Päiväkoti Sitsit

Päiväkoti Sitsit


1.11.2023

AnturaTaTeK ja Tarkka järjestävät yhteisvoimin paljon kaivatut sitsit 01.11.2023!

Päiväkotiteema avaa nimensä mukaisesti muistojen aukon jokaisen menneisyyteen ja voimmekin siis yhdessä muistella hymyissä suin niitä kuuluisia menneitä, hyviä aikoja. Silloin hiekka maistui huomattavasti paremmalta ja lelupäivät olivat ikimuistoisia... Ah näissä nostalgisissa, kaihoissa muistikuvissa on mahdollista elää uudemman kerran se ikimuistoinen ​ilta meidän päiväkodissamme. Tiernapoikanäytelmiä ilon kyynel silmäkulmassa  muistellessa, voimme käydä vilkaisemassa vanhoja valokuva-albumeita, joista voimme aistia ajan tunnelmaa. Tässä on siis hyvä tilaisuus inspiroitua päiväkoti teemaista asua miettiessä.

Päiväkotisitsien iloisen yhteislaulun lisäksi, kaikkia höpönassuja myös muistetaan juotavalla ja syötävällä. Lastenlaulukirjojen sijaan, illan laulukirjana toimii jo monelle tuttu Laulumatti^3, joita on saatavilla myös paikan päällä, jopa omaksi asti! Tyhjällä mahalla ei myöskään kenenkään tarvitse iltaa viettää ja mieleistä suunkostuketta on tarjolla. Toinen lienee kuitenkin lämpöisempää kuin toinen, mutta illan aikanahan tämäkin selviää.  Vaihtoehtoina ovat siis mieluisa alkoholijuoma tai alkoholiton vaihtoehto, janoisimmat kuitenkin varautuvat omilla juomilla. Päiväkotimme keittiö palvelee päivällisajoista poiketen iltapala-aikaan, joten suosittelemme syömään kotona ennen illan rientoja, jotta voimme taata kaikkien viihtymisen. Mikäli sinulla on jotain erityisruokavaliota tai toivot vegaanista ruokaa, ilmoitathan tarpeesi lisätietolomakkeessa lippujen oston yhteydessä.

Päiväkotimme sijaitsee Laulumajalla, osoitteessa Takojankatu 1. Ovet avautuvat klo 17:30 ja tilaisuus alkaa klo 18:00. Olethan siis ajoissa paikalla, sillä myöhästyjiä muistetaan aina!
Lipun hinta on jäsenille 16€ ja ei-jäsenille 18€. Jäsenyydet tarkistetaan. Lipun hintaan kuuluvat jatkot Kaijakassa!!

ELI

MITÄ?? Päiväkotisitsit!!!
MISSÄ?? Laulumaja, Takojankatu 1
MILLOIN?? 01.11.2023 Keskiviikko
PALJON?? Anturan / Tarkka:n / TaTeKin jäsenelle 16€, muille 18€
MIKSI?? Koska asiat olivat ennen paremmin ja rakastamme laulaa
Liput: https://kide.app/events/c388ef8e-7a0c-4544-8a77-08233c387731

Liput ovat ostettavissa 30.10.2023 klo 15 saakka

View full calendar