YHTEYSTIEDOT

Kuntokatu 3, L-rakennus,
FI-33520 TAMPERE

+358 44 382 6561, toimisto(ät)tamko.fi
avoinna ma - pe kello 9.00 - 16.00

Opiskelijakortin myöntämisehdot

Ammattikorkeakouluopiskelijoilla on kahdenlaisia kortteja, joten tutustu korttien myöntämisehtoihin ennen kuin haet opiskelijakorttia.

AMK-opiskelijakortilla opiskelija on oikeutettu kaikkiin valtakunnallisiin ja paikallisiin opiskelija-alennuksiin. Mikäli kaikki AMK-opiskelijakortin ehdot eivät täyty, opiskelija voi saada Tamkon jäsenkortin. Korteilla saa muuten samat edut, mutta Kelan ateriatuetun opiskelijaruokailun sekä juna- ja linja-automatkojen alennukset saa vain AMK-opiskelijakortilla.

AMK-OPISKELIJAKORTIN myöntämisehdot (Kaikki edut):

  1. Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa TAMKissa.
  2. Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle / lukuvuodelle.
  3. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.

     

TAMKO JÄSENKORTIN myöntämisehdot:

  1. Opiskelet TAMKissa (esim. ammatillinen opettajakoulutus tai avoin AMK), mutta et täytä AMK-opiskelijakortin myöntämisehtoja.
  2. Liityt Tamkon jäseneksi sekä maksat jäsenmaksun Tamkolle.HUOM: Liityessä opiskelijakunnan jäseneksi ja tilatessa opiskelijakortin tai maksaessa lisää jäsenyyttä opiskelija sitoutuu, että on tutustunut opiskelijakortin myöntämisehtoihin ja sitoutunut noudattamaan niitä. Lisäksi opiskelija hyväksyy, että henkilötiedot, opiskelijaoikeus, jäsenkelpoisuus sekä yhteystiedot varmennetaan Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija- ja opintorekisteristä. Lisäksi opiskelija sitoutuu, että jäsenyystietoni siirretään Tamkon jäsenrekisteristä TAMKin tietojärjestelmiin ja sieltä eteenpäin valtakunnallisiin Opetushallituksen tietovarantoihin, kuten Virta sekä Koski. Tamkon jäsenen henkilötietoja voidaan luovuttaa lain sallimissa puitteissa Pivo Wallet Oy:lle sähköisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten ja opiskelijastatuksen varmentamiseksi. Henkilötietoja luovutetaan Pivo Wallet Oy:lle vain niiden jäsenten osalta, jotka aktivoivat PIVO-sovelluksessa mobiiliopiskelijakortin ja hyväksyvät siten PIVOn mobiiliopiskelijakortin käyttöehdot.

 

Liity jäseneksi tästä!

> Siirry sähköiseen jäsenhakemukseen