TAMKON TURSAJAISET 2022!

On taas se aika vuodesta, kun Tampere on täynnä tietämättömiä pieniä Tursaita. Tursaspaimenien on aika lähteä töihin ja paimentaa eksyneet Tursaat opiskelijaelämään. Nyt on siis Tamkon 81. Tursajaisten aika!!

Tursajaiset 2022 järjestetään 7.9. ja päivätapahtuma on kaikille Tursaille ilmainen. Tapahtuma alkaa kello 12:00 jolloin ryhmät ovat kokoontuneet Teiskontien ovien puoleiselle aukiolle, josta lähdetään kulkueena kohti Keskustoria. Keskustorilla Tursaat vannovat Tursasvalan, jonka jälkeen kulkue jatkaa matkaansa kohti Tursasmaata. Tursasmaassa ryhmät kiertelevät eri alayhdistysten rasteja ja suorittavat erilaisia tehtäviä. Parhaat pisteet saanut sekä parhaiten pukeutunut ryhmä palkitaan tapahtuman jälkeen.

Tursajaisten päivätapahtuma loppuu kello 19:00, josta voikin siirtyä kohti tapahtuman jatkoja, jonka ovet aukeaa kello 21:00. Jatkopaikkana toimii Viihdemaailma Ilona. Ennakkolippu jatkoille kustantaa 5€ Tamkon jäsenille ja ei-jäsenille sekä ovelta 8€. Liput tulevat myyntiin kide.appiin tiistaina 30.8. klo 14. Ennakkolippu ei sisällä narikkamaksua ja jäsenyydet tarkastetaan ovelta.

Linkki lipunmyyntiin: https://kide.app/events/e0104d8b-e9d1-4b82-9180-462aebb16d79

Opiskelijakunta Tamkon kaikki tapahtumat ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Myös Tursajaisissa on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt ja tavoitat heidät sähköpostiosoitteesta hairintayhdyshenkilot@tamko.fi. Mikäli haluat lisätietoa tapahtuman saavutettavuudesta tai esteettömyydestä, ole hyvä ja ota yhteyttä saavutettavuus@tamko.fi vastaamme mielellämme kysymyksiin.

TLDR:
Mitä: Tamkon Tursajaiset 2022
Missä: Lähtö pääkampuksen Teiskontien puoleisella aukiolla
Milloin: 7.9.2022 klo 12:00 eteenpäin, jatkot Viihdemaailma Ilonassa klo 21:00