja lautapelejä pelaillen

12.11. Ständeilyä juhlasalin lämpiössä
Parvessa ränttipaja

19.11. Ständeilyä juhlasalin lämpiössä
Parvessa unelmakarttojen tekoa 

26.11. Ständeilyä juhlasalin lämpiössä
Parvessa pikkujoulut!

9. Kakkutasting 22.11.

Kauan odotettu kakkutasting on täällä! Hurmaavat kakut odottavat syöjiään Hämeenkadun Fazer Cafessa 22.11. klo 17 alkaen. Liput tastingiin tulevat myyntiin 3.11. kello 12 Kide.appiin! Lipun hinta (15€) sisältää neljä erilaista herkullista kakkupalaa sekä kahvin/teen. Tapahtuma on Tamkon jäsenille.

Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Häirintäyhdyshenkilöt tavoitat sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot(at)tamko.fi. Mikäli haluat lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, ole hyvä ja ota yhteyttä saavutettavuus@tamko.fi

AINEJÄRJESTÖT & OPISKELIJAELÄMÄ

10. Vältä kampuksella työskentelyä valintakoepäivinä 1. – 3.11.

Syksyn 2021 valtakunnallinen AMK-valintakoe järjestetään lähikokeena marraskuun ensimmäisellä viikolla. Silloin TAMKissa pidetään neljä koetilaisuutta tiistain 2.11. ja keskiviikon 3.11. aikana. Maanantai 1.11. on varattu koetilojen valmisteluun. Vältäthän tarpeetonta liikkumista kampuksella näinä päivinä.

TAMKin neljässä koetilaisuudessa on hakijoille yhteensä 1747 koepaikkaa eli noin 440 paikkaa per tilaisuus. Hakijoiden sisääntulopihana on aamun kokeeseen (klo 8-8.30 välillä) Teiskontien puoleinen piha ja iltapäivän kokeeseen (klo 13-13.30) Kuntokadun piha. Koetiloina käytetään juhlasalia sekä H- ja B-talojen luokkia. Kuten aiemmissa kolmessa poikkeusajan valintakokeessa, ennakkosuunnitellulla varmistamme taas turvalliset olosuhteet kokelaille. 

11. Osallistu TAMKin toiminnan kehittämiseen

Ilmoittaudu mukaan opiskelijoiden verkkotyöpajaan keskiviikkona 24.11.2021 klo 13.45-15.30 Teamsissa. Verkkotyöpaja on loistava mahdollisuus osallistua TAMKin toiminnan kehittämiseen.  

Työpajassa halutaan kuulla opiskelijoiden kokemuksia ja näkemyksiä mm. miten oppimisen ja osaamisen kehittymistä tuetaan, miten koulutuksessa huomioidaan työelämäyhteydet ja kansainvälisyys sekä miten opiskelijat osallistuvat koulutuksen suunnitteluun ja kehittämiseen. 

Verkkotyöpaja on osa TAMKin laatujärjestelmän auditointia, joka toteutetaan 24.-25.11.2021. Auditoinnissa tarkastellaan niitä menettelytapoja, joilla korkeakoulu pitää yllä ja kehittää toimintansa laatua. Toivomme mukaan opiskelijoita eri tutkinto-ohjelmista ja eri opintojen vaiheesta. Työpajojen toteutumiseksi toivomme sitovaa ilmoittautumista. Auditointiin osallistuminen on hyväksyttävä syy olla pois opetuksesta. Olemme yhteydessä osallistujiin vielä ennen verkkotyöpajaa lisätietojen merkeissä. Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian tämän lomakkeen kautta.

Ilmoitamme valinnoista kaikille ilmoittautuneille viimeistään ma 8.11. Lisätietoja auditoinnista löytyy täältä, ja jos tulee mieleen kysyttävää, voit olla yhteydessä Tamkon edunvalvonnan asiantuntija Hannastiinaan osoitteessa edunvalvonta@tamko.fi. Tervetuloa mukaan!  

12. Tolun vakiovuoro 2.11. (sulkapallo)

Tolun vakiovuoro taas tiistaina 2.11. klo 17:00 – 19:00. Lajina sulkapallo! Vuorolle ei tarvitse olla maksettuna SportUnin jäsenmaksua, sanot vain asiakaspalvelutiskillä tulevasi Tolun vakiovuorolle. Kaikki TAMKin opiskelijat ja henkilökunta ovat tervetulleita.

13. Bubiklubin Bubirundi 18.11. (Tursaspassitapahtuma)

Bubiklubin Bubirundin liput tulevat myyntiin 9. – 11.11. kello 11 – 14 perinteiseen tapaan ständimyyntinä TAMKille. Rundipassin hinta on 5€, maksutapoina käyvät korttimaksu tai käteinen. 

Lippuja on saatavilla kaikkina lipunmyyntipäivinä (niin kauan kuin lippuja kyseisenä päivänä riittää): tiistaina 9.11. (ei ostorajoitusta), keskiviikkona 10.11. (ei ostorajoitusta), torstaina 11.11. (ostorajoitus max. 4 lippua). Rundin lähtö starttaa kello 16 ja leimoja on mahdollista kerätä kello 22 saakka. Jatkopaikkana toimii Viihdemaailma Ilona (Verkatehtaankatu 3), jossa ovelta löytyy Bubirundilaisille oma priorisoitu jono klo 23 asti. 

Uusille opiskelijoille tiedoksi: Bubirundin ideana on tutustua rennon letkeässä tunnelmassa rastipassissa ilmoitettuihin paikallisiin baareihin järjestyksessä Teiskontieltä Tampereen keskustaan suuntaavalla kierroksella. Lue lisää Bubirundin Facebook-tapahtumasta. Saat halutessasi Bubirundista leiman Tursaspassin kohtaan ”Tamkon ainejärjestön tai kerhon muu tapahtuma”.

14. Unelmista totta? Tule Unelmakartta-työpajaan 18.11.

Unelmakartta-työpajassa pääset sukeltamaan omaan tulevaisuuteesi konkretisoimalla toiveesi, haaveesi ja unelmasi. Työpaja sisältää työskentelyä rennon askartelun ja yhdessäolon merkeissä. Unelmakartta-työpaja järjestetään to 18.11.2021 klo 17.00-20.00 Tamkin pääkampuksella. Ilmoittaudu mukaan: Unelmista totta? Tule Unelmakartta-työpajaan! (tuni.fi)

15. Tule mukaan maksuttomiin ”No nyt liikkeelle” – aloittelijoiden pienryhmiin!

Liikutko liian vähän? Onko tavoitteesi säännöllisen liikunnan aloittaminen ja parempi kunto? Tule mukaan No nyt liikkeelle! -aloittelijoiden pienryhmään. Kurssilla saat vinkkejä liikunnan aloittamiseen, hyvinvointiin ja jaksamiseen. Jokaisella kerralla liikutaan siten, että pystyt itse säätämään sopivan tehon ja vastuksen.

SportUni ja Tresienssi-hanke järjestävät marraskuussa omat liikunnalliset pienryhmät TAMKin ja TAU:n opiskelijoille. Nyt on hyvä aika aloittaa liikkumaan! Pienryhmät toteutetaan TAMKin ja TAU:n opiskelijoille yhteensä neljä kertaa. Tsekkaa aikataulu ja ilmoittautuminen SportUnin sivuilta.

16. Kaverin puolesta kyselen -työpaja 4.11.

Marraskuun alussa Tamko ja hyvinvointihanke TreSilienssi järjestää työpajan, johon voit tulla kertomaan joko itsesi tai kaverin puolesta mikä tekisi TAMKista paremman paikan opiskella, saada ystäviä tai tehdä parempi korkeakoulukokemus. Viime kevään palautteet vietiin laajasti eteenpäin ja haluamme, että jokaisella on mahdollisuus kertoa mielipiteensä, ehdottaa uusia avauksia tai kommentoida nykyistä toimintaa. Työpaja järjestetään torstaina 4.11. klo 16-17 Parvi-tilassa (C2-03). Tilaisuus järjestetään osana Hyvinvointi viikkoa. Ilmoittaudu mukaan lomakkeelta, jotta osaamme varata riittävästä tarjoiluja. Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 2.11.

17. Hyvinvointi voimavarana osa 4: Muutos on aina mahdollisuus: Onnistuminen elämäntapamuutoksessa.

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, kirjailija ja juontaja, joka on keskittynyt urallaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä on kirjoittanut tietokirjan rakkaudesta ja parisuhteesta. Vuorisalmi käsittelee webinaarissaan jaksamisen teemoja sekä elämäntapamuutoksia, jotka johtavat parempaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Webinaari järjestetään 3.10. klo 13 – 14.  Linkki webinaariin: Hyvinvointi voimavarana -webinaarisarja (tuni.fi)

18. Kangasalan kaupungin Björkqvist-rahaston apurahat ja stipendit 

Kangasalan kaupungin Björkqvist-rahaston vuoden 2022 apurahat ja stipendit ovat haettavissa 26.11.2021 klo 15.00 mennessä. Hakemuksen liitteineen on oltava perillä viimeistään hakuajan päättyessä. 

Apuraha voidaan myöntää Kangasalan peruskoulusta tai toisen asteen oppilaitoksesta päättötodistuksen saaneiden hakijoiden tieteelliseen tutkimukseen tai taiteelliseen toimintaan. Stipendi voidaan myöntää korkeaasteen opiskelusta aiheutuvaan erityistarpeeseen. Apuraha voidaan myöntää myös hakijalle, jolla ei ole Kangasalan peruskoulusta tai toisen asteen oppilaitoksesta saatua päättötodistusta, mutta jonka tieteellinen tai taiteellinen työ edistää kaupungin henkistä tai aineellista kulttuuria.

Hakemukset ja liitteet toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella. Hakemuslomakkeen linkki sekä tarkemmat jakoperusteet löytyvät kaupungin verkkosivulta.

Lisätietoja antaa kulttuurikoordinaattori Anna Toiva puh. 044 481 3020 ja hyvinvointijohtaja Kati Halonen puh. 044 486 0470.

19. Tolu ry:n sääntömääräinen syyskokous

Tampereen orastavat lihakset urheiluseura – Tolu ry järjestää sääntömääräisen syyskokouksensa 29.11.2020 klo 17:00. Kokoustila kampuksella tarkentuu myöhemmin. Kaikki TAMKin opiskelijat ovat tervetulleita osallistumaan. Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus toimikaudelle 2022-2023.

20. Tampere ES – Show up 18.11. 

Hei kaikki yrittäjähenkiset opiskelijat! Tampere Entrepreneurship Society on järjestämässä “Show up” nimistä tapahtumaa! Tapahtumassa pääsette verkostoitumaan muiden samanhenkisten ihmisten kanssa tampereen korkeakouluista ja tutustumaan Tampere ES:n tarjoamiin mahdollisuuksiin. Show up:issa on ruoka sekä juomatarjoilu. Juomat tarjoavat Pyynikin Panimo! Ohjelmaan kuuluu myös afterparty, joka järjestetään Bar Passionissa. 

Show up järjestetään Tribe Tampereella (Åkerlundinkatu 8, 33100 Tampere) 18.11.2021 klo. 16.00 – 20.00. Lähetämme kalenterikutsun kaikille ilmoittautuneille. Tapahtumaan pääsee osallistumaan täyttämällä google forms kyselyn. Linkki viestin lopussa! Lisää Tampere ES:tä: Tampere Entrepreneurship Society on opiskelijoiden vetämä yrittäjyysyhteisö, joka rohkaisee opiskelijoita tarttumaan tuumasta toimeen. Tahdomme luoda turvallisen ympäristön ihmisille, jotka haluavat jahdata heidän unelmiaan! Some: @tamperees. Rekisteröidy tapahtumaan täältä.

21. Pirkanmaan pyörätuolitanssijat etsivät tanssipareja!

Seuramme Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry kaipailisi kovasti parittommille tanssijoilleen pystyssä tanssivaa paria. Tanssit ovat maanantaisin klo 17 – 20 Tammenlehväkeskuksessa os. Kenttäkatu 17. Kaikkia pyörätuolitanssin muotoja voi harrastaa sekä kilpailu- että huvittelumielessä! 

Pyörätuolitanssi pähkinänkuoressa:
• Combiparin muodostaa pyörätuolinkäyttäjä ja vammaton pystytanssija. 
• Pyörätuolitanssissa voi tanssia aikalailla mitä vain vakio ja lattaritansseista,lavatansseihin, tanssit ja kriteerit ovat aivan samoja.
• Kokeilemaan kannattaa tulla rohkeasti, sinut kyllä opastetaan pyörätuolitanssin saloihin, mukaan vain iloinen ja avoin mieli 🙂 

Lue lisää Pirkanmaan pyörätuolitanssijoiden nettisivuilta.

22. Mummon kammari kaipaa vapaaehtoisia

Olisiko sinusta mukava ulkoilla yhdessä ikääntyneen kanssa? Haluaisitko kuulla ikääntyneen elämäntarinaa? Mummon kammari kaipaa kipeästi vapaaehtoisia! Tällä hetkellä noin 120 vanhusta Tampereen seudulla kaipaa kotona vierailevaa ystävää.

Kotiystävän vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet osallistuvat yhden kerran perehdytyskurssille, jonka jälkeen voi päättää haluaako vapaaehtoistyöhön ryhtyä. Seuraavat verkkoperehdytyskurssit ovat 4.11. klo 17 Teams-alustalla sekä 16.11. Lue lisää Mummon kammarin nettisivuilta.

23. Palauteviikot TAMKissa

Opiskelija, miten sinulla menee? Auta meitä selvittämään, millaista TAMKissa opiskelu on nyt, kun olemme palaamassa kampukselle varsin poikkeuksellisen ajanjakson jälkeen! Miten olemme onnistuneet kuluvan syksyn tai viimeisen vuoden aikana? Onko hyvinvointisi kunnossa, sujuvatko opinnot?

Opiskelijoiden antamalla palautteella on keskeinen merkitys toimintamme ja koulutuksen kehittämisessä. Palautteita hyödynnetään esimerkiksi opetussuunnitelmien uudistamisessa sekä tutkinto-ohjelmien ja palvelujen kehittämisessä. Opintojaksopalautteen lisäksi keräämme vuosittain seuraavat palautteet:

· Uuden opiskelijan palaute opintonsa syksyllä aloittaneille

· Vuosipalaute toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoille

· YAMK-tutkinto-opiskelijoiden palaute vuoden alussa aloittaneille YAMK-opiskelijoille

Mikäli kuulut yllä mainittuihin kohderyhmiin, saat sähköpostiisi kyselylinkin kuluvalla viikolla osoitteesta studentfeedback.tamk@tuni.fi. Mikäli linkkiä ei näy, niin tarkista myös roskapostikansiosi. Käsittelemme vastaukset ehdottoman luottamuksellisesti, ja raportoimme tulokset siten, ettei yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa. Palautteesi on tärkeä! Muistathan siis vastata kyselyyn ja osallistua keväällä tutkinto-ohjelmasi palautetilaisuuteen.