Hae tuutoriksi NYT!

Oletko pohtinut tuutoriksi hakemista? Mikäli sanoit kyllä, niin meillä on sinulle iloisia uutisia: hakuaika vertais- ja degree- ja kansainvälisyystuutorointiin on nyt alkanut! Tuutoroinnista saat opintopisteiden lisäksi uusia kavereita ja mahtavia kokemuksia, ei hullumpi diili! Saat myös tuutoriksi hakemisesta leiman tursaspassiin.

Vertaistuutorointi

Hakuaika 24.10.-13.11.

Vertaistuutorit perehdyttävät opiskelijoita TAMKin toimipaikkojen käytäntöihin ja koulutusalan opintoihin sekä uuteen paikkakuntaan ja paikalliseen opiskelijaelämään. Vertaistuutorit ovat uusien opiskelijoiden tukena koko ensimmäisen lukuvuoden 2023-2024. Kaikki hakijat haastatellaan syksyn aikana ja koulutukset toteutetaan keväällä 2023.

Hae vertaistuutoriksi tästä!

Kansainvälisyystuutorointi

Hakuaika 24.10.-6.11.

Tule mukaan vastaanottamaan TAMKiin tammikuussa saapuvia vaihto-opiskelijoita ja hae nyt mukaan kansainvälisyystuutoriksi Tamkon iloiseen ja isoon tuutoriperheeseen! Kansainvälisyystuutorit ovat vaihto-opiskelijoiden tuki ja turva vaihdon ajan. He pitävät huolta, että vaihto-opiskelijat sopeutuvat TAMKissa opiskeluun ja suomalaiseen opiskelijaelämään. KV-tuutorointi antaa elämyksiä ja kartuttaa kielitaitoa, joka parantuu automaattisesti tuutoroidessa. Haku kansainvälisyystuutoriksi päättyy 6.11., joten hae mukaan heti!

Opiskelijakunta kouluttaa syksyllä valitut TAMKin kansainvälisyystuutorit. Ilta koulutukset järjestetään 15. ja 17.11. Kv-tuutoroinnista saa 2 opintopistettä ja opintojakson suoritettuasi saat lisäpisteen, mikäli olet hakemassa vaihtoon.

Hae mukaan tästä!