Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempauksen mainoskuva

Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempaus

Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempaus


17.4.2024

Löytyikö kevätsiivouksien yhteydessä käyttämättömiä kynttilöitä, paristoja tai patahansikkaat? Toiselle tarpeeton voi tulla toiselle tarpeeseen! Järjestämme Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempauksen, jossa voit auttaa opiskelijoita tuomalla sinulle tarpeettomia tavaroita ja myös ottaa mitä itse tarvitset. Tempauksessa voimme auttaa tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevia opiskelijoita ja tietenkin kannustaa kierrättämiseen.

 

Ennakkokeräys 9.4. klo 11–13 TAMKin lämpiössä

Ennakkokeräykseen voi tuoda itsellesi tarpeettomia tarvikkeita, joita me jaamme opiskelijoille myöhemmin tempauksessa. Hyväkuntoiset tavarat voivat löytää hyviin uusiin koteihin ja käyttötavara mennä todelliseen tarpeeseen opiskelijoiden arjessa.

 

Hyväntekeväisyystempaus 17.4. klo 10–14 TAMKin lämpiössä

Hyväntekeväisyystempauksen päivänä voit vielä tuoda lahjoituksena tarvikkeita, mutta silloin myös ottaa vaihdossa tarvitsemasi, ihan ilmaiseksi!

 

Mitä lahjoittaa?

Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempauksessa vastaanotamme kodin tarvikkeita, työkaluja ja muita perustarvikkeita kuten taskulamppuja, keittiövälineitä, vessapaperia, pieniä kodinkoneita, siivoustarvikkeita ja paljon muuta. Tarvikkeiden tulee olla käyttämättömiä tai erinomaisessa kunnossa.

 

Mitä? Tamkon Jaa hyvää -hyväntekeväisyystempaus

Milloin? 17.4. klo 10–14, ennakkokeräys lahjoituksille 9.4. klo 11–13

Missä? TAMKin lämpiössä (Kuntokatu 3, Tampere)

View full calendar