Opiskelijalle

Tamko tarjoaa jäsenilleen opiskelijakortin, joka on avaimesi tuhansiin opiskelijaetuihin ympäri Suomen! Liityttyäsi Tamkon jäseneksi, sinulle tilataan AMK-opiskelijakortti ja saat otettua käyttöösi myös kätevän Pivo-mobiiliopiskelijakortin. Tamkolla on olemassa kaksi erilaista jäsenkorttia (AMK-opiskelijakortti sekä Tamko jäsenkortti), joten tutustu korttien myöntämisehtoihin ennen kuin lähetät jäsenhakemuksesi!

AMK-opiskelijakortin myöntämisehdot:

  1. Opiskelet tutkintoon johtavassa koulutuksessa (AMK tai YAMK-tutkinto)
  2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle / lukuvuodelle.
  3. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

Tamko jäsenkortin myöntämisehdot:

  1. Opiskelet TAMKissa (esim. ammatillinen opettajakoulutus tai avoin AMK) ja et täytä AMK-opiskelijakortin myöntämisehtoja.
  2. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

Myös jäsenyyttä jatkavan on edelleen täytettävä opiskelijakortin myöntämisehdot.

Huom. Tamkon jäsenkortti ei oikeuta yleisiin kansallisiin etuihin, kuten Kelan ateriatukeen, VR:n tai Matkahuollon alennuksiin. Sen sijaan kortilla saat esim. kaikki Opiskelijan Tampereen alennukset.

Huom!

Liityessään opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessaan opiskelijakortin tai maksaessaan lisää jäsenyyttä, opiskelija sitoutuu siihen, että hän on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja noudattaa niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että hänen henkilötietonsa, opiskelijaoikeutensa, jäsenkelpoisuutensa sekä yhteystietonsa varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että hänen jäsenyystietonsa siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin, ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin (Virta ja Koski). Tamkon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa myös Pivo Wallet Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.