Vaalitiedote 10.10.2023

Tamkon edustajistovaalien äänestys järjestetään täysin sähköisesti 18.10.2023 kello 10.00 alkaen ja päättyen 8.11.2023 kello 15.00. Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki läsnä oleviksi ilmoittautuneet Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan jäsenet, jotka ovat suorittaneet opiskelijakunnan jäsenmaksun. Muistathan tarkistaa, että äänestysoikeuteesi vaikuttavat tekijät ovat kunnossa hyvissä ajoin ennen äänestysajan päättymistä!

Sähköisen äänestyksen tunnukset ja linkki palveluun lähetetään jäsenten viralliseen TUNI-sähköpostiin ja poikkeustapauksissa jäsenen jäsenrekisteriin ilmoittamaan muuhun sähköpostiosoitteeseen. Vaalin aikana liittyneet jäsenet saavat pienellä viiveellä itselleen äänestystunnukset sähköpostiinsa.

Edustajistovaaleissa on ehdolla yhteensä 54 ehdokasta kuudelta eri listalta: Kulttuuri- ja media-ala, Metsänhenki, SoTen Valitut Palat, Insinöörit, Tradenomit ja Sampo Pesonen. Lisätietoja edustajistovaaleista, vaalilistat sekä ehdokkaat löydät Tamkon nettisivuilta.

Edustajistovaali käydään suhteellisena listavaalina. Äänestäjä äänestää siis ehdokkaan lisäksi myös tämän ehdokaslistaa. Valitun edustajiston kokoonpano määräytyy listojen suosion mukaan.